Vrecúškové aktivity pre deti od 3 - 5 rokov - druhé kolo
Ahojte,
prve kolo sme uspesne zvladli, tak otvavaram kvoli priehladnosti novu diskusiu. Vymena sa zacne v marci, dovtedy mozme diskutovat o navrhoch. Termin ukoncenia este dohodneme. Pocet ostava 20. Uvitame aj novych clenov, kedze z prvej vymeny sa nezucastnia vsetci. Takze mame este volne kapacity.
takze DIEVCATA - s VAMI idem aj do dalsej vymeny!!! moja PRVA ale teda som velmi spokojna, ste super sikulky vsetky, DAKUJEM 😵 😵 😵 a dobru nocku a ja idem robit este aktivitku do malej vymeny 🙂
@zvalka dakujeme aj my,motyl je super a mala uz aj skladala, dobry tvrdy filc si vybrala.a kopec predloh 🙂
tie odliatky maluje mala stetcom, ona vela maluje stetcom,ale kludne skuste aj fixkami. a dokonca niekedy ked namaluje vsetko a uz nemam sadru, tak jej ich umyjem necham uschnut a znova ich maluje, ma to uz sice taku"patinu"ale jej to nevadi.
@zvalka ahoj dieta si pripina planety na gombiky v spravnom poradi(motorika)su k tomu este tie karticky co som vam posielala na mail, (len sa mi to uz nedalo vytlacit :( , tak som kazdej pridala aspon tu 1 zakladnu kde je poradie planet a na druhej strane porovnanie velkosti, ale doporucujem aj tu vytlacit este 1x pretoze ta farba v tlaciarni :( ...) je to skor take naucne 🙂
už mi prišla správa, že mi príde dnes balík, neviem sa dočkať, ja tú krabicu s dcérou asi roztrhám od nedočkavosti 🙂
ahojte balik dorazil 😀 radost prevelika, stihla som len na rychlovku prebehnut aktivity, su fakt krasne a kvalitne prevedene. Neskor hodim koment. Ale mate sa na co tesit.
@ivaha @marusinka80 @jonki @sliver @katka159 @slniecko379 @branki @miskanasa @ajabaja @lenka_l @moninka1 @natabun @zvalka @vmb @marusinka80 @emily_666 @cvety @sharonik
Baby, balik mi teraz dosiel .... aj ked je maly v skolke,tak som nevydrzala a balik otvorila 🙂 ale ja ho potom prelepim,aby mal synator radost :D
A musim povedat jedno veeelke DAKUJEM za kraaaasne aktivitky 🙂
Len rychlo som ich prebehla,ale som ocarena 🙂
A na dalsiu vymenu s Vami sa uz teraz tesim 🙂
a mne nič....:(
aj my už máme 🙂
@vmb dakujem dopadla v celku dobre este som taka rozbolena
aktivity ktorami prisli uz v piatok sme scasti rozbalili no vobec nemam cas este na to som rada ked cosi upracem dam prat a uvarim
dnes some ste s bozou pomocou tortu piekla maly mal vcera narodky a zajtra mam zas ja narodky tak chceli tortu....
inak co som zbezne pozeral tak aktivitky su krasne
dievčata, klobuk dole. nadhera, dakujeme, uz teraz sa tesim na dalsie kolo
vmb @iivkaa1 @ivaha @marusinka80 @jonki @sliver @katka159 @slniecko379 @branki @miskanasa @ajabaja @lenka_l @moninka1 @natabun @zvalka @marusinka80 @emily_666 @cvety @sharonik
@emily666 vlka sme museli schovať, lebo malý plakal :/ vyiahneme ho, keď bude na to mentálne pripravený 🙂))))))
@miskanasa @slniecko379 @iivkaa1 @ajabaja @lenka_l @moninka1 @natabun @marusinka80 @emily_666 @cvety @janka9898
Dievčatá, ak chcete aj ďalšie predlohy na farebný kód, tak mi pošlite do IP mailové adresy (koncom týždňa ich manžel snáď dorobí, tak potom hneď budem posielať🙂
@ivaha @jonki @sliver @katka159 @branki @zvalka @vmb @komzikosaurus vaše mailové adresy mám, len poprosím o strpenie - hneď ako budú hotové ďalšie predlohy pošlem ich
Balík už máme aj my doma, síce som už rozbalila, ale ešte nebol čas všetko prelúskať, takže prípadné komenty budem pridávať neskôr🙂 Ďakujeme všetkým za námahu a čas pri výrobe aktivitiek 😉
@ivaha tebe ďakujem za všetko🙂
baby co ste si odomna vybrali semafor. dakujem za trpezlivost. Navod vam co najskor az to bude mozne samozrejme poslem. Prepisem to co mi poslala sharonik len som doma sama s dvoma pc chtivymi detmi tak sa to cez den moc neda. Dakujem @sharonik za fotky 😉
nam balik tiez dosiel vcera, dakujeme velmi velmi pekne...len sme sa s postarom pomaly minali v dverach, takze zatial sme to nepozreli. Ale verim ze radost bude neuveritlena 😵
Baby,velmi ocenujem,ze stenesetrili kvalitou materialu,cim sa predlzi trvacnost aktivit 🙂 dakujem za nadherne aktivity,za vas drahocenny cas a energiu pri vyrobe. @ivaha NAJVACSIA VDAKA 🙂
kludne piste baby svoje dojmy, ja som kazdej osobne napisala, takze urcite treba napisat, aj ked nieco nebude podla predstav 🙂 🙂 juchuuu, ja idem s vami aj do dalsej, dame na jesen? 🙂

@katka159 super to je, navod musim nastudovat, nepoznam tu hru 🙂 zetoniky myslim ze vydrzia, a rozmyslam mozno tiez zalaminovat, alebo do buducna z machovky alebo filcu ak by nevydrzali, ale je to peknucka hra 🙂