icon

Výmena vrecúškových aktivít 1 - 3 roky

lenusskaa
9. máj 2013

Ahojte baby,
mnohé z vás už určite niekde na nete zaregistrovali tzv. výmeny vrecúškových aktivít (busy bags, activity packs, ...). O čo ide? Dá sa dokopy skupina mamičiek (15 - 20 osôb), každá z nich si nájde nejakú aktivitu pre deti a vyrobí a pošle ju pre každého v skupine. Na oplátku dostane zas iné aktivity pre deti od ostatných mamičiek.
Inšpirácie na aktivity môžete čerpať tu:
http://rustspolecne.cz/
http://www.neposednenoznice.sk/2013/01/23-aktiv...
https://www.modrykonik.cz/diskuse/sporty-hobby-... ...tu je dobre si popozerat aj albumy niektorych mamiciek, ktore sa vymeny zucastnili
tiez zadanim hesla "busy bags" do googlu atd.
Poprosím, keby ste sa snažili vybrať aktivity, ktoré NIE sú len o vytlačení obrázkov a ich následnom zalaminovaní!!
Túto výmenu by som chcela zamerať na vek 1-3 roky. Poznáte svoje deti, viete čo ich baví, s čím sa radi hrajú - skúste vyberať podľa nich 🙂
Čas na prihlásenie sa do výmeny je do 20.5., potom sa vyberú presné témy pre každú. Potom si necháme mesiac na vyhotovenie (cca do 20.6.), po tomto dátume by ste mi balíčky poposielali poštou, ja ich zozbieram, roztriedim a pošlem naspäť - naj by bolo, keby sa to stihlo ešte do prázdnin 🙂
Finančný limit na jednu aktivitu = 1euro (až nám to nezruinuje rodinný rozpočet 🙂 )
Ak máte záujem, napíšte mi do IP zo 3 tipy na aktivitu, ktorú by ste mohli urobiť aj s vašou mail adresou. Viac tipov preto, ak by sa niektoré opakovali u viacerých z vás, až je z čoho vybrať a až nám nepríde to isté len vo viacerých vyhotoveniach..
Lenka

nikam
8. okt 2013

@anulicek @ask Ahoj dievcata, mne az dnes priniesol kurier balicek z Tchibo. Som prekvapena, aka mala je ta krabicka s magnetkami. My zase odkladame na neskor 🙂

anulicek
8. okt 2013

@nikam ja som vedela, do čoho idem... a krabička dnes prišla tiež k nám... a zatiaľ som sa hrala len ja 😀

ask
8. okt 2013

@nikam Aj k nam dosla, mohla byt aj vecsia-tiez chvilu pocka, ale ta druha sada je este mensia 😝 😀

tomaskovamaminka
8. okt 2013

@jumama Veru to vystrihovanie je niekedy fuska :/ Snehuliacikovia vyzeraju zaujimavo, len neviem preco som si myslela, ze budu vsetci rovnaky a ze teda budu mat napr ten svetrik z toho vzoru na kocke:O ? 🙂 Ale to vobec nevadi, su milucky🙂

majusqwa
8. okt 2013

@nenocka @laurinkam @ikuza @lenusskaa @danatalu @ask @marienkamyd @pusinqa @zuzzka1 @jumama @lucik194 @breky @janulkan @janceh @tomaskovamaminka @malamargaretka @anulicek @sueh @ywett @furu @lucosko @soso @mcoya zienky, tak som vyskusala prototyp zazitkovej flase. fotky mozem hodit az po vikende (bohuzial, zabudli sme fotak u nasich). dala som tam obycajnu ryzu, hviezdicky (vykres oblepeny alobalom a pomocou minirazitka vyrazene hviezdicky - trochu naprd, lebo cely vykres treba natriet lepom, cize je makky. mam ale zalusk na taketo: http://www.stoklasa-sk.sk/vianocne-leskle-konfe... ), biely zinilkovy drot na male kusky a mala som doma podobnu vlocku: http://www.stoklasa-sk.sk/vlocka-drevena-26mm-c... . k tomu som natrela spachtlu magnetickou farbou s tym, ze dcera bude moct "pritahovat" kusky drotika. heh, nefunguje to tak, ako som predpokladala :D treba na to skutocne hrubu vrstvu, cize to poriesim cez magnet. rozmyslam, ze ho nalepim na nanukovu palicku, aby sa detom lepsie drzal.
mala z toho bola nadsena, ale na mna tam bolo prilis vela bielej :P. tak rozmyslam, ci nebude lepsie kupit tvrdy papier a povyrazat z toho farebne hviezdicky (napr. biele, bledomodre, tmavomodre). zasa nechcem aby to starsie deti plietlo. a este ma zaujima, ci vam nevadia tie farebne vlocky - predsa len, maju akesi blaznive farby. na druhu stranu, aspon sa to v tom dobre hlada. pripadne, ak ma niekto vyhrady, najdem inu aktivitku 🙂

nikam
9. okt 2013

@anulicek Aj u nas len ja 🙂 Kurier to priniesol az vecer, Martin bol uz vo vani.
@ask Mame aj tu druhu, pre krsniatko, uz sa neviem dockat, kedy to vybali 🙂

jumama
9. okt 2013

@tomaskovamaminka tato trojka patri k danemu vzoru na kocke, celkovo bude v sade 18 karticiek, ku kazdej vzorke z kocky traja snehuliacikovia. Uloha po hodeni kockou moze mat dve verzie - Lahsia veriza: "Najdi obrazok, kde sa vyskytuje dana vzorka. " Cielena uloha: "Najdi snehuliacika, ktory ma hrniec danej vzorky." alebo "Najdi snehuliacika, ktory ma metlu danej vzorky." ...

laurinkam
9. okt 2013

@nikam ake je to tchibo velke? oplati sa to vobec?

nikam
9. okt 2013

@laurinkam 18x18x4cm, prekvapivo malicke. Ale je to pekne vypracovane a urcite sa to za tu cenu oplati.

jumama
9. okt 2013

@nenocka @laurinkam @ikuza @lenusskaa @danatalu @ask @marienkamyd @pusinqa @zuzzka1 @tomaskovamaminka @lucik194 @breky @janulkan @janceh @tomaskovamaminka @malamargaretka @anulicek @sueh @ywett @furu @lucosko @soso @mcoya
a tu je druhy prototyp, lebo strihanie ma nenadchlo teda 🙂 Aj ked aj toto bude treba nastrihat a laminovat ale je to mensi des ako strihat tooolko snehuliakovych kuskov a davat ich dokopy... Hlavne teda nemam tolko casu, radsej som sa teraz dve hodky vo photoshope vyhrala. Toto by som vytlacila (pozerala som, ze faxacopy maju celkom dobre ceny za farebnu tlac)... a k tomu by boli usite kocky z danych latok. Podla toho co mam v zasobe na tolko kociek 🙂 Z druhej strany bude prekvapko, ako som spominala...

zuzzka1
9. okt 2013

@jumama krásne, za mńa určite áno, môže byť 😵

lenusskaa
autor
9. okt 2013

@jumama vyzera super 🙂

tomaskovamaminka
9. okt 2013

@jumama Parada , tusim lepsie ako pred tym🙂 Sikulka🙂

furu
9. okt 2013

@jumama je to kraasne

lucik194
9. okt 2013

@jumama super, mne sa paci

furu
9. okt 2013

@anulicek, @sueh, @ywett, @lucosko, @soso, @mcoya, @tomaskovamaminka, @nenocka, @laurinkam, @ikuza, @lenusskaa, @danatalu, @ask, @marienkamyd, @pusinqa, @zuzzka1, @jumana, @lucik194, @breky, @janulkan, @janceh, @malamargaretka
Ahojte dievcata tak ktorá z vás je za ktorú aktivitu ?
1. Akvarium s rybickami
2. Vianocna ozdoba napr zvoncek
Obe by boli formou gombikovania, zavazovania a lepenia na suchý zips len v 1. By to boli rybky a v 2. Rozne tvary: stvorec , trojuholnik atd.
Zatial viem nenocka chce akvarko

tomaskovamaminka
9. okt 2013

@furu Aj my sme za akvarko, Filipko miluje rybicky🙂 A tym nasim zivim sa to moc nepaci,ked im to dava najavo buchanim po skle🙂 A uz som pisala, ze mame radi rybicky🙂

lenusskaa
autor
9. okt 2013

@furu akvarko

zuzzka1
9. okt 2013

@furu rybičky 🙂 🙂 🙂

tomaskovamaminka
9. okt 2013

@nenocka @laurinkam @ikuza @lenusskaa @danatalu @ask @marienkamyd @pusinqa @zuzzka1 @jumama @lucik194 @breky @janulkan @janceh @tomaskovamaminka @malamargaretka @anulicek @sueh @ywett @furu @lucosko @soso @mcoya Tak ked uz dnes informujem, tak este teraz pridali aj take sablony na malovanie, ak by ste niektora chceli🙂 http://www.tchibo.sk/suprava-na-maovanie-s-hada...

zuzzka1
9. okt 2013

@nenocka @laurinkam @ikuza @lenusskaa @danatalu @ask @marienkamyd @pusinqa @zuzzka1 @jumama @lucik194 @breky @janulkan @janceh @tomaskovamaminka @malamargaretka @anulicek @sueh @ywett @furu @lucosko @soso @mcoya dievčence, také krásne aktivity ste povymýšľali, toto je už naša tretia výmena, a nič sa neopakuje, veľmi sa teším 🙂 😵

ask
9. okt 2013

@furu Rybky mozu byt 😵

jumama
9. okt 2013

@furu a zvitazi to s vacsim postom hlasov, ci si mozeme vybrat? 🙂 Ja som tiez za akvarko.

lenusskaa
autor
9. okt 2013

@furu vitazi akvarko s rybickami 🙂

lenusskaa
autor
9. okt 2013
lenusskaa
autor
9. okt 2013

@tomaskovamaminka som to pozerala a uz mi vyhodilo ze vypredane ☹

laurinkam
9. okt 2013

@zuzzka1 neodolala som a objednala som obe aktivitky, dakujem za tip. Uz sa tesim ked bude Tchibo aj v Nitre.

malamargaretka
9. okt 2013

@jumama uzasne, aj pre mna urcite ano🙂🙂

malamargaretka
9. okt 2013

@furu rybicky🙂🙂dakujeme🙂