icon

Vrecúškové aktivity pre deti od 3. rokov

iivkaa1
3. feb 2014

Ahojky zalozila som tuto skupinku, lebo viacej mamiciek malo zaujem o aktivitky a pisali uz do prebiehajucich aktivit 🙂 Tak ak niekto chce moze sa nahlasit tu 🙂

emily_666
4. mar 2014

@katka159 mne to môžeš nechať v celku, dakujem

sliver
4. mar 2014

@fufina1 mám veľkú prosbu
prosím ťa mohla by si mi napísať aké obrázky ideš dávať do knižky (môže byť aj IP) lebo chcem urobiť dievčatám bonus k číslam a to že im na druhú stranu urobím niečo na kreslenie, tak nech náhodou nevyberiem také isté obrázky... Ďakujem za ochotu

luciaobrocnikova
4. mar 2014

@katka159 ani mne to nerozstrihavaj 😉

iivkaa1
autor
4. mar 2014

@katka159 ahoj tak ja si prosim zvieratka, ovocie,oblecenie..... a ja ta poprosim tiene nechat vcelku a obrazky nastrihat,,,dakujem...🙂

iivkaa1
autor
4. mar 2014

@katka159 a tie zvieratka kde je vcielka a podobne....co si uz mala vytlacene 🙂

sliver
4. mar 2014

dievčatá @vmb, @luciaobrocnikova, @katka159, @iivka1, @emily_666
rozmýšlam že detičky ktoré budú aktívne využívať knižku s číslami, čiže im už zčasti pôjdu čísla su už trošku väčšie čiže pre nich mi prídu vlnky jednoduché... čo by ste tam chceli? labyrinty, spájanie bodiek (čísel), dokreslovanie obrázkov... prijímam každý názor... chcem to pre vás urobiť tip top
či stačia vlnky? nič nie je problém... mám toho všetkého veľa 😉

katka159
4. mar 2014

@sliver o kotrej aktivite hovoríš?

sliver
4. mar 2014

@katka159 o knižke s číslami, som sa rozhodla že nech druhá strane nie je zbytočne čistá tak tam dám navyše nejaké dokreslovačky ako v knižke od fufiny... na ten štýl niečo len riešim že čo by tam bolo najlepšie, teda náročnosť, či stačia vlnky alebo už niečo zložitejšie...

katka159
4. mar 2014

@sliver jej to by bolo super možeš aj niečo zložite lebo tý čo už vedia čisla vedia aj zložitejšie veci ak sa teda dá... kamoška mi hovorila o tej knižke od fufiny a že to nie je nič moc na A4 su až 4 obrazky žiadna fixka k tomu

sliver
4. mar 2014

@katka159 na zalaminované veci píše každá fixka tak to neberiem ako deficit... teda okrem špecifixiek na CD... myslím že doma každý nájde nejaku fixku...
no preto zvažujem niečo zložitejšie... ako napr. labyrinty, spájanie bodiek alebo čísel alebo dokreslovanie obrázkov...

katka159
4. mar 2014

@sliver tak hej ale povedala mi kamoška čo to posiela späť že hrozna praca... a ako ked niekomu ti robíš prepracovanu pracu a pride tebe neuplna tak to nie je nič moc aj ked jasne fixi doma mame a to zložitejšie by bolo super niečo pozri a pridaj sem

vmb
4. mar 2014

@sliver ak si môžem vybrať, som za zložitejšie verzie - dokreslovanie, podľa čísiel,... Ak nevyužije teraz, počká ich to 😉

katka159
5. mar 2014

@sliver pozri tuna ma tam užasne obrazky na zadndu stranu https://www.modrykonik.sk/blog/mery333/album/pr...

sliver
5. mar 2014

@katka159 už som to pozerala, len ked pre väčšie deti sami tam zdaju dobré iba tie dokreslovačky ako rybky a sovičky a tá húsenica, ostatné su tie vlnkové obťahovačky a to mi príde tak na tri roky... snažím sa hladať na 4-5r.. a to teda skôr tento album https://www.modrykonik.sk/blog/mery333/album/ro...

katka159
5. mar 2014

@sliver ved kolko tu bude listov aké to bude rozmerovo? daj niečo lahšie niečo tažšie

sliver
5. mar 2014

@katka159 A5 - 10strán

katka159
5. mar 2014

@sliver tak daj 5 spojovačiek a 5 takých spajačiek

luciaobrocnikova
5. mar 2014

taaak dievcata dneska mi prisiel balik z vymeny som stastna prestastna ....a uz pre vas vyrabam kluce a potom idem na tu knizku .....len sa este musime dohodnut ako ju ma vlastne robit a ako ma byt zviazana nech je vsetko ok 😉

sliver
5. mar 2014

@iivkaa1 @marusik @vmb @luciaobrocnikova @katka159 @emily_666 @katuska103 @fufina1 @sliver
ja už tiež makám, penové tyče na 60% urobené, meranie na 60%... ešte sa musím pustiť do špachtlí a knižky, knižku zatial riešim tie druhé strany čo tam dám...
potom urobím nálet na copyshop s USBčkom plným tlače 😀 a pustím sa do laminovania a lepenia špachtlí... no budem sa snažiť lebo koniec mesiaca je za rohom 😉 aj ked ešte len začal... to uletí ani sa nenazdáme 😉

iivkaa1
autor
5. mar 2014

@sliver jeeej super,aj ja zacinam pomaly robit🙂 a si myslim,ak by sa nestihalo nieje problem trosku pockat 🙂

sliver
5. mar 2014

@iivkaa1 ved jasné že nehorí, všetko je vždy o dohode len ja pre svoje potreby chcem dorobiť do konca mesiaca aby som potom mohla makať v tej druhej výmene, na to mám vyhradený apríl...
už len dúfať že ma nestiahnu do roboty 😀 😀 😀 aby som sa mohla venovať aktivitkám 😉

katka159
5. mar 2014

@sliver @iivkaa1 @marusik @vmb @luciaobrocnikova @katka159 @emily_666 @katuska103 @fufina1 baby tak veci vytlačene laminovať sa bude budúci týžden .. tvary sa budu robiť tiež asi budúci týžden len čo mam problem kupiť magneticku pásku ale tu ja zoženiem....🙂

vmb
6. mar 2014

@katka159 a tú pásku už nemajú v tom obchode ako si mi písala?

katka159
6. mar 2014

@vmb majú ale to nie je lepiace musíš to lepiť tavnou pištolou

katka159
6. mar 2014

@iivkaa1 @marusik @vmb @luciaobrocnikova @katka159 @emily_666 @katuska103 @sliver
baby aby sme nedopadli podobne s fufininou aktivitou lebo ja vobec neviem čo je ten jej labyrin a kolko predloh obsahuje len dufam že nepošle len krtka že to bude aspoň 5 predloh...

luciaobrocnikova
6. mar 2014

tak idem sa vas popytat nech uz mozem zacat robit....na ukazku jedna strana z knizky, ale to napisane nebude na takom vystrizku, ale bude to napisane na tom liste a tie slniecka, mraky , oblaky, duha atd. budu vystrihnute z farebneho papiera a zalaminovane a ako obal bude tvrdy vykres taktiez zalaminovany a zviazane neviem ci mam kupit tie kruzky na kluce, alebo iba takto, alebo s nejakou stuzkou peknou....vyjadrite sa 😉

emily_666
6. mar 2014

@luciaobrocnikova super to vyzerá, inak ja mám doma krúžky, tak mi kludne stačí, ked mi pošleš len kartičky a zviažem si sama, ak to nebude pre teba problém.

luciaobrocnikova
6. mar 2014

@emily_666 problem to nebude, ale ak budu chciet aj ostatne kruzky tak kupim ja a kde to vlastne predavaju 🙂