icon

Vrecúškové aktivity pre deti od 3 - 5 rokov - druhé kolo

branki
15. feb 2014

Ahojte,
prve kolo sme uspesne zvladli, tak otvavaram kvoli priehladnosti novu diskusiu. Vymena sa zacne v marci, dovtedy mozme diskutovat o navrhoch. Termin ukoncenia este dohodneme. Pocet ostava 20. Uvitame aj novych clenov, kedze z prvej vymeny sa nezucastnia vsetci. Takze mame este volne kapacity.

zvalka
24. máj 2014

@katka159 super to je, navod musim nastudovat, nepoznam tu hru 🙂 zetoniky myslim ze vydrzia, a rozmyslam mozno tiez zalaminovat, alebo do buducna z machovky alebo filcu ak by nevydrzali, ale je to peknucka hra 🙂

zvalka
24. máj 2014

@emily_666 super prasiatka, dakujeme aj za nahradne v pripade straty 🙂 len mi chyba navod, mozem prosim poslat mejlikom? napisem ti do ip 🙂 nech mozeme hrat 😵 dakujem,

zvalka
24. máj 2014

@branki ta luka je supeeeer 😵
a bingo nepoznam, takze pozriem navod, ak nebudem rozumiet, spytam sa 😅 a ta kocka je perfektnaaaaa

zvalka
24. máj 2014

@natabun vyzera to super, len teda to treba pustit CD to zajtra 😉 ale urcite zaujimava aktivitka, nieco ine 🙂

zvalka
24. máj 2014

@janka9898 musime odskusat cez baterku, ale teda skoda toho materialu, ze je to take krehke...tak budeme to setrit...a skoda, ze tam nie je napr. maly voz...to je take zname...ale vyskusame, ci nam to zafunguje 🙂

zvalka
24. máj 2014

takze DIEVCATA - s VAMI idem aj do dalsej vymeny!!! moja PRVA ale teda som velmi spokojna, ste super sikulky vsetky, DAKUJEM 😵 😵 😵 a dobru nocku a ja idem robit este aktivitku do malej vymeny 🙂

sharonik
24. máj 2014

@zvalka áno, ťažšie predlohy budú, pošlem všetkým, čo mi poslali mailové adresy, len to musí MM dorobiť, lebo to robí v programe, ktorý ja neovládam 😉 sľubujem, že ho budem súriť 🙂

branki
autor
24. máj 2014

@zvalka jasne kludne sa treba pytat 😉 No s kockou boli trampoty pri vyrobe. Povodne som chcela len zafarbit, ale vyzerala hrozne, tak som to zachranovala filcom. Dufam, ze to lepidlo vydrzi, nemam tavnu pistol.

zvalka
24. máj 2014

@sharonik v pohode moja, ja som si len nebola ista, ci sme sa o tom rozsireni s tebou bavili, kedze je tu kopa aktivit, ale je to uzasne urobene, sikulka 🙂
@branki vyzera super takto, je velmi pekna, my tavnu mame, keby nieco neboj, a spytam sa teda, ak nepochopim blondina pricip 😅 😀

ivaha
25. máj 2014

@zvalka dakujeme aj my,motyl je super a mala uz aj skladala, dobry tvrdy filc si vybrala.a kopec predloh 🙂

tie odliatky maluje mala stetcom, ona vela maluje stetcom,ale kludne skuste aj fixkami. a dokonca niekedy ked namaluje vsetko a uz nemam sadru, tak jej ich umyjem necham uschnut a znova ich maluje, ma to uz sice taku"patinu"ale jej to nevadi.

sliver
25. máj 2014

@ivaha aj nám už prišiel balík, síce sme neboli doma ale dobrý sused je na nezaplatenie, teraz sme prišli a hned mi bežal oproti, ja vytešená ako malá 😀
otovríme poobede ked sa dcerka zobudí... som zvedavá, hádam to dovtedy vydržím 😀

zvalka
25. máj 2014

@ivaha no aj tvoj filc je super na tie duhy 🙂

miskanasa
25. máj 2014

@zvalka rajumelcov

iivkaa1
25. máj 2014

@zvalka jeeej,tak to sa tesim,ze mali uspech 🙂 no my piseme aj s obycajnou,a pisali sme aj centrofixou co je na tabulu tu bielu 🙂 snad chapes 🙂 a v pohode to islo dole 🙂

komzikosaurus
25. máj 2014

@zvalka ahoj dieta si pripina planety na gombiky v spravnom poradi(motorika)su k tomu este tie karticky co som vam posielala na mail, (len sa mi to uz nedalo vytlacit :( , tak som kazdej pridala aspon tu 1 zakladnu kde je poradie planet a na druhej strane porovnanie velkosti, ale doporucujem aj tu vytlacit este 1x pretoze ta farba v tlaciarni :( ...) je to skor take naucne 🙂

vmb
26. máj 2014

už mi prišla správa, že mi príde dnes balík, neviem sa dočkať, ja tú krabicu s dcérou asi roztrhám od nedočkavosti 🙂

branki
autor
26. máj 2014

ahojte balik dorazil 😀 radost prevelika, stihla som len na rychlovku prebehnut aktivity, su fakt krasne a kvalitne prevedene. Neskor hodim koment. Ale mate sa na co tesit.

iivkaa1
26. máj 2014

@ivaha @marusinka80 @jonki @sliver @katka159 @slniecko379 @branki @miskanasa @ajabaja @lenka_l @moninka1 @natabun @zvalka @vmb @marusinka80 @emily_666 @cvety @sharonik

Baby, balik mi teraz dosiel .... aj ked je maly v skolke,tak som nevydrzala a balik otvorila 🙂 ale ja ho potom prelepim,aby mal synator radost :D
A musim povedat jedno veeelke DAKUJEM za kraaaasne aktivitky 🙂
Len rychlo som ich prebehla,ale som ocarena 🙂
A na dalsiu vymenu s Vami sa uz teraz tesim 🙂

katka159
26. máj 2014

a mne nič....:(

vmb
26. máj 2014

@iivkaa1 @ivaha @marusinka80 @jonki @sliver @katka159 @slniecko379 @branki @miskanasa @ajabaja @lenka_l @moninka1 @natabun @zvalka @marusinka80 @emily_666 @cvety @sharonik
ďakujem vám všetkým, ešte sme to všetko nerozbalili, ale vyzerajú skvelo.Ešte raz srdečná vďaka. Píšeme si v ďalšom kole 🙂

emily_666
26. máj 2014

aj my už máme 🙂

vmb
26. máj 2014

@janka9898 ako dopadla operácia? Ako sa cítiš? Želám skoré uzdravenie

janka9898
26. máj 2014

@vmb dakujem dopadla v celku dobre este som taka rozbolena
aktivity ktorami prisli uz v piatok sme scasti rozbalili no vobec nemam cas este na to som rada ked cosi upracem dam prat a uvarim
dnes some ste s bozou pomocou tortu piekla maly mal vcera narodky a zajtra mam zas ja narodky tak chceli tortu....
inak co som zbezne pozeral tak aktivitky su krasne

natabun
26. máj 2014

dievčata, klobuk dole. nadhera, dakujeme, uz teraz sa tesim na dalsie kolo
vmb @iivkaa1 @ivaha @marusinka80 @jonki @sliver @katka159 @slniecko379 @branki @miskanasa @ajabaja @lenka_l @moninka1 @natabun @zvalka @marusinka80 @emily_666 @cvety @sharonik
@emily666 vlka sme museli schovať, lebo malý plakal :/ vyiahneme ho, keď bude na to mentálne pripravený 🙂))))))

natabun
26. máj 2014

vmb @iivkaa1 @ivaha @marusinka80 @jonki @sliver @katka159 @slniecko379 @branki @miskanasa @ajabaja @lenka_l @moninka1 @natabun @zvalka @marusinka80 @emily_666 @cvety @sharonik rosim ako sa hra ta hra semafor? nejak mi to uniklo....dakujem

sharonik
27. máj 2014

@miskanasa @slniecko379 @iivkaa1 @ajabaja @lenka_l @moninka1 @natabun @marusinka80 @emily_666 @cvety @janka9898
Dievčatá, ak chcete aj ďalšie predlohy na farebný kód, tak mi pošlite do IP mailové adresy (koncom týždňa ich manžel snáď dorobí, tak potom hneď budem posielať🙂

@ivaha @jonki @sliver @katka159 @branki @zvalka @vmb @komzikosaurus vaše mailové adresy mám, len poprosím o strpenie - hneď ako budú hotové ďalšie predlohy pošlem ich

Balík už máme aj my doma, síce som už rozbalila, ale ešte nebol čas všetko prelúskať, takže prípadné komenty budem pridávať neskôr🙂 Ďakujeme všetkým za námahu a čas pri výrobe aktivitiek 😉
@ivaha tebe ďakujem za všetko🙂

jonki
27. máj 2014

baby co ste si odomna vybrali semafor. dakujem za trpezlivost. Navod vam co najskor az to bude mozne samozrejme poslem. Prepisem to co mi poslala sharonik len som doma sama s dvoma pc chtivymi detmi tak sa to cez den moc neda. Dakujem @sharonik za fotky 😉

nam balik tiez dosiel vcera, dakujeme velmi velmi pekne...len sme sa s postarom pomaly minali v dverach, takze zatial sme to nepozreli. Ale verim ze radost bude neuveritlena 😵

katka159
27. máj 2014

@vmb @iivkaa1 @ivaha @marusinka80 @jonki @sliver @katka159 @slniecko379 @branki @miskanasa @ajabaja @lenka_l @moninka1 @natabun @zvalka @marusinka80 @emily_666 @cvety @sharonik
baby mam to doma ale ešte som neotvorila počkam čo malí vstane

slniecko379
27. máj 2014

Baby,velmi ocenujem,ze stenesetrili kvalitou materialu,cim sa predlzi trvacnost aktivit 🙂 dakujem za nadherne aktivity,za vas drahocenny cas a energiu pri vyrobe. @ivaha NAJVACSIA VDAKA 🙂

zvalka
27. máj 2014

kludne piste baby svoje dojmy, ja som kazdej osobne napisala, takze urcite treba napisat, aj ked nieco nebude podla predstav 🙂 🙂 juchuuu, ja idem s vami aj do dalsej, dame na jesen? 🙂