icon

Výmena vrecúškových aktivít 1 - 3 roky

lenusskaa
9. máj 2013

Ahojte baby,
mnohé z vás už určite niekde na nete zaregistrovali tzv. výmeny vrecúškových aktivít (busy bags, activity packs, ...). O čo ide? Dá sa dokopy skupina mamičiek (15 - 20 osôb), každá z nich si nájde nejakú aktivitu pre deti a vyrobí a pošle ju pre každého v skupine. Na oplátku dostane zas iné aktivity pre deti od ostatných mamičiek.
Inšpirácie na aktivity môžete čerpať tu:
http://rustspolecne.cz/
http://www.neposednenoznice.sk/2013/01/23-aktiv...
https://www.modrykonik.cz/diskuse/sporty-hobby-... ...tu je dobre si popozerat aj albumy niektorych mamiciek, ktore sa vymeny zucastnili
tiez zadanim hesla "busy bags" do googlu atd.
Poprosím, keby ste sa snažili vybrať aktivity, ktoré NIE sú len o vytlačení obrázkov a ich následnom zalaminovaní!!
Túto výmenu by som chcela zamerať na vek 1-3 roky. Poznáte svoje deti, viete čo ich baví, s čím sa radi hrajú - skúste vyberať podľa nich 🙂
Čas na prihlásenie sa do výmeny je do 20.5., potom sa vyberú presné témy pre každú. Potom si necháme mesiac na vyhotovenie (cca do 20.6.), po tomto dátume by ste mi balíčky poposielali poštou, ja ich zozbieram, roztriedim a pošlem naspäť - naj by bolo, keby sa to stihlo ešte do prázdnin 🙂
Finančný limit na jednu aktivitu = 1euro (až nám to nezruinuje rodinný rozpočet 🙂 )
Ak máte záujem, napíšte mi do IP zo 3 tipy na aktivitu, ktorú by ste mohli urobiť aj s vašou mail adresou. Viac tipov preto, ak by sa niektoré opakovali u viacerých z vás, až je z čoho vybrať a až nám nepríde to isté len vo viacerých vyhotoveniach..
Lenka

moninka1
30. jan 2014

@emily_666 aj som mala ten pocit ;) napises mi to prosim pod foto srobovania do albumu, ze tebe mam vyrobit balony? aby som na to nezabudla 😅

majusqwa
30. jan 2014

@janulkan ja kludne poslem aj vacsiu, nemam problem ;)

josenka
30. jan 2014

@janulkan Alebo mi ešte napadlo, že by som tú tácku skrátila a rozšírila - to by som asi nejako skúsila vyrobiť z kartónu, mám možnosť si zohnať taký pevnejší z jednej firmy. Jednoducho - dajte rozmery a ja sa do nich zmestím. 😀

janulkan
30. jan 2014

@josenka pockame na vyjadrenie a uvidime 🙂 snad sa aspon vacsina vyjadri a uvidime, mne by sa pozdavala aj ta tvoja druha moznost, ale zase nech nemas s tym vela prace, teda navyse pracu oproti povodnemu planu

josenka
30. jan 2014

@janulkan To je v pohode, poprosím brata o výrobu krabíc 😀 😉 ... A myslím, že to je o tom, aby boli účastníci spokojní. 😉 🙂

anulicek
30. jan 2014

@janulkan zdržím sa komentára 😀

ask
30. jan 2014

@josenka Ja od Teba vezmem akykolvek format a nemam problem na to zohnat primeranu krabicu 😀

josenka
30. jan 2014

@ask Si mi pomohla. 😀 😀 Ale díky. 😵

ask
30. jan 2014

@josenka 😎 Nuz z cisto sebeckych a zistnych dovodov som za nieco co Ta oberie o co najmenej casu.... je to lepsie? 😎 😀 😀 😀

liesi
30. jan 2014

@monika1 ja budem mať od teba obe aktivitky.. ale ak si mám opäť vybrať medzi nimi, tak asi šrobovanie 🙂

josenka
30. jan 2014

@ask Perfektné. 😀 😀

majusqwa
30. jan 2014

@marienkamyd @laurinkam @danatalu @ask @moninka1prosim zahlasovat za aktivitku, ktoru chcete, aby som si vedela objednat mach. dakujem 🙂

jlp
31. jan 2014

@janulkan no moja aktivita bude mat rozmery 30x30 tak to by vam do tej klasickej skatule malo vojst

laurinkam
31. jan 2014

@majusqwa ahoj, prepac nevsimla som si, ze som nehlasovala. Prosim si skladanie z machovej gumy.

nenocka
31. jan 2014

@josenka ja som včera večer robila tú dúhovú krabičku z krabičky od "dobošiek" 🙂 maľovala som na taký akoby pauzovací papier, čo bol v nej. krabička má rozmer 27x13cm. prikladám foto 😉

josenka
31. jan 2014

@nenocka Vyzerá to skvele, šikulka. 😵 Aj nad takýmito krabičkami som rozmýšľala, len to, čo som pozerala u nás v obchode, tak tie krabičky sa mi zdali málo pevné. Z akých keksíkov to je, prosím ťa? A dno si robila temperkami? To je tiež zaujímavý nápad. 🙂 Ja som ho chcela z farebného papiera vyskladať a buď zalaminovať alebo som myslela, že zalakovať ako pri servítkovej technike. Budem musieť poskúšať, len ešte mám nejaké dorábky z inej výmeny. 😅

nenocka
31. jan 2014

@josenka oooo, ďakujem 🙂 arašidky, alebo tak nejako sa volajú, robia ich Pečivárne Lipt. Hrádok. maľovala som plagátovými farbami z Pepca.

nenocka
31. jan 2014

@laurinkam tu je pekne spravená dúha a dá sa potom využiť aj na skladanie podľa iných predlôh http://www.etsy.com/listing/122156857/felt-rain... - preklikaj obrázky 😉

laurinkam
2. feb 2014

@nenocka DAKUJEM ZA TIP, farebne sa mi však zdajú tie žlté dosť rovnaké 😢 . Inak ja som našla ešte niečo takéto. S tým, že by to boli plné pologuľe ako u teba. Zatiaľ je to u mňa favorit. Ešte rozmýšľam nad vystužením, aku mi tu poradila jedna maminka.

laurinkam
2. feb 2014

@moninka1 ahoj, mas prosim ta nejaky aj obrazok - moze to byt aj ina aktivita, kde to bolo podlepene, nech si to viem lepsie predstavit. Dakujem

nenocka
2. feb 2014

@laurinkam vidíš, farby som ani poriadne nezaregistrovala, skôr mi išlo o prevedenie 🙂 ja si myslím, že ak by to bol nejaký hrubší filc (alebo zošívať dva tenšie?), tak ani výstuž by nebola potrebná 😉

laurinkam
2. feb 2014

@nenocka a co vravis na tie goralky?

nenocka
2. feb 2014

@laurinkam toto prevedenie je krásne, aj s korálkami 😉

laurinkam
2. feb 2014

@nenocka mne sa paci, ze tie goralky navadzaju, ako idu farby za sebou.

tomaskovamaminka
2. feb 2014

@laurinkam No keby sa ti podarilo zohnat na to vhodne koralky, tak by to bola parada🙂 Aj si uz rozmyslala ake velke to spravis?

laurinkam
2. feb 2014

@tomaskovamaminka snad to nebude taky velky problem. Neviem este rozmer☹ . Paci sa mi quite book, tak mozno nejak rozmerovo podobne z vyrobkami @ask aby sa to dalo pospajat😉. Co ty na to?

laurinkam
2. feb 2014

@danatalu @nikam @ywett kočky, ešte stále ste sa mi nevyjadrili či chcete dúhu alebo vajíčko - už by som to chcela vedieť, kvôli nákupu materiálu a výrobe - Ďakujem za pochopenie 😀

nikam
2. feb 2014

@laurinkam Ahoj, ja som uz davno odklikla v albume duhu.

laurinkam
2. feb 2014

@nikam aha, tak mi to nejak ušlo. Ďakujem za pripomenutie 🤐

ywett
2. feb 2014

@laurinkam duha