Vrecúškové aktivity pre deti od 3 - 5 rokov - druhé kolo
Ahojte,
prve kolo sme uspesne zvladli, tak otvavaram kvoli priehladnosti novu diskusiu. Vymena sa zacne v marci, dovtedy mozme diskutovat o navrhoch. Termin ukoncenia este dohodneme. Pocet ostava 20. Uvitame aj novych clenov, kedze z prvej vymeny sa nezucastnia vsetci. Takze mame este volne kapacity.
Tak som skontrolovala este raz vsetky baliky a vsetky cesticky pre vsetky mamicky uplne presne sedia aj podla zoznamu, co mi poslala slniecko a aj podla hlasovania v jej albume, len zial ta jedna sliepocka, pre teba @zvalka chyba. Mas namiesto nej macicku. Ostatne ti sedia podla hlasovania v albume.Moze tak byt?
@slniecko379 tak, mame to z krku 😀 😀
Ahoj dievcence 😉 mam 3rocnu slecnu a rada by som sa zapojila... len neviem ako a co mam pre to urobit... poradite mi? Dakujem, kajka
komzikosaurus @katka159 @slniecko379 @iivkaa1 @branki @miskanasa @komzikosaurus @ajabaja @ivaha @sliver @lenka_l @moninka1 @natabun @zvalka @vmb @jonki @marusinka80 @emily_666 @cvety @janka9898 @sharonik
baby tak ja uz mam doma skoro vsetky aktivity(1 chyba) a skoro vsetky su super, neprezrela som este uplne vsetko dokladne , ale popravde som v prvej takejto vymene a nasla som aj pre mna VELKE sklamanie (to by som najradsej vratila, ak to bude mozne a nemam chut ani dat tej mamicke svoju aktivitu, na ktorej som sa dost nadrela a ani financne nebola najlacnejsia), neviem bude sa to tu este hodnotit dajak?
@ivaha neviem da sa 1 aktivita vratit ak to este nemas zabalene?
@komzikosaurus jejdanenko, dúfam, že nie tie moje prasatá ? ☹
@komzikosaurus skús napísať danej mamičke IP a skús sa s ňou dohodnúť 🙂
@emily_666 ja som tej dotycnej napisala. mozno vam to bude vyhovovat, mozno vam pouzila iny material, neviem ... ani nenapisem kto to , uvidite ... a som zvedava ci vam sa to bude pacit . (mne to je luto lebo na svojej aktivite som pracovala min. mesiac po nociach, a snazila som sa odviest co najlepsiu pracu ... :( )
@komzikosaurus ano, samozrejme, este nemam vsetky balicky u seba, tak to nemozem zabalit
@komzikosaurus ja som poslala 5.5 IP s mailom. 😉
@katka159 @slniecko379 @iivkaa1 @branki @miskanasa @komzikosaurus @ajabaja @ivaha @sliver @lenka_l @moninka1 @natabun @zvalka @vmb @jonki @marusinka80 @emily_666 @cvety @janka9898 @sharonik ahojte dievcata, takze mame takyto problem, resp dva
1 jedna aktivitka, co sa tyka materialu nie je podla ocakavania
2 jeden balicek bude nedopatrenim meskat
Kedze jeden balicek urcite nepride dnes, tak to nemozem cez vikend zabalit a v pondelok vam to poslat a tym padom ziskame trosku casu an riesenie tej jednej aktivity. Mozem spravit taku vec, ze vam nafotim vsetky aktivity a trosku popisem material a budete aspon takto vidiet co a ako..Zvycajne sa to takto nerobi, ale ak by ste mali byt vsetky doma absolutne sklamane napr z jednej aktivity, tak vas radsej upozornim dopredu a mozno to nejak este doriesime.
Aby napr neboli zvyhodnene len maminky, ktore si to osobne pozreli tu u mna.
Suhlasite, ze to mam vsetko nafotit a trosku popisat?
@katka159 @slniecko379 @iivkaa1 @branki @miskanasa @komzikosaurus @ajabaja @ivaha @sliver @lenka_l @moninka1 @natabun @zvalka @vmb @jonki @marusinka80 @emily_666 @cvety @janka9898 @sharonik
pridavam prve fotky mamicek, ktore suhlasili a zaroven ich prida aj branki do albumu. Ak mate akekolvek otazky na material kludne piste.
niektore maminky robili dve aktivity, tak som ich pofotila spolu ale kazda dostane len tu ktoru si u maminky vybrala 😉
ide o mna moja aktivita sa @kozmikosaurus nepaci
preto ta poprosim
@ivaha moju aktivitu UPPLNE VYHOD a mam svaty pokoj
ja som uz v druhej vymene a tiez som nebola spokojna ale ako ok
nechcem ani ja ziadne aktivity a koncim s vymenami
dakujem
@emily_666 fuuuuu si predstav ze dostanes tu tisicku prasiat naspät 😀 😀 😀 :- 😀 😀 😀
ale nie neblazni, som len oci otvarala, ze kedy si to strihala, ci ma tvoj den 48 hodin, ci ako?
je to super a velmi ocenujem, ze je to pre 4 hracov 😉
a u nas bol uz velky rev, ked vlk zozral prasata, mala kocku schovala, vlka nemozme ani vybrat 😀 a jednoznacne to musime hrat zatial bez neho 😀 , jednoducho u nas vlk prasata papat nebude 😀
@ivaha no parada, @emily_666....v utorok v noci mi mala vyletela z izby s vreskotom je tam tigeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer 😝 tak sme sli spolu, tigra sme chytili, zamkli do klietky a bolo....takze od buduceho tyzdna mozem cakat podobnu scenu s vlkom co zerie ovecku ? 😀
@janka9898 ale nemusiem to hned riesit takto striktne, ved len komzikosaurus pisala, ze si nezela tvoju, ja ti moju kludne poslem a necham si tvoju, len musim napisat, ze som cakala trosku tvrdsi papier, lebo sa to bude casto pouzivat a presvecovat, myslela som ze pouzijes tvrdsi karton. Kedze si na zaciatku pisala ze bude filc, alebo machovka, to by bolo fajn. Preto som myslela ze pouzijes k tomu adekvatne hruby karton. Alebo kedze to je takyto papier, tak si to mohla spravit trosku vacsie, aby baterka presvietila ozaj len dierky a inde nesvietila a dali by sme si to do euroobalov.Nech sa vyjadria ostatne mamicky k tvojej praci-odfotim to. Ja som svoj nazor povedala.

@jonki ano, su obojstranne, a rozne nakombinovane,preto to bolo trochu tazsie potriedit, aby kazdy mal svoje a nemal nieco dvakrat, nieco mu nechybalo.