icon

Výmena vrecúškových aktivít 1 - 3 roky

lenusskaa
9. máj 2013

Ahojte baby,
mnohé z vás už určite niekde na nete zaregistrovali tzv. výmeny vrecúškových aktivít (busy bags, activity packs, ...). O čo ide? Dá sa dokopy skupina mamičiek (15 - 20 osôb), každá z nich si nájde nejakú aktivitu pre deti a vyrobí a pošle ju pre každého v skupine. Na oplátku dostane zas iné aktivity pre deti od ostatných mamičiek.
Inšpirácie na aktivity môžete čerpať tu:
http://rustspolecne.cz/
http://www.neposednenoznice.sk/2013/01/23-aktiv...
https://www.modrykonik.cz/diskuse/sporty-hobby-... ...tu je dobre si popozerat aj albumy niektorych mamiciek, ktore sa vymeny zucastnili
tiez zadanim hesla "busy bags" do googlu atd.
Poprosím, keby ste sa snažili vybrať aktivity, ktoré NIE sú len o vytlačení obrázkov a ich následnom zalaminovaní!!
Túto výmenu by som chcela zamerať na vek 1-3 roky. Poznáte svoje deti, viete čo ich baví, s čím sa radi hrajú - skúste vyberať podľa nich 🙂
Čas na prihlásenie sa do výmeny je do 20.5., potom sa vyberú presné témy pre každú. Potom si necháme mesiac na vyhotovenie (cca do 20.6.), po tomto dátume by ste mi balíčky poposielali poštou, ja ich zozbieram, roztriedim a pošlem naspäť - naj by bolo, keby sa to stihlo ešte do prázdnin 🙂
Finančný limit na jednu aktivitu = 1euro (až nám to nezruinuje rodinný rozpočet 🙂 )
Ak máte záujem, napíšte mi do IP zo 3 tipy na aktivitu, ktorú by ste mohli urobiť aj s vašou mail adresou. Viac tipov preto, ak by sa niektoré opakovali u viacerých z vás, až je z čoho vybrať a až nám nepríde to isté len vo viacerých vyhotoveniach..
Lenka

ywett
5. feb 2014

@furu som rada, ze aj chlebik moze byt...som si nevedela moc predstavit kolacik :D

maryennn1
6. feb 2014

Žienky už ste v kompletnej zostave? nedalo by sa ešte pridať? my síce ešte nemáme rôčik, ale rada by som sa nachystala na to, keď ho budeme mať 🙂

janulkan
6. feb 2014

@maryennn1 no uz sme full, uz hahajujeme vyrobu, takze snad na buduce kolo 🙂 a toto kolo sa robia aktivitky aj 3+, mozno najdes inu skupinu kde su vam vekovo blizsie

liesi
7. feb 2014

@marienkamyd @martina646 @laurinkam @majusqwa @danatalu @jlp
dievčatá, od vás ešte nemám hlas, že ktorú aktivitku si prosíte ;)

laurinkam
7. feb 2014

@liesi vybavene

martina646
7. feb 2014

@liesi prepac, ja si prosim akvarko
@ikuza neveim, ci som ti pisala, prosim si teda to tienove divadlo aj s rozpravockou,pripadne viacerymi, ak mas. dakujem.

ikuza
7. feb 2014
furu
7. feb 2014

@nikam @anulicek @emily_666 @ask @marienkamyd @tomaskovamamina @josenka
maminy, aky jazyk- ide o nazvy farieb- na lopticke preferujete? slovensky alebo anglicky?

nikam
7. feb 2014

@furu Ja slovensky, ale nemam problem prisposobit sa vacsine.

tomaskovamaminka
7. feb 2014

@furu kludne aj bez nazvov, ja farby poznam a aj deti skor vedia pomenovat farby ako citat 🙂 A to aj v AJ :D Teda aspon nas starsi🙂

ask
7. feb 2014

@furu Malemu to bude urcite jedno😅 Ja nechavam rozhodnutie na Tebe 😉

josenka
7. feb 2014

@furu Za mňa slovenčina - ale nemusí byť. 🙂

anulicek
7. feb 2014

@furu dievcata povedali aj za mna🙂

emily_666
7. feb 2014

@furu za mňa tiež slovenčina radšej, ale prispôsobím sa

jlp
8. feb 2014

@liesi ahoj prosim ta na ktorej strane najdem aktivitku? Nechce sa mi hladat. Dik a prepac, mierne nestiham popri prckovi.

liesi
8. feb 2014

@jlp hlasuje sa v albume u nenocky 🙂 https://www.modrykonik.sk/blog/nenocka/album/vy...

marienkamyd
9. feb 2014

@furu nam je jedno aky jazyk, ako povedia ostatni, 🙂

marienkamyd
9. feb 2014

@liesi akvarko, sorry za zdrzanie

liesi
9. feb 2014

@marienkamyd ty máš teraz lajk na oboch aktivitkách 🙂 ale spravím akvárko 🙂

marienkamyd
10. feb 2014

@liesi vdaka 🙂

janulkan
10. feb 2014

baby @marienkamyd @zuzzka1 @moninka1 aku aktivitku chcete odo mna, domino alebo priradovanie zvieratiek Slovenska? nemam v tom jasno, kedze v albume vas nevidim alebo mate odhlasovane obe aktivitky 🙂
@laurinkam @danatalu @ask baby a u vas tiez nejako neviem najst ci ste mi pisali co chcete? 😅

marienkamyd
10. feb 2014

@janulkan domino pre nas, prepac

moninka1
10. feb 2014

@janulkan domino

josenka
10. feb 2014

@danatalu - Prosím ťa, zahlasuj, čo odo mňa chceš.

zuzzka1
10. feb 2014

@janulkan zvieratká Slovenska 🙂

ask
10. feb 2014

@janulkan Ahoj, na strane 76 som Ti uz davnejsie odhlasovala domino, ale ak mozem zmenit, tak radsej tie zvieratka😅 V albune u Nenocky som odklikla zvieratka-teda ak mozem.

janulkan
10. feb 2014

@ask pohode, ja som aj pozerala like na tej strane, asi som prehliadla, prepáč...inak zmeniť môžeš pohode, este len začíname s výrobou pre tlač 🙂

ask
10. feb 2014

@janulkan Dakujem🙂

martina646
11. feb 2014

@nikam @danatalu, neviem, ci som to niekde prehliadla, ale neviem nikde najst, aku aktivitu ste si u mna vybrali. Dajte mi priosm vediet najneskor do piatku 14.2. zhanam si material a potrebujem sa zariadit. dakujem

nikam
12. feb 2014

@martina646 Ahoj, poprosim labyrint, uz som zahlasovala aj v albume.