icon

Výmena vrecúškových aktivít 1 - 3 roky

lenusskaa
9. máj 2013

Ahojte baby,
mnohé z vás už určite niekde na nete zaregistrovali tzv. výmeny vrecúškových aktivít (busy bags, activity packs, ...). O čo ide? Dá sa dokopy skupina mamičiek (15 - 20 osôb), každá z nich si nájde nejakú aktivitu pre deti a vyrobí a pošle ju pre každého v skupine. Na oplátku dostane zas iné aktivity pre deti od ostatných mamičiek.
Inšpirácie na aktivity môžete čerpať tu:
http://rustspolecne.cz/
http://www.neposednenoznice.sk/2013/01/23-aktiv...
https://www.modrykonik.cz/diskuse/sporty-hobby-... ...tu je dobre si popozerat aj albumy niektorych mamiciek, ktore sa vymeny zucastnili
tiez zadanim hesla "busy bags" do googlu atd.
Poprosím, keby ste sa snažili vybrať aktivity, ktoré NIE sú len o vytlačení obrázkov a ich následnom zalaminovaní!!
Túto výmenu by som chcela zamerať na vek 1-3 roky. Poznáte svoje deti, viete čo ich baví, s čím sa radi hrajú - skúste vyberať podľa nich 🙂
Čas na prihlásenie sa do výmeny je do 20.5., potom sa vyberú presné témy pre každú. Potom si necháme mesiac na vyhotovenie (cca do 20.6.), po tomto dátume by ste mi balíčky poposielali poštou, ja ich zozbieram, roztriedim a pošlem naspäť - naj by bolo, keby sa to stihlo ešte do prázdnin 🙂
Finančný limit na jednu aktivitu = 1euro (až nám to nezruinuje rodinný rozpočet 🙂 )
Ak máte záujem, napíšte mi do IP zo 3 tipy na aktivitu, ktorú by ste mohli urobiť aj s vašou mail adresou. Viac tipov preto, ak by sa niektoré opakovali u viacerých z vás, až je z čoho vybrať a až nám nepríde to isté len vo viacerých vyhotoveniach..
Lenka

laurinkam
11. jan 2014

@nenocka mne sa tvoj navrh velmi paci, tesim sa!

laurinkam
11. jan 2014

@emily_666 ja som za ukladanie tvarov😉.

laurinkam
11. jan 2014

@nikam ja si prosim znacky aut a bez mena-budeme ich pouzivat vsetky 3. Mozno aj tato😉

laurinkam
11. jan 2014

@ask
Inak kam chodis na filc?

emily_666
11. jan 2014

@laurinkam možno niekedy inokedy, v tejto výmene nefigurujem 😉

jlp
11. jan 2014

@ask mne sa paci ta priradovacka posledna

laurinkam
11. jan 2014

@emily_666 jasne tak niekedy nabuduce 🙂

ask
11. jan 2014

@nikam Mrzi ma ze som k pracke zabudla "kabej" 😅 😅 😅 Ale teda rozumcek ma riadne bystry 😵 Ja som za knizku aut s menom 🙂

ask
11. jan 2014

@jlp Dakujem, vyrobim Ti. Tak prosim "odklikni" svoje paci sa mi to z mycky, aby som tam mala pocet bab pre ktore to mam urobit.
@laurinkam Obcas dostanem kupit v Kik-u ale najcastejsie cez net...ale tam je to vzdy riziko-uz sa mi stalo ze som objednavala aj 2x, lebo ten prvy prisiel nafigu 😖

laurinkam
11. jan 2014

@ask a ten spodok je tiez filc? Deka by sa na to nedala pouzit?

ask
11. jan 2014

@laurinkam Aj spodok je filc... nemam skusenost s takou dekou ze ked by sa to rozstrihalo tak ze ci sa tie kraje nezacnu skrucat...

anulicek
11. jan 2014

@nikam aj my baby si prosíme značky áut 😀
a dievčatá... aj ja si prosím návrh aktivitky.. som úple vedľa... nestíham kukať po stránkach..ak by Vám niečo "cvrnklo" do nosa..pomôžte prosím...

nikam
11. jan 2014

@anulicek Super 🙂 A napisem Alexandra, ci Saška?
@ask Kabej som neprirobila, aby sa nepocal pchat ho do zastrcky. Inak ma toto povolene a veselo obsluhuje prehravac aj lampy 🙂
A Vas uz evidujem so znackami 🙂

emily_666
11. jan 2014

@josenka dakujem, ale tam je veľa aktivitiek, ktoré už doma, fakt ma to mrzí, táto vaša výmena je lepšia 🙂

josenka
11. jan 2014

@nikam Ja by som poprosila značky áut. 🙂
@ask Umývačka je super, ale namakáš sa 😅 .
@jlp Mne by sa veľmi páčili skupiny.
Baby, deň som tu nebola a nestíham, snažím sa zorientovať, a už pracujem na návrhoch.

ask
11. jan 2014

@josenka Ja uz naplno fungujem 😎 😀 Biele salky+podsalky-komplet, cervene zacinam, cervene gombiky nastrihane 😎 Mne to uz cez sviatky normalne chybalo ked som po veceroch nekutilovala 😎

tomaskovamaminka
11. jan 2014

@nikam A nenapises, alebo nedas foto, ake rozpravkove postavicky budu pre dievcatka? 🙂 Ale myslim, ze teda pre mojich chlapcov skor zn.aut, aj ked F je na to este maly, neva dorastie, mozno aj starsi sa este pouci, volakedy na tom fical. Ten mensi je ale uplne iny:D A dali by sa dat na knizku aj 2 mena? 🙂 Sa budu o nu aj tak nakoniec tahat:/

nikam
11. jan 2014

@tomaskovamaminka Nedam, lebo postavicky este nemam 🙂 A jasna vec, ze mozem dat aj dve mena, co len chces, aj venovanie od Teba.

tomaskovamaminka
11. jan 2014

@nenocka Tiez sa mi to zda pre vacsie deti, ale tak mame aj starsieho, no neviem ci sa na to chyti. No prisposobim sa ostatnym 🙂

tomaskovamaminka
11. jan 2014

@jlp Tiez ma zaujalo to vrstvove puzzle, ako si predstavujes, ze to zrealizujes? Ja som 1 teraz robila malemu a celkom ho to bavi 🙂 Som sa sama cudovala🙂

nikam
11. jan 2014

@nenocka Ja by som prijala frotaz, mali ste to v minulej vymene, tak pripadne s inymi obrazkami - velkonocnymi.

tomaskovamaminka
11. jan 2014

@moninka1 skrutky taketo ozajstne este nemame🙂 Mohlo by ho to zaujat🙂Ja som tiez za.

tomaskovamaminka
11. jan 2014

@laurinkam No tuho tuho rozmyslam, duha, ci stipce s pismenkami?🙂 Pre tie male deticky je na pismenka este skoro. My by sme doma vyuzili oboje, ale kedze sme v skup. 1-3r tak asi ta duha. Niekde som videla fotku, kde bolo aj slniecko a mracik pri nej??? Hmm? ;)

majusqwa
11. jan 2014

@nikam ja sa hlasim kludne na frotaz, milujem farby na sklo a momentalne mi lezia nevyuzite... 🙂

@ask aj za mna mycku...

@nenocka zamilovala som sa... ja to chcem! :D

zacnite to niekto hadzat do albumu, lebo sa uz stracam 🙂

ikuza
11. jan 2014

@nikam pre nas poprosim znacky aut 🙂
@ask mycka pre nas, dakujeme

tomaskovamaminka
11. jan 2014

@danatalu u nas krasli vsade inde ako po papiery, takze po bodkach este chvilku potrva, kym bude chciet:/ A mas aj foto? Ked tak odlozime🙂 bude na neskor🙂

josenka
11. jan 2014

@danatalu @nenocka @ask @janulkan @marienkamyd @lucosko @soso @zuzzka1 @laurinkam @tomaskovamaminka @anulicek @majusqwa @nikam @furu @ask @ikuza @ywett @moninka1 @jlp
Dievčence, tak postupne pridávam svoje návrhy - lajknite, čo by sa vám páčilo. A ak nič, dajte vedieť, budem hľadať ďalej.
1. návrh - dúhová soľná tácka - bola by buď z kartónu alebo z plastu. Jednoduché maľovanie štetcom alebo prštekom do soli, podporuje jemnú motoriku, koordináciu oko - ruka, podporuje sústredenie. Nadstavba tejto aktivity by bola hľadanie ukrytých tvarov.

ikuza
11. jan 2014

@josenka nemusis pridavat ani dalsie, toto je uplne supeeeeeeeeeeeeer

josenka
11. jan 2014

@danatalu @nenocka @ask @janulkan @marienkamyd @lucosko @soso @zuzzka1 @laurinkam @tomaskovamaminka @anulicek @majusqwa @nikam @furu @ask @ikuza @ywett @moninka1 @jlp
2. návrh - Jarná a veľkonočná tematika - skladanie rozbitého vajíčka. Vajíčko by bolo buď z filcu alebo z machovej gumy.