icon

Vrecúškové aktivity pre deti od 3 - 5 rokov - druhé kolo

branki
15. feb 2014

Ahojte,
prve kolo sme uspesne zvladli, tak otvavaram kvoli priehladnosti novu diskusiu. Vymena sa zacne v marci, dovtedy mozme diskutovat o navrhoch. Termin ukoncenia este dohodneme. Pocet ostava 20. Uvitame aj novych clenov, kedze z prvej vymeny sa nezucastnia vsetci. Takze mame este volne kapacity.

ivaha
15. máj 2014

@jonki ano, su obojstranne, a rozne nakombinovane,preto to bolo trochu tazsie potriedit, aby kazdy mal svoje a nemal nieco dvakrat, nieco mu nechybalo.

zvalka
15. máj 2014

@ivaha vsetko ostatne sedi len sliepocka s macickou je inak? Kukni moje lajky co som davala v albume...

ivaha
15. máj 2014

Tak som skontrolovala este raz vsetky baliky a vsetky cesticky pre vsetky mamicky uplne presne sedia aj podla zoznamu, co mi poslala slniecko a aj podla hlasovania v jej albume, len zial ta jedna sliepocka, pre teba @zvalka chyba. Mas namiesto nej macicku. Ostatne ti sedia podla hlasovania v albume.Moze tak byt?

zvalka
15. máj 2014

@ivaha oki jasne dakujem

ivaha
15. máj 2014

@zvalka aj ja dakujem,ze ti to nevadi mi odlahlo 😉 , aj, ze je to kompletne a ze to ozaj vsetkym sedi presne

ivaha
15. máj 2014

@slniecko379 tak, mame to z krku 😀 😀

kajka18
15. máj 2014

Ahoj dievcence 😉 mam 3rocnu slecnu a rada by som sa zapojila... len neviem ako a co mam pre to urobit... poradite mi? Dakujem, kajka

sliver
15. máj 2014

@kajka18 ahoj Kajka, táto výmena akurát končí, teda vecičky sú zaslané a čakáme kým sa potriedia a prídu domov 😉 Skús si pohladať nejakú inú čo je rozbehnutá a ešte majú voľné miesto alebo počkať kým sa tu začne (ak sa začne 😉 ) ďalšie kolo 🙂

komzikosaurus
16. máj 2014

komzikosaurus @katka159 @slniecko379 @iivkaa1 @branki @miskanasa @komzikosaurus @ajabaja @ivaha @sliver @lenka_l @moninka1 @natabun @zvalka @vmb @jonki @marusinka80 @emily_666 @cvety @janka9898 @sharonik
baby tak ja uz mam doma skoro vsetky aktivity(1 chyba) a skoro vsetky su super, neprezrela som este uplne vsetko dokladne , ale popravde som v prvej takejto vymene a nasla som aj pre mna VELKE sklamanie (to by som najradsej vratila, ak to bude mozne a nemam chut ani dat tej mamicke svoju aktivitu, na ktorej som sa dost nadrela a ani financne nebola najlacnejsia), neviem bude sa to tu este hodnotit dajak?

komzikosaurus
16. máj 2014

@ivaha neviem da sa 1 aktivita vratit ak to este nemas zabalene?

emily_666
16. máj 2014

@komzikosaurus jejdanenko, dúfam, že nie tie moje prasatá ? ☹

vmb
16. máj 2014

@komzikosaurus skús napísať danej mamičke IP a skús sa s ňou dohodnúť 🙂

komzikosaurus
16. máj 2014

@emily_666 ja som tej dotycnej napisala. mozno vam to bude vyhovovat, mozno vam pouzila iny material, neviem ... ani nenapisem kto to , uvidite ... a som zvedava ci vam sa to bude pacit . (mne to je luto lebo na svojej aktivite som pracovala min. mesiac po nociach, a snazila som sa odviest co najlepsiu pracu ... :( )

komzikosaurus
16. máj 2014

@katka159 @slniecko379 @iivkaa1 @branki @miskanasa @komzikosaurus @ajabaja @ivaha @sliver @lenka_l @moninka1 @natabun @zvalka @vmb @jonki @marusinka80 @emily_666 @cvety @janka9898 @sharonik
baby co ste neposlali email cakam, nech vam ktomu poslem karticky, ak nedate adresu nebudete mat!!! 🙂

ivaha
16. máj 2014

@komzikosaurus ano, samozrejme, este nemam vsetky balicky u seba, tak to nemozem zabalit

vmb
16. máj 2014

@komzikosaurus ja som poslala 5.5 IP s mailom. 😉

ivaha
16. máj 2014

@katka159 @slniecko379 @iivkaa1 @branki @miskanasa @komzikosaurus @ajabaja @ivaha @sliver @lenka_l @moninka1 @natabun @zvalka @vmb @jonki @marusinka80 @emily_666 @cvety @janka9898 @sharonik ahojte dievcata, takze mame takyto problem, resp dva
1 jedna aktivitka, co sa tyka materialu nie je podla ocakavania
2 jeden balicek bude nedopatrenim meskat

Kedze jeden balicek urcite nepride dnes, tak to nemozem cez vikend zabalit a v pondelok vam to poslat a tym padom ziskame trosku casu an riesenie tej jednej aktivity. Mozem spravit taku vec, ze vam nafotim vsetky aktivity a trosku popisem material a budete aspon takto vidiet co a ako..Zvycajne sa to takto nerobi, ale ak by ste mali byt vsetky doma absolutne sklamane napr z jednej aktivity, tak vas radsej upozornim dopredu a mozno to nejak este doriesime.
Aby napr neboli zvyhodnene len maminky, ktore si to osobne pozreli tu u mna.
Suhlasite, ze to mam vsetko nafotit a trosku popisat?

iivkaa1
16. máj 2014

@ivaha a kebysi odfotila len tu jednu....ktora je problematicka?lebo ja osobne sa tesim,ked otvafam doma balik a sa tesim co tam najdem🙂ale prispisobim sa vacsine🙂

ivaha
16. máj 2014

@iivkaa1 no mozno nebude pre vsetky maminky problematicka, teda az tak problematicka, ze sa rozhodnu neposlat svoju aktivitu a zatial by som nechcela verejne to riesit.

iivkaa1
16. máj 2014

@ivaha ano chapem...tak kludne pofot🙂a popis....a fakt mozno nebude ostatnym vadit;)

ivaha
16. máj 2014

@katka159 @slniecko379 @iivkaa1 @branki @miskanasa @komzikosaurus @ajabaja @ivaha @sliver @lenka_l @moninka1 @natabun @zvalka @vmb @jonki @marusinka80 @emily_666 @cvety @janka9898 @sharonik
pridavam prve fotky mamicek, ktore suhlasili a zaroven ich prida aj branki do albumu. Ak mate akekolvek otazky na material kludne piste.

katka159
16. máj 2014

@ivaha a kto meška a čo sa ti nezdá? a kde najdem tie fotky?

ivaha
16. máj 2014
ivaha
16. máj 2014

niektore maminky robili dve aktivity, tak som ich pofotila spolu ale kazda dostane len tu ktoru si u maminky vybrala 😉

ivaha
16. máj 2014

@katka159 no meska jeden balik, kedze si maminka pri vela povinnostiach, ktore ma, nevsimla ze odosielanie bolo minuly piatok a nie tento, ale myslim, ze v pondelok by uz mal byt tu.

sliver
16. máj 2014

@ivaha jéjda už to chcem mať doma!!!

janka9898
16. máj 2014

ide o mna moja aktivita sa @kozmikosaurus nepaci
preto ta poprosim
@ivaha moju aktivitu UPPLNE VYHOD a mam svaty pokoj
ja som uz v druhej vymene a tiez som nebola spokojna ale ako ok
nechcem ani ja ziadne aktivity a koncim s vymenami
dakujem

ivaha
16. máj 2014

@emily_666 fuuuuu si predstav ze dostanes tu tisicku prasiat naspät 😀 😀 😀 :- 😀 😀 😀
ale nie neblazni, som len oci otvarala, ze kedy si to strihala, ci ma tvoj den 48 hodin, ci ako?
je to super a velmi ocenujem, ze je to pre 4 hracov 😉
a u nas bol uz velky rev, ked vlk zozral prasata, mala kocku schovala, vlka nemozme ani vybrat 😀 a jednoznacne to musime hrat zatial bez neho 😀 , jednoducho u nas vlk prasata papat nebude 😀

jonki
16. máj 2014

@ivaha no parada, @emily_666....v utorok v noci mi mala vyletela z izby s vreskotom je tam tigeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer 😝 tak sme sli spolu, tigra sme chytili, zamkli do klietky a bolo....takze od buduceho tyzdna mozem cakat podobnu scenu s vlkom co zerie ovecku ? 😀

ivaha
16. máj 2014

@janka9898 ale nemusiem to hned riesit takto striktne, ved len komzikosaurus pisala, ze si nezela tvoju, ja ti moju kludne poslem a necham si tvoju, len musim napisat, ze som cakala trosku tvrdsi papier, lebo sa to bude casto pouzivat a presvecovat, myslela som ze pouzijes tvrdsi karton. Kedze si na zaciatku pisala ze bude filc, alebo machovka, to by bolo fajn. Preto som myslela ze pouzijes k tomu adekvatne hruby karton. Alebo kedze to je takyto papier, tak si to mohla spravit trosku vacsie, aby baterka presvietila ozaj len dierky a inde nesvietila a dali by sme si to do euroobalov.Nech sa vyjadria ostatne mamicky k tvojej praci-odfotim to. Ja som svoj nazor povedala.