icon

Vrecúškové aktivity pre deti od 3 - 5 rokov - druhé kolo

branki
15. feb 2014

Ahojte,
prve kolo sme uspesne zvladli, tak otvavaram kvoli priehladnosti novu diskusiu. Vymena sa zacne v marci, dovtedy mozme diskutovat o navrhoch. Termin ukoncenia este dohodneme. Pocet ostava 20. Uvitame aj novych clenov, kedze z prvej vymeny sa nezucastnia vsetci. Takze mame este volne kapacity.

sliver
8. apr 2014

ešte raz dievčatá 😉 @zvalka, @branki, @miskanasa, @janka9898, @vmb, @iivka1, @slniecko379, @kozmikosaurus Vás idem otravovať, mala som v pláne dať dva návody na šnurky, teda návod a typy šnurovania no neviem si s tým rady... mohli by ste mi pomôcť vybrať? prosím Vás napíšte mi svoj názor ktoré sa vám pozdávaju najviac....

lenka_l
8. apr 2014

@branki No dakujem, velmi sa tesim, mozes mi prosim ta zhrnut zakladne infosky, kolko nas je a teda kedy je termin, tiez by som chcela prediskutovat tu moju ponukanu aktivitu, kedze som si vsimla, ze zvieratka a stopy su uz medzi vyhernymi aktivitami ako pexeso, takze by som este mohla ponuknut bludisko, ako pisala ivaha, ktore robim v inej vymene.... toto je len skusobny prototyp, novsie foto este pridam...
@sharonik @silver @ivaha dievcata s vami sa potom budem musiet este nejak dohodnut, ak si tu vyberiete bludisko.

branki
autor
8. apr 2014

@sliver mne sa najviac paci ta prva alternativa

branki
autor
8. apr 2014

@lenka_l takze je nas dokopy 20 mamiciek. Vacsina z nas vyraba jednu aktivitu v pocte 20 ks, ale najdu sa aj mamicky, co vyrabaju viacero aktivit (podla toho co si ktora mamicka praje). Nahliadni do mojho albumu https://www.modrykonik.sk/blog/branki/album/vre... tam najdes, kto co vyraba.

Navrhovala by som teda, aby sme ti zaradili tieto dve aktivity - bludisko plus tie stopy dohlasovania a vyhernu by si mohla vyrabat, popripade ak mas chut a volu, tak mozes mamickam oboje. (zalezi kto si co vyberie).
Ano stopy uz mame vo forme pexesa, ale namiesto stop by sme mohli dat nieco ine. Momentalne ma nic take nenapada, skusim porozmyslat co by sa hodilo, mozno aj baby nieco poradia. Lebo napad je to velmi pekny 😉

ivaha
8. apr 2014

@sliver perfektne su tie topanocky 🙂

lenka_l
8. apr 2014

@branki Dakujem, som za, pridaj mi prosim obidve aktivity, mozem vyrabat obidve, ktoru si kto vyberie. Uz som premyslala co by sa dalo namiesto stop, pacili sa mi stromy a ich plody, ale nenasla som zatial velmi dobre obrazky.

katka159
9. apr 2014

@jonki lebo ja som stale asi vahala a dohadovali sme sa či od domna niečo nechceš ešte jednu aktivitu navyše myslím že ja by som od teba zobrala 2 lebo ti tam máš že super aktivity... dakujem ak nesúhlasíš ok beriem vyberiem si konečne niečo

katka159
9. apr 2014

@lenka_l eviem či ta prijali ale asi hej ja bludisko už mam ale to prve sa mi vielmi páči
@iivkaa1 čiže Lenka je prijata

sliver
9. apr 2014

@lenka_l ja som dávala tu hru Ivke ako inšpiráciu a našla som to tuto... možno ti to pomôže http://www.mimibazar.cz/navod.php?id=10892&order=1

možno žeby sa dalo spraviť aj viac obrázkov ako napr. v jednom rade zvieratká - v druhej kde žiju, tie stopy by boli tiež super, alebo to stavanie domček že aký matroš, alebo zvieratká v jednom rade samec v druhej samica alebo s farbami niečo, spájanie obrázkov rovnakých farbieb...
a vlastne tam naspodku v odstavci je veľa parádnych inšpirácií, teraz som si všimla - aj tí športovci su super, že kde aký športuje....
podľa mňa super aktivita len sa treba trošku pohrať s obrázkami...

iivkaa1
9. apr 2014

@sliver aj mne sa pozdava ta prva fotka 🙂

vmb
9. apr 2014

@sliver mne sa návody páčia druhý a piaty. Ostatné mi môžeš poslať do mailu? ďakujem

vmb
9. apr 2014

@branki prosím, potom napíš, keď budú dané fotky návrhov. Teraz sme všetci doma chorí , tak to nemám čas sledovať 🙂 Ďakujem

iivkaa1
9. apr 2014

@katka159 ano viem, ale v tejto skupinke je zasielatelka branki 🙂

katka159
9. apr 2014

@iivkaa1 ej ja som si pomýlila skupiny @branki prepáč...

iivkaa1
9. apr 2014

@katka159 nevadi 🙂

branki
autor
9. apr 2014

@katka159 v pohode 😉 uz zacina byt chaos, dufam , ze uz nikto neodstupi 😔

janka9898
9. apr 2014

@branki @sharonik @miskanasa @komzikosaurus @slniecko379 @iivkaa1 @ajabaja @ivaha @sliver @gega @moninka1 @natabun @zvalka @vmb @jonki @marusinka80 @katka159 @emily_666 @cvety
baby mam problem ako vidite na foto(je to len far.papier- original bude farebny karton
myslela som si ze to rozostupenie spravim aj s dierkovacimi noznickami no musela som to krcit a neni to pekne a karton teda krcit nebudem
takze v utorok o tyzden kupujem dierovacku taku ako peciatku aby som mohla spravit dierku kdekolvek chcem a nebudem musiet nic krcit a spakulovat
prepacte za foto ale je to len rychlo a nemozem najst baterku co by som ukazala ako to bude ked sa to presvieti
bude 6-8 predloh niektore s kartonu niektore s machovky ak zozeniem
+ pridam nazov a popis ku kazdemu suhvezdiu co znamena atd to dam do folie a zalaminujem ked ich mi uz tolko zostalo.-D
FOTO SI NEVSIMAJTE JE TAM PRELEPENE LEBO SA MI PRECVIKOL PAPIER SOM TO NEDOMYSLELA A S NOZNICKAMI TIE DIERKY NECHCEM ROBIT BOLO BY TO SKAREDE TAKZE KUPIM ORIG. DIERKOVACKU😀

jonki
9. apr 2014

@janka9898 @branki @sharonik @miskanasa @komzikosaurus @slniecko379 @iivkaa1 @ajabaja @ivaha @sliver @moninka1 @natabun @zvalka @vmb @marusinka80 @katka159 @emily_666 @cvety
prosim tie co nemate este u mna zahlasovane v albume u branki ani za jednu z troch aktivit.....je tomu tak rpeto ze vas ani jedna neoslovila alebo je to koli niecomu inemu. Prosim uprimne odpovede...aby somv edela ako sa zariadit.
Potrebujem objednat latku na semafor a nerada by som objednavla zbytocne vela....reps potom ak uz objednavku urobim nebudem brat dalsie pripadne zaujemkyne na tuto aktivitu....aby sa mi to postovnym zbytocne nepredrazovalo. @katka159 proim v pohode zahlasuj za dve aktivity nech viem ako si sa rozhodla a mam ta zaratanu (nepochopila som kde mam hladat tie tvoje aktivity....na tvojom profile som nenasla ziadne ovocie 😵 )

zvalka
9. apr 2014

@jonki ahoj, mozem si este zmenit aktivitu? radsej by som si dala semafor. mozem?

jonki
9. apr 2014

@zvalka ano este to nemam objednane ale mrkni si co tam pise v diskusii pod semaforom branki...ze len tie farebne laminovane postupnosti

@sharonik mrkni prosim tiez co pise v albume pri semafore branki....ze len tie laminovane postupnosti budu stacit...nechcela som ti pridavat starosti co sa tyka pripravovania

katka159
9. apr 2014

@jonki tuna su v emily_666 album a su označené mojím nicom https://www.modrykonik.sk/blog/emily_666/album/...

zvalka
9. apr 2014

@jonki urcite to bude super, ale vlastne to sa hra ako? ze si polozim tie tri kruhy na zem a treba hadzat a trafit farbu na farbu? a budu 4 nejake rozne verzie? ci semafor tento a 3 vrecuska? 🙂

jonki
9. apr 2014

@zvalka no ide tam o to triafanie do kurhov....v postupnosti ako bude na karte. kariet by bolo tolko kolko je kombinacii .
semafor planujem rozmer cca 20x60 cm na to tri kruhy cca priemer 14 cm a vrecuska cca 12x12 cm z kazdej farby po jednom
ked si niekto chce dotvorit dalsie plany na hru...to uz nie je problem....podla mna aktivita ako taka uz bude kompletna ide len o to dat detom napad co s tym 😉

zvalka
9. apr 2014

@jonki ja poprosim teda tuto, dakujem 🙂

jonki
9. apr 2014

@katka159 dala som like tomu obrzaku priradovania co kam patri (predmety do jednotlivych prostredi)

sliver
10. apr 2014

@janka9898 bože chúďa to sa fakt ideš trápiť tým že musíš kupovať dierkovačku? koľko stojí? to ma mrzí...

katka159
10. apr 2014

@jonki tak že sme dohodnutý ti mi spravíš 2 aktivity a ja tebe zasa dve aktivity... teším sa super...🙂
@branki dufam že ti to nebude vadiť mi si to dame do jedneho sačika a označime nickom aby si s tým nemaal tolko roboty....🙂

jonki
10. apr 2014

@katka159 ano presne tak 😉 poprosim este @branki aby sa vyjadrila ci je to OK 😉

komzikosaurus
10. apr 2014

@jonki ahoj aj ja sa chcem spytat ci je este mozne sa preradit z rybky na semafor? medzicasom sa ku nam dake rybky dostali :(... ak nie, nevadi podarujeme

jonki
10. apr 2014

@komzikosaurus ano 😉 len prosim zahlasujte nech mam prehlad pod fotkou