icon

Výmena vrecúškových aktivít 1 - 3 roky

lenusskaa
9. máj 2013

Ahojte baby,
mnohé z vás už určite niekde na nete zaregistrovali tzv. výmeny vrecúškových aktivít (busy bags, activity packs, ...). O čo ide? Dá sa dokopy skupina mamičiek (15 - 20 osôb), každá z nich si nájde nejakú aktivitu pre deti a vyrobí a pošle ju pre každého v skupine. Na oplátku dostane zas iné aktivity pre deti od ostatných mamičiek.
Inšpirácie na aktivity môžete čerpať tu:
http://rustspolecne.cz/
http://www.neposednenoznice.sk/2013/01/23-aktiv...
https://www.modrykonik.cz/diskuse/sporty-hobby-... ...tu je dobre si popozerat aj albumy niektorych mamiciek, ktore sa vymeny zucastnili
tiez zadanim hesla "busy bags" do googlu atd.
Poprosím, keby ste sa snažili vybrať aktivity, ktoré NIE sú len o vytlačení obrázkov a ich následnom zalaminovaní!!
Túto výmenu by som chcela zamerať na vek 1-3 roky. Poznáte svoje deti, viete čo ich baví, s čím sa radi hrajú - skúste vyberať podľa nich 🙂
Čas na prihlásenie sa do výmeny je do 20.5., potom sa vyberú presné témy pre každú. Potom si necháme mesiac na vyhotovenie (cca do 20.6.), po tomto dátume by ste mi balíčky poposielali poštou, ja ich zozbieram, roztriedim a pošlem naspäť - naj by bolo, keby sa to stihlo ešte do prázdnin 🙂
Finančný limit na jednu aktivitu = 1euro (až nám to nezruinuje rodinný rozpočet 🙂 )
Ak máte záujem, napíšte mi do IP zo 3 tipy na aktivitu, ktorú by ste mohli urobiť aj s vašou mail adresou. Viac tipov preto, ak by sa niektoré opakovali u viacerých z vás, až je z čoho vybrať a až nám nepríde to isté len vo viacerých vyhotoveniach..
Lenka

nikam
30. sep 2014

@martina05 @ask @anikag @ask @ywett @ikuza @nenocka @baasss @maryennn1
Dievcata, nasa aktivitka, dufam, ze drobcov potesi.

nikam
30. sep 2014

A aj ked to sem velmi nepatri, my sme svetadiely aj piekli 🙂

ask
30. sep 2014

@nikam Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaw!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Parada!!!!!!!!!! Ohromne su tie svetadiely, perfektne pre najmensich! Si skvela, to traprnie stalo za to!!!
Aj tie pecene su perfektne 😉

ask
30. sep 2014

@anulicek Zásielka uložená na pošte Bratislava 27
Dnes 17:39
Zásielka nebola doručená - adresát nezastihnutý
Dnes 09:42
Zásielka prevzatá na doručenie
Dnes 07:08
Zásielka v preprave
26. september 2014 17:41
Zásielka podaná na pošte Žiar nad Hronom 1
26. september 2014 12:46

Aj moj sa Ta pokusal najst, vraj Ta nezastihli? 😅 Asi to bude ten na poste😉 Mas na listku odosielaciu postu Ziar nad hronom? Ci ti poslem pre istotu aj podacie cislo?

baasss
30. sep 2014

juuuuuj 😵 😵 😵 😵 😵 😵 velmi sa tesiiiim 😵

anulicek
1. okt 2014

@nikam kraaaaasa... Jeeej
@ask to je ten balik na poste... Krabice, co chodia ako listove zasielky mi postarka necha u susedy ale toto bol balik a tie chodia rano a nosi ich iny clovek ... Takze ma rano nenasiel doma... Zajtra bezim po balik na postu.. To bude Tvoooooj 🙂 dnes som uz nestiihala 🙂

anulicek
1. okt 2014

@nikam dobre vidim, ze vykrajovacky svetadielove? Padaaaam 🙂 to spm este nstihla najst 🙂

martina05
1. okt 2014

@anulicek ak sa podarí dnes pohľadam vianočné návrhy...podmienkou je vianočná tematika????

nikam
1. okt 2014

@anulicek Ano, boli to vykrajovacky svetadielov. Mali sme ich pozicane zo skolky 🙂

anulicek
1. okt 2014

@martina05 troška vianočného by bolo fajn 🙂 ale ak to bude niečo super a nie vianočné, tak mňa presvedčíš 🙂

baasss
1. okt 2014

@anulicek ja asi budem musiet zrusit moju ucast na vainocnej vymene, lebo ja prisamvacku nemozem nic duchaplne najst, co by som chcela vyrabat 😅 Tak jedine ak mi niekto nasepka alebo normlane otvorene napisete, ze toto chceme 😎 😔 mrzi ma to, ale fakt ma nejak opustila napaditost 😖

tomaskovamaminka
1. okt 2014

@baasss 🙂 No ved to, ze co take? Tiez si lamem hlavu a radsej nehovorim, ze idem do toho, lebo bez toho napadu co vyrobit mi to pride take zbytocne sa hlasit. :( Teda aj som napad mala, ale nejako mi to zlyhalo, ked som patrala po materialy a pomockach:( Strasne sa mi pacia knihy od Tulleta, a knizocku "dotkni sa oblohy" si mozno videla v mojom albume, tiez nim inspirovane🙂 Tak som nieco zase take chcela , ale:(

anulicek
1. okt 2014

@baasss pomozemeee... Ja som nikdy nevedela, co robit... Baby nakopli a pomohliiii.. Nevzdavaj to 🙂

anulicek
1. okt 2014

Inak.. Vsetky balicky u mna.. V pondelok najneskor posielam .. Jupiiii

baasss
1. okt 2014

@tomaskovamaminka 😕 😲 😲 waaau ta je perfektnaaa.. ja som prave dnes narazila na tu Tulletovu knizku Knížka a dost som nad nou uvazovala, ze zaobstaram, ale tvoja sa mi paci viac 😅 🙂 a chcem juuuu. Nahodou sa ti nechce mi taku urobit? Vymenim za co si povies 🙂 😎

baasss
1. okt 2014

@anulicek 😵 😵 😵 😵 😵 😵 kedy sa mozem zastavit? nemozem sa dockat. Ak ma teda nieco/niekto nakopne, tak nemam problem do vymeny ist. Ba co viac, budem velmi rada 🙂

anulicek
1. okt 2014

@baasss vlastne od nedele kedykolvek... 🙂 okolo pol stvrtej byvam doma a potom idem po Sasku... Skolenie nebudem mat, tak sa da aj vecer... Alebo so Saskou v aute viem prist kamkolvek 🙂 daj dnk a cas 🙂

nikam
1. okt 2014

@baasss Potvrdzujem, ze knizka od @tomaskovamaminka je jednoducho dokonala. Nas maly ju ma velmi rad.
@anulicek Tak ja sa ohlasim niekedy na buduci tyzden. Juchuuuu 🙂

tomaskovamaminka
1. okt 2014

@nikam :D dokonala nie je, ale dakujem🙂
@anulicek Inak som chcela napisat, ze sa tesim na fotky aktivitiek, ked niektora odfotite🙂

kajka18
3. okt 2014

@anulicek vianocnych napadov mam aj ja naozaj malo 😢 hodim tu este zopar fotiek, co by som ja alebo mozno niekto iny vedel urobit 😉

ask
3. okt 2014

@kajka18 😎 😀 😀 😀 Ten posledny stromcek som robila ja, som poctena ze si ho niekto ulozil ako vhodnu aktivitku na vymenu 😵

kajka18
3. okt 2014

@ask no je naozaj vianocnych nametov nedostatok 😢 a tento obrazok mi google vygooglil 😉 zdal sa mi taky pekny prepracovany...

maryennn1
3. okt 2014

Tu sú moje skromné návrhy (veľa sa ich veruže nedalo nájsť a aj múza ma momentálne akosi obchádza), ktoré som schopná urobiť 😀
1. Počítanie so snehuliakmi- toto sa mne osobne veľmi páči 🙂
2. Srdiečkové počítacie priraďovačky- (srdieča by som urobila ako medovníky, aby to bolo také "vianočné" 🙂 )
3. Navliekanie filcu- dal by sa urobiť, stromčeky, snehuliak, prípadne darčeky, alebo niečo ešte "vianočné" 🙂- ale to si nie som istá, či už nemáte.

...toť moje návrhy, ak sa vám nepáčia, prípadne ich už máte... vzdávam sa 😀 fakt som nič iné nenašla.

kajka18
4. okt 2014

@maryennn1 snehuliacikovia su super... nam by sa pacili 😉

ask
4. okt 2014

@kajka18 Mna to naozaj tesi ked sa moje pracicky niekde objavia, lichoti mi to 😵

anulicek
4. okt 2014

@maryennn1 snehuliacikovia sa aj mne pacia 🙂

nenocka
4. okt 2014

@ask
@anulicek Kočky, a keby sme sa dali na quiet book ako vianočkný darček? napr. https://www.modrykonik.sk/blog/gilmorka/album/n...

baasss
5. okt 2014

@nenocka ja som za 😵 tamta co si dala je uplne nadherna.. len neviem, ci ja budem taka sikovna.

a ked nie quiet book, tak ja by som mohla urobit lapbook s temou zima 😅 (teda sa o to pokusit), co vy na to?

nikam
5. okt 2014

@nenocka Uaaa, to je napad! Ja ale neviem sit a ani napad nemam, proste som nejak mimo. A k tomu som sa uz zaprisahala, ze pauza od busy bags. Ale... 😀

baasss
5. okt 2014

Baby rusim lapbook 😅 napadla mi ina aktivitka, ale kedze mi len napadla, nemam vam sem aky obrazok hodit.. ale islo by o peniaze 😎 . Mala totiz dostala pokladnicku a babka jej iniciativne dala nejake drobne a mala vobec samozrejme nemala ponatia o hodnote penazi. Neviem ako ste na tom vy, ale mne napadlo toto:
Bol by napr snehuliak (alebo santa, ked uz tu mame snehuliacikov na pocitanie) a ten by si mal za peniaze nieco kupit, napr soba, voz, ciapku, kabat.. Materialy este nemam vymyslene ani formu, iba napad. Co vy na to? 🙂