icon

Vrecúškové aktivity pre deti od 3 - 5 rokov - druhé kolo

branki
15. feb 2014

Ahojte,
prve kolo sme uspesne zvladli, tak otvavaram kvoli priehladnosti novu diskusiu. Vymena sa zacne v marci, dovtedy mozme diskutovat o navrhoch. Termin ukoncenia este dohodneme. Pocet ostava 20. Uvitame aj novych clenov, kedze z prvej vymeny sa nezucastnia vsetci. Takze mame este volne kapacity.

branki
autor
21. feb 2014

@ivaha jasne kludne ho vyrob a potom pridam fotku

sharonik
21. feb 2014

@ivaha rybky s udicou by boli super, nám by sa veľmi páčili

ivaha
21. feb 2014

@branki este som objavila super skladacku z kruzkov pod pivo, ci z velmi trvdeho kartonu, tak mozes pridat do inspiracii ak by to niekto chcel https://www.modrykonik.cz/blog/lura/album/1-nap...

ivaha
21. feb 2014

@sharonik oki uvidime, co zvitazi a dohodneme sa ako vzdy 😉

sliver
21. feb 2014

@ivaha - pekné, mala som v pláne dať do ponuky tu hru ale nevedela som si predstaviť kde by som zohnala toľko podpivníkov pre 20 maminiek... ale ak má niekto zdroj tak nech urobí 😉 , je to fakt super
rybky by isto aj mňa potešili 😉

branki
autor
21. feb 2014

@katka159 mozem ti pridat este tu duhu?

katka159
21. feb 2014

@branki aku druhu? možeš

branki
autor
21. feb 2014

@katka159 no tu duhu co som pridala, si ju chcela pridat este nie? na predchadzajucej strane som dala foto, ci som ta nepochopila

katka159
21. feb 2014

@branki hej možeš pridať

ivaha
22. feb 2014

@branki posielam foto toho labyrintu, ale velmi sa mi to esteticky nedari,snad ked to bude vytlacene a nie rukou skusila som preto aj tie rybky na magnet, prosim pridaj aj tie a este raz davam tie morske na lepenie do vody.
A bude niekto robit tu peknu duhu?dik

vmb
22. feb 2014

@branki moninka1 dala do tvojho albumu na aktivity v tomto kole link na hexagram, môžeš mi ho doplniť do mojich ponúkaných aktivít? Rada ho urobím. ďakujem

branki
autor
22. feb 2014

@vmb jasne nie je problem, namiesto tej mozaiky?

miskanasa
22. feb 2014

@branki v albume su aktivitky od @ajabaja @vmn @jonki ktore malu od zaciatku malo like.podla mna nebudu mat uspech nakolko vacsina z nad ma pidobne aktivity z mensej skupinky.... ale su tu aktivity kde napriklad ta co cyraba pizzu ms aj hmat labyribnt..alebo zvalja ma 2 dobre ajtivity...ci by si to nevedeli nejako podelit🙂

vmb
22. feb 2014

@branki môžeš to vymeniť. Inak ja vyrobím každej maminke čo sa jej páči, nemusí to mať najviac like, aspoň bude každá spokojná a ja sa nebudem nudiť pri výrobe 😉

vmb
22. feb 2014

@branki prípadne mi môžeš dať skladanie písmen Letter building (čo máš v albume inšpirácií k 1.kolu)

katka159
22. feb 2014

@branki mna ešte napadla jedna aktivita čo mame doma hru je to že miešanie farieb je to pre 4 hračou max zakladne farby su žlta, modra a červena su 4 podložky ako jaro, leto , jeseň, zima a hadžu sa 2 kodtky ked padnu 2 modre da si hrač modru farbu ked 2 červene da si hrač červenu, ked 2 žlte da su žltu ale ked padnu na kocke modrá a červena je to meiešanie a je to fialová, žltá a modra je zelená a žlta a červena oranžová ked hodí farbu čo už ma na poličku tak hadže ešte raz a môže si vybrat či bude hadzať obomi kocami alebo len jednou.... vyhrava ten kto skorej dá všetký farby

branki
autor
22. feb 2014

@katka159 mam to dat do inspiracii, alebo ti to pridat, lebo myslim, ze u teba vyhra duha, uz tam mas vela hlasov

branki
autor
22. feb 2014

@miskanasa jj s @jonki sme uz riesili, prida este dalsie, len teraz je mimo pc, @vmb detto uz pridala nove aktivity, a @ajabaja tiez pridala novu, zatim nema uspech, tak este neico bude treba vymysliet

emily_666
22. feb 2014

@ivaha rybky s udicou sú fajn, ale nie pre túto vekovú kategoriu, mne ani jedna aktivitka od teba akosi nevyhovuje, pozri moju ponuku, okrem nákupu materiálu, laminovanai, nekonečného strihania a to nehovorím o čase, ktorý tým strávim, mi to príde neporovnateľné. Nevedela by si pre mňa niečo iné urobiť?

branki
autor
22. feb 2014

@sharonik @miskanasa @janka9898 @slniecko379 @iivkaa1 @ajabaja @ivaha @sliver @gega @moninka1 @natabun @zvalka @vmb @jonki @ellaeliska @katka159 @emily_666 @cvety

poprosim vas pozriet este raz album ci ste vsade hlasovali, pridavali sa nove aktivity, tak vyberte to co sa vam paci, aby baby vedeli, ci maju nieco nove vymysliet, vdaka

emily_666
22. feb 2014

@moninka1 ahoj, prosím ťa, tá tvoja aktivitka, ten bublifuk, to čo všetko obsahuje a ako to bude vyzerať?

emily_666
22. feb 2014

@branki akurát sa na to pozeram a potrebujem si s kočkami niečo poriešiť. ako ten bublifuk a ostatné, chcela by som totiž, aby sa mi za môj čas a peniaze vrátili adekvátne aktivity. 😉

katka159
22. feb 2014

@branki hod to tam je to fakt prefektna hra a všetko čo nema hlas tak vymaž

emily_666
22. feb 2014

@katka159 Kati, vedela by si mi k tej hre (inak je super) urobiť aj tú dúhu (alebo to skladanie), mám totiž problém s tým, že by som chcela primerané aktivity k tej mojej 😉

katka159
22. feb 2014

branki @sharonik @miskanasa @janka9898 @slniecko379 @iivkaa1 @ajabaja @ivaha @sliver @gega @moninka1 @natabun @zvalka @vmb @jonki @ellaeliska @katka159 @emily_666 @cvety
babule vidim že u mna asi vyhra duha ale skuste sa čo ste jej dali laij pozrieť na toto je to užasna hra teraz sme to hrali asi 5x za sebou maleho to fest bavy ..... miešanie farieb je to pre 4 hračou max zakladne farby su žlta, modra a červena su 4 podložky ako jaro, leto , jeseň, zima a hadžu sa 2 kodtky ked padnu 2 modre da si hrač modru farbu ked 2 červene da si hrač červenu, ked 2 žlte da su žltu ale ked padnu na kocke modrá a červena je to meiešanie a je to fialová, žltá a modra je zelená a žlta a červena oranžová ked hodí farbu čo už ma na poličku tak hadže ešte raz a môže si vybrat či bude hadzať obomi kocami alebo len jednou.... vyhrava ten kto skorej dá všetký farby

emily_666
22. feb 2014

@natabun ahoj, prosím ťa, mohla by si pre mňa urobiť ten geoboard, hoci by mal menej hlasov ? toto doma nemáme a fakt by sa mi to hodilo pre drobcov, dakujem za info

katka159
22. feb 2014

@emily_666 no neviem čo ešte prejde mi tak sa možeme potom dohodnuť

emily_666
22. feb 2014

@jonki ahoj, prosím pozri si ten link, čo ti dala moninka1 k tvojej aktivitke, to by bolo super, mne by sa to veľmi páčilo, tie čo máš, už všetko máme

emily_666
22. feb 2014

@katka159 ok, myslím že tá hra bude víťazná

emily_666
22. feb 2014

@zvalka ahoj, prosím ťa, ak budeš robiť tie motýle, z akej hrubky filcu to budeš robiť ? Lebo sú na trhu také fake, čo sa razťahujú a sú na nič v praxi, tak keby mohol byť min. 1,5 mm, by bolo super