Vrecúškové aktivity pre deti od 3. rokov
Ahojky zalozila som tuto skupinku, lebo viacej mamiciek malo zaujem o aktivitky a pisali uz do prebiehajucich aktivit 🙂 Tak ak niekto chce moze sa nahlasit tu 🙂
@katka159 ani mne to nerozstrihavaj 😉
@sliver aj tu mas nieco https://www.modrykonik.sk/blog/mery333/album/pr...
@luciaobrocnikova
@emily_666
@iivkaa1 ok baby
dievčatá @vmb, @luciaobrocnikova, @katka159, @iivka1, @emily_666
rozmýšlam že detičky ktoré budú aktívne využívať knižku s číslami, čiže im už zčasti pôjdu čísla su už trošku väčšie čiže pre nich mi prídu vlnky jednoduché... čo by ste tam chceli? labyrinty, spájanie bodiek (čísel), dokreslovanie obrázkov... prijímam každý názor... chcem to pre vás urobiť tip top
či stačia vlnky? nič nie je problém... mám toho všetkého veľa 😉
@sliver pozri tuna ma tam užasne obrazky na zadndu stranu https://www.modrykonik.sk/blog/mery333/album/pr...
@katka159 už som to pozerala, len ked pre väčšie deti sami tam zdaju dobré iba tie dokreslovačky ako rybky a sovičky a tá húsenica, ostatné su tie vlnkové obťahovačky a to mi príde tak na tri roky... snažím sa hladať na 4-5r.. a to teda skôr tento album https://www.modrykonik.sk/blog/mery333/album/ro...
taaak dievcata dneska mi prisiel balik z vymeny som stastna prestastna ....a uz pre vas vyrabam kluce a potom idem na tu knizku .....len sa este musime dohodnut ako ju ma vlastne robit a ako ma byt zviazana nech je vsetko ok 😉
@iivkaa1 @marusik @vmb @luciaobrocnikova @katka159 @emily_666 @katuska103 @fufina1 @sliver
ja už tiež makám, penové tyče na 60% urobené, meranie na 60%... ešte sa musím pustiť do špachtlí a knižky, knižku zatial riešim tie druhé strany čo tam dám...
potom urobím nálet na copyshop s USBčkom plným tlače 😀 a pustím sa do laminovania a lepenia špachtlí... no budem sa snažiť lebo koniec mesiaca je za rohom 😉 aj ked ešte len začal... to uletí ani sa nenazdáme 😉
@sliver @iivkaa1 @marusik @vmb @luciaobrocnikova @katka159 @emily_666 @katuska103 @fufina1 baby tak veci vytlačene laminovať sa bude budúci týžden .. tvary sa budu robiť tiež asi budúci týžden len čo mam problem kupiť magneticku pásku ale tu ja zoženiem....🙂
@iivkaa1 @marusik @vmb @luciaobrocnikova @katka159 @emily_666 @katuska103 @sliver
baby aby sme nedopadli podobne s fufininou aktivitou lebo ja vobec neviem čo je ten jej labyrin a kolko predloh obsahuje len dufam že nepošle len krtka že to bude aspoň 5 predloh...
tak idem sa vas popytat nech uz mozem zacat robit....na ukazku jedna strana z knizky, ale to napisane nebude na takom vystrizku, ale bude to napisane na tom liste a tie slniecka, mraky , oblaky, duha atd. budu vystrihnute z farebneho papiera a zalaminovane a ako obal bude tvrdy vykres taktiez zalaminovany a zviazane neviem ci mam kupit tie kruzky na kluce, alebo iba takto, alebo s nejakou stuzkou peknou....vyjadrite sa 😉
@luciaobrocnikova super to vyzerá, inak ja mám doma krúžky, tak mi kludne stačí, ked mi pošleš len kartičky a zviažem si sama, ak to nebude pre teba problém.
@emily_666 problem to nebude, ale ak budu chciet aj ostatne kruzky tak kupim ja a kde to vlastne predavaju 🙂

@katka159 mne to môžeš nechať v celku, dakujem