Výmena vrecúškových aktivít - 1,5 až 2 roky
ahojte,
som mamina 15 mes. dcerky a velmi ma zaujali tieto vymeny, ale nepodarilo sa mi pridat do ziadnej skupiny.
Tak skusim zalozit dalsiu.
Mohlo by nas byt tak 10, resp. ako sa dohodneme🙂
Najdu sa dalsie maminky?
🙂)))
@alenitka @christina87 @delideli @emica55 @fada @ivianocka @cicamica1980 @martina05 @michalajulka @petolub @silsil @sony2002 @vepiku @anikag @lucka.ano @lilivka @katkae1
takze za mna k MAGNETICKEJ FLASI, v piatok som objednala opitec, ked som si objednavala minule, tak to do cca. tyzdna doslo.
objednavala som na aktivitu pre @sony2002 a este nieco pre @delideli
v meste som zohnala viecka /v hypernove/ - mali take pevnejsie, tak uz len verit ze tam magnet tym uzasnym vselepiacim lepidlom bude drzat. a zohnala som farebne kancelarske spinky - a magnet /mam doma taky jeden silnejsi - skusobny/ ich cez flasu pritiahne. tak snad aj tie opitecove silnejsie magnety budu fungovat🙂))
pekny den
@alenitka @christina87 @delideli @emica55 @fada @ivianocka @cicamica1980 @martina05 @michalajulka @petolub @silsil @sony2002 @vepiku @anikag @lucka.ano @lilivka @katkae1
Ahojte, za mna k DUHE- mam uz doma vacsinu materialu a aj kruzidlo 🙂. Chyba mi uz len vlnity farebny karton (ale ten by nemal byt problem zohnat, videla som ho u nas v jednom "kreativnom" obchodiku). Pocas tohoto tyzdna, resp. najneskor cez buduci vikend by som chcela vyrobit prototyp a pustit sa postupne do prace 🙂, teda ak mi do toho (dufam) nic ine nepride. Zatial s deadlinom problem nemam, uvidime ako sa mi bude darit, momentalne je moj "volny cas" pomerne nepredvidatelny pojem, kedze malemu idu zubky, dost zle spi a zacal sa nam aj akosi menit rezim, tak sa uvidi..🙂
Ahojte, takže u mňa frčia prípravy na HMATOVÉ PEXESO... zatiaľ je môj plán asi taký, že predbežne počítam s 5- timi druhmi materiálov, t.j. 10 viečok pre každú maminu... takže vlastne potrebujem minimálne 150-180 viečok (podľa toho koľko nás nakoniec bude) ..niečo mám nakúpené.. niečo zháňam po známych... uvidíme... zatiaľ sú zásoby nie veľké... no... hádam nebudem mať problém s termínom,... teda aspoň sa o to pokúsim... no zatiaľ neviem... už len otázka... boli by výhrady, ak niekto bude mať pexeso z veľkých vrchnákov, iné maminky zasa z malých? a ešte jeden dotaz... ak nebudú vrchnáky celkom identické (teraz mám na mysli farebnosť), môžem ich zhora prelepiť papierom, aby vyzerali rovnako?
@christina87 @delideli @emica55 @fada @ivianocka @cicamica1980 @martina05 @michalajulka @petolub @silsil @sony2002 @vepiku @anikag @lucka.ano @lilivka @katkae1
Ahojte baby, tak ja mam nakupeny cca material, ktory viem ze istotne tam bude pouzity, ostatne sa pri vyrobe uvidi, co sa bude do krajinky hodit .. uz som natom aj jeden vecer pracovala, len to este nieje hotove, je to riadna babracka lepit tie suche zipsy na vsetko, ale zvladnem to, a myslim, ze deadline stiham v pohodicke ...
Moje dieta si zmyslelo, ze mi spravi peklo zo zivota, takze moje plany ze cez vikend dokoncim prototyp su v cudu ... Celu vztahovu vychovu mam chut poslat do certa poriadne jej dat po zadku, to si neviete predstavit (alebo aj viete) co mame teraz doma, bije nas, taha za vlasy, skriabe, hadze sa o zem, place a place a place .. a to napr. kvoli tomu, ze jej odmietnem dat napit sa z vazy, kde je voda po kvetoch, alebo napr. ze jej nedam zjest sacok s cajom ked pyta mnam mnam 😀 a za vsetko mozu hnusne zuby .. nech to uz skonci .... sama sebe sa cudujem, ze sa zvladam este ovladat lebo som vybusny clovek ... LEN DOKEDYYYYY 😀 😀 😀
trosku som slzla mimo temu ale hadam mi odpustite, potrebovala som sa vyzalovat 🙂
@lilivka ak by to malo byt pexeso - t.j. dietatko to nebude iba chytat, ale povedzme viecka sa otocia hore nohami a bude sa to naozaj hrat ako pexeso, bolo by lepsie, aby boli vicka rovnake. ak bude dietatko "chytre" tak podla boku vicka si bude moct pomoct. ale ak ti to inak nevyjde, tak podla mna to urob tak, aby neboli ze 1 viecko ine, ale povedzme polovica - 5 takych a 5 takych a idealne velkostne aspon podobnych🙂 alebo 4 a 6 co myslis? snad sa chapeme🙂
@alenitka alenitka, moja ma tiez 15 mes a veru poslednych par dni je aj moja nervoznejsia. tiez mam pocit, ze zo zubov, ale tak neviem to isto. ale ocne zuby ma totalne "vydute" - tak cakam, kedy konecne vylezu.
aj ked noci su posledne 2 tyzdne lepsie, uz sa zobudi iba tak 1-2x na chvilku. tiez sa snazim o vztahovu vychovu a obcas je to tiez zaberak🙂 ale zatial zvladame, dnes iba 1 zachvat🙂 ale zachranil to chrumaci chlebik - asi bola hladna🙂)))
ktore zuby lezu tvojej malej?
@cicamica1980 vies co, ja som sa uz dnes uchylila k nurofenovemu sirupu, uz sa to nedalo vydrzat, ani zaspat nemohla, ani v Manduce nechcela byt chudinka a Viburcol som nemala doma, do hodiny to zabrala tak aj zaspala a teraz je zase vesela, len neviem dokedy .. mm som poslala kupit Viburcol na noc, posledne dve noci len stona, chytim ju za ruku je minutu dobre, zaspi a potom odznova ... Dufam, ze Viburcol zaberie ako predtym ked jej isli stolicky ...
A vlasten ani neviem ktore zuby jej idu, lebo ma cele dasna akesi napuchnute, ma len dve stolicky zatial horne, ale aj tak mam pocit, ze najviac ma opuchnute horne ocaky .... Len dufam, ze teploty sa nepridaju, lebo ked jej isli dvojky vsetky naraz, vyzeralo to u nas podobne ako teraz a skoncili sme v nemocke s ferbilnymi krcami ... Ale to mala teploty stale asi mesiac ... teraz zatial bez teploty tak dufam, ze to tak aj ostane
cicamica1980 @alenitka @christina87 @delideli @emica55 @fada @ivianocka @cicamica1980 @martina05 @michalajulka @petolub @silsil @vepiku @anikag @lucka.ano @lilivka @katkae1
Ahojte, tak ja uz tiez usilovne pracujem 🙂 zhanam material, robim si sablony a uz mam aj co to vystrihnute.. teraz spekulujem, ako poriesim tu snurku, povraz uz mam kupeny, ale musim este vymysliet nejaku bodku :D aby sa detom tie tvary neprevliekli.. ale uz mam nejaku myslienku, len to otestovat :D
myslim, ze termin zatial v pohode stiham, pokial nam cestu neskrizia zuby.. :/ 🙂
@alenitka @christina87 @delideli @emica55 @fada @ivianocka @cicamica1980 @martina05 @michalajulka @petolub @silsil @vepiku @anikag @lucka.ano @lilivka @katkae1 ja teiž stíham zatiaľ v pohode. mám urobené šablóny, zatiaľ som použila materiál čo som mala doma. laminovaice folie sú kúpené, ostatný materiál na ceste. Mám dať aj nejaké predbežné foto, či bude to ako prekvapko nakoniec? v.yzerá to celkom pekne myslím
@ivianocka jedna kocka vo fore montessori dala dnes zaujimavy link .. mozno pomoze 🙂 http://pngimg.com/img/animals/rabbit
@lucka.ano jasen ze daj foto priebezne, ak sa ti da🙂
urcite sme vsetky zvedave ako sa nam aktivity rysuju🙂
@alenitka @christina87 @delideli @emica55 @fada @ivianocka @cicamica1980 @martina05 @michalajulka @petolub @silsil @vepiku @anikag @lucka.ano @lilivka @katkae1 @lucka.ano
a mozete kludne vsetky maminky davat priebezne foto🙂
@alenitka inak aj mne sa zda, ze moja je poslednych par dni trosicku teplejsia. ale fakt iba minimalne, a veru pri stolickch mala miernu teplotu iba 2 dni, teraz je to uz viac dni.... no musime asi len vydrzat...
febrilne krce nezavidim, citala som si o tom, prvy krat to musel byt pre teba sok, ze?
@alenitka @christina87 @delideli @emica55 @fada @ivianocka @cicamica1980 @martina05 @michalajulka @petolub @silsil @vepiku @anikag @lucka.ano @lilivka @katkae1 @lucka.ano
čaute, tak ja uz mam doma tie laminovacie folie aj laminovacku, cez vikend som skusala, to mi funguje, a musim si vyrobit jeden prototyp a dat to ist zviazat a nastrihat potom 🙂 hodim vam nejaku ukazku potom ked budem mat pripravene nieco 🙂
@sony2002 Ahoj, vďaka 🙂 Tak už by som potrebovala len čierne - zatiaľ mám štyri...
@michalajulka na akych flasiach su tie cierne?? bo ktosi spominal, ze na pepsi, ale tam su tmavomodre.. 🙂
@alenitka @christina87 @delideli @emica55 @fada @ivianocka @cicamica1980 @martina05 @michalajulka @petolub @silsil @vepiku @anikag @lucka.ano @lilivka @katkae1 @lucka.ano baby co vy na to? Druhy musim premysliet lebo mi ostava vela tvarov nevyuzitych tak nieco z nich a tretiu A4 by som navrhovala postupnosti napr.: 121212... a dieta doplni co nasleduje (ako priklad uvadzam cisla jasne ze by boli tvary, ktore bz sa striedali alebo jeden tvar a rozne farby). Este k farebnemu prevedeniu - nebude vsetkych 17 ks rovnakych postava bude mat ine farby ruky a saty, auta budu inej farby,... dufam ze nevadi
@anikag keasne to je. to ako strihas tak pekne tie tvary? ci to sa da kupit uz tvary?
@anikag a to farebne prevedenie, to je fakt jednonpodla mna🙂
@cicamica1980 nieco je kupovane hotove a nieco striham je to pracne ale nezohnala som tvary ake som potrebovala. Isla som na istotu do obchodu a nic :( tak musim strihat no nevadi pomaly chystam
je to krasne.. :D

maminky, ahojte
chcem sa opytat, ci kazda uz vie presne, ako bude jej aktivita vyzerat a ci zhanate/mate objednany material alebo mate uz doma.
ak mate niektora s niecim problem, plis dajte info - skusime si pomoct, poradit.
ak niektora cakate este na komentovanie nejakej aktivity, dajte vediet.
ak mate cas, tak napiste strucne par riadkov, ako na tom ste.
vie uz niekto teraz, ze 24.6. deadline nestiha?