icon

Výmena vrecúškových aktivít 1 - 3 roky

lenusskaa
9. máj 2013

Ahojte baby,
mnohé z vás už určite niekde na nete zaregistrovali tzv. výmeny vrecúškových aktivít (busy bags, activity packs, ...). O čo ide? Dá sa dokopy skupina mamičiek (15 - 20 osôb), každá z nich si nájde nejakú aktivitu pre deti a vyrobí a pošle ju pre každého v skupine. Na oplátku dostane zas iné aktivity pre deti od ostatných mamičiek.
Inšpirácie na aktivity môžete čerpať tu:
http://rustspolecne.cz/
http://www.neposednenoznice.sk/2013/01/23-aktiv...
https://www.modrykonik.cz/diskuse/sporty-hobby-... ...tu je dobre si popozerat aj albumy niektorych mamiciek, ktore sa vymeny zucastnili
tiez zadanim hesla "busy bags" do googlu atd.
Poprosím, keby ste sa snažili vybrať aktivity, ktoré NIE sú len o vytlačení obrázkov a ich následnom zalaminovaní!!
Túto výmenu by som chcela zamerať na vek 1-3 roky. Poznáte svoje deti, viete čo ich baví, s čím sa radi hrajú - skúste vyberať podľa nich 🙂
Čas na prihlásenie sa do výmeny je do 20.5., potom sa vyberú presné témy pre každú. Potom si necháme mesiac na vyhotovenie (cca do 20.6.), po tomto dátume by ste mi balíčky poposielali poštou, ja ich zozbieram, roztriedim a pošlem naspäť - naj by bolo, keby sa to stihlo ešte do prázdnin 🙂
Finančný limit na jednu aktivitu = 1euro (až nám to nezruinuje rodinný rozpočet 🙂 )
Ak máte záujem, napíšte mi do IP zo 3 tipy na aktivitu, ktorú by ste mohli urobiť aj s vašou mail adresou. Viac tipov preto, ak by sa niektoré opakovali u viacerých z vás, až je z čoho vybrať a až nám nepríde to isté len vo viacerých vyhotoveniach..
Lenka

ask
13. apr 2014

@anulicek Ja pockam na vsetky aktivitky...uz sa velmi tesim a viem ze napriek snahe porobit aktivitky co najskor, tiez som dokoncovala na posl. chvilu😅 Obcas sa veci zomelu- my sme napr s malym necakane v nemocnici-laryngitida. Chvalabohu ze az po odovzdani balika🙂 Mrzi ma ze Ti to bude dlhsie zavadzat:-/

ask
13. apr 2014

@furu Je mi to velmi luto☹ Na Tvoju aktivitku sa tesime-vies ze predchadzajuce u nas maju uspech...

nikam
13. apr 2014

@furu Ahoj, je mi luto smutnej udalosti ☹ Ja nemam problem pockat na spolocne rozosielanie.

nikam
13. apr 2014

@ask Och, Vy ste v nemocnici? Nejaka komplikovana laryngitida, ci ako? ☹

ikuza
13. apr 2014

@furu pre mna v pohode posli @anulicek mne to neponáhľa. Na SVK prídem až koncom mája.

nikam
13. apr 2014

@ikuza Jeeej, mame cezhranicnu vymenu 🙂 Odkial posielas balicky?

laurinkam
13. apr 2014

@ask skory navrat domov. Snad to budete mat rychlo za sebou.

Nemam problem pockat aj ked sa uz veeeeeelmi tesim na nove aktivitky. @furu mrzi ma to☹

ikuza
13. apr 2014

@nikam hehehe sme internacionalne🙂. Posielam z Francúzska a niekedy aj par týždňov skôr, aby to došlo na cas. No nie vzdy sa podarí, minule kolo ste museli čakať na môj balik. 🤐 Ale teraz som si uz dala záležať 😝 Mam známeho v kamiónovej preprave, tak ten balík kým príde na SVK toho veru pocestuje 😎

ask
13. apr 2014

@nikam Ani nie,nastastie🙂 z domu popisem viac, cez telefon je to nafigu😖 A Luky este nestoluje-ten ked nemusi tak neje. Momentalne nonstop copka😅

ask
13. apr 2014

@laurinkam Dakujeme🙂

janulkan
13. apr 2014

@furu aj za mňa pohode počkám do štvrtka aj a daj @anulicek potom nech dá do krabice 🙂

emily_666
13. apr 2014

@furu tiež nemám problém počkať, niekedy veci jednoducho neovplyvníme, ked som sa nahlasovala do viacerých výmen, tiež som netušila, že budeme mať doma kolotoč chorob trvajúci 2,5 mesiaca, takže som tiež všetko dokončovala na poslednú chvíľu, nehovoriac o posielaní tohto balíka, ktorý som balila 3 hodiny doobeda a na poštu ho zaniesla o 5 min dvanásť, aby odišiel prvou triedou. Možno by som uvítala viac komunikácie a nemusela som tak hnať a nervačiť, že nestíham. 😉

emily_666
13. apr 2014

@anulicek ja sa dalšej výmeny určite zúčastňovať nebudem, takže si počkám na všetky aktivitky, dakujem

marienkamyd
14. apr 2014

@furu ahoj, nam tiez vobec nevadi, ked to posles neskor, myslime na vas 🙂 nech najdes taky pokoj vo vsetkom co ta obklopuje 🙂

zuzzka1
14. apr 2014

@furu nám to tiež neponáhľa, bez stresu, počkáme na balíček od @anulicek, nemusíš sa naháňať , nech je skoro lepšie

tomaskovamaminka
14. apr 2014

@anulicek Tiez pockam, snad ti tie krabice , ked nebudete doma, nebudu tam az tak vadit.
@furu Mrzi ma, ze to mate take smutne:( Drz sa, na aktivitku sa tesime a pockame.

zuzzka1
14. apr 2014

Babulky, aj my sme stihali len tak tak, ešte cez víkend zostrihavali a nitovali vejariky. Tešíme sa na nové krásne aktivity, toto je už naša šiesta výmena a rovnako teší mna aj drobca. Chcem poďakovať všetkým mamičkám tvorilkam za vynaloženu námahu a najmä @anulicek za ochotu to všetko dobalickovat a rozoslat... Krásne sviatky vsetkym

anulicek
14. apr 2014

Dievcata, balik od Danatalu prisiel... Takze uz len Furu.. Vyzera to tak, ze balicky buduci pondelok dobalim a poslem.. Zatial ste vsetky v pohode... Oooch.. Skveleeee

jlp
14. apr 2014

Kocky zrejme tu bola diskusia, ze ako co kedy poslat. Ja suhlasim a rada pockam, kym sa.zozbieraju vsetky aktivitky, nech sa to posle vsetko naraz. Co sa tyka tej mojej, tak si uvedomujem, ze prevedenie mohlo byt pedantnejsie, no nejako som podcenila cas a precenila svoje sily - kedze uz dva tyzdne spim po klaciacky pri posteli a k tomu starsiemu sa deru von vsetky ocaky naraz. No cele zle. Pripadne reklamacie, kritiku, alebo hvalu prijmem az v sobotu 19.4. Zajtra - mozno dnes totiz rodim. Tak drzte prsty, neukrizujte ma a stravte tieto sviatky v pokojnom duchu v kruhu rodiniek. Cmuk. Pokial ma budete chciet do dalsej vymeny, budem rada. Chcela by som urobit prstove postavicky z rozpravok - medovnikovy domcek, tri prasiatka, cervena ciapocka a masa a medved. Pokial vas to oslovi, budem rada. Mam kopec filcu a neviem co s nim. Mama Jana

nikam
14. apr 2014

@jlp Drz saaaaaa!

moninka1
14. apr 2014

@jlp drzim palceky

anulicek
14. apr 2014

@jlp nech vsetko prebehne co najlepsie pre oboch... Myslime na Vas a drobcek v brusku bol uzasny... Vsak dovolil vsetko dokoncit 🙂

jlp
14. apr 2014

@furu posielame marodom vela zdravicka, ziaden stres, ved neide o zivot - na dobre sa oplati pockat.

anulicek
14. apr 2014

@jlp čo to čo to.. a kto bude rodiť ? 😀

jlp
14. apr 2014

@anulicek no maly kope ako divy, hamilton urobeny a cakam ci sa to rozbehne do rana, alebo Timusa zajtra vyvolam tabletkou. Uz dva tyzdne spim po klaciacky pri posteli. Seknuty nerv v lonovej oblasti ma nici. Normalne sa tesim, ze to budem mat za sebou.

danatalu
14. apr 2014

Ahojte,ja tiez suhlasim ze mozeme pockat.tiez sme zase chori,kolotoc uz druhy mesiac..

anulicek
14. apr 2014

@jlp Však som čítala.. a ešte tie očné zuby..ooooch.... Už sa tešíme aj za Teba 🙂
@danatalu @ask držím palce, nech je lepšie...

tomaskovamaminka
14. apr 2014

@jlp Tiez drzim palceky, je to krasne a zaroven narocne, ale za chvilku budes mat drobceka pri sebe🙂 Nech to mas rychlo za sebou🙂

josenka
14. apr 2014

@jlp Držím palce - nech to ide bez problémov a hlavne rýchlo. 🙂

furu
15. apr 2014

@anulicek @josenka @ jlk @laurinkam @janulkan @marienkamyd @emily_666 @liesi @zuzzka1 @nenocka @tomaskovamaminka @majusqwa @nikam @danatalu @ask @ikuza @ywett @moninka1 @martina646
dakujeme za vasu podporu, ste velmi zlate, az mi slzy vyhrkli, ake ste velkoryse 🙂