Výmena vrecúškových aktivít - 1,5 až 2 roky
ahojte,
som mamina 15 mes. dcerky a velmi ma zaujali tieto vymeny, ale nepodarilo sa mi pridat do ziadnej skupiny.
Tak skusim zalozit dalsiu.
Mohlo by nas byt tak 10, resp. ako sa dohodneme🙂
Najdu sa dalsie maminky?
🙂)))
@cicamica1980 super suhlasim....
Ja ma matwrial nakupenu, uz mi zostava len sit..minuly tyzden som nespravila nic, lebo mi Adamko teplotoval, tento zatial tiez nie -varim ceresnovy dzem 😔 ....kedy je termin na odoslanie????
Ja mam material tiez doma. Stiham termin zatial v pohode,v blizkych dnov pridam foto prototypu.
Takze baby foto ako bude asi vyzerat druhy harok. Prvy bude priradovacka tvarov- to uz som pridala foto. Drhy bude priradovanie predmetov a zaroven ich delenie podla rocnych obdobi. Vybrala som to takto: leto - zmrzka, melon a plavky. Jar - tulipan a kraslica. Jesen - sarkan a tekvica. Zima - ciapka, snehuliak a stromcek. Je to ok?
takze aj ja pridavam par riadkov, ako pokracujem s aktivitou 🙂
mam vystrihnute vsetky tvary (10 kusov). Vitazne tvary su: hrib, sipka, list, srdce, kruh, hviezdicka alebo kvet (ako uznate za vhodne:D ), oblak, trojuholnik, stvorec a obdlznik. Tvary su vacsie aj mensie, aby to mali drobci zabavnejsie pri navliekani.. 🙂
mam kupeny uz aj popruh (2 cm siroky), na koniec popruhu, aby sa tvary detom nevyvliekali, planujem nasit umelohmotny kruzok 🙂
deadline stiham, myslim, v pohode (pokial sa nieco nevyvrbi) 🙂
pripajam aj foto 🙂
@fada @alenitka @christina87 @delideli @emica55 @ivianocka @cicamica1980 @martina05 @michalajulka @petolub @silsil @vepiku @anikag @lucka.ano @lilivka @katkae1 @lucka.ano baby ja mam hotovu jednu A4 predloh a druhu cca na 50 percent lenze prisla som na to ze mi bohuzial tretia A4 nevyda z rozpoctu. Ak sa nenahnevate spravim postupnosti na A5 foto pridam ked dokoncim druhu A4 predloh na skladanie aby som vedela kolko materialu mi ostane. Teraz ma caka kopec strihania kedze tvary sa uz minuly takze mi to chvilu bude trvat. Ale posnazim sa cim skor dat foto navrhu. Proim vyjadrite sa ci moze byt. Dik za pochopenie
@fada @alenitka @christina87 @delideli @emica55 @ivianocka @cicamica1980 @martina05 @michalajulka @petolub @silsil @vepiku @anikag @lucka.ano @lilivka @katkae1 @lucka.ano
čaute baby, tak ja si pripravujem navrhy na tu knihu, zatial vam dam na ukazku toto, ze teda nieco v tomto style, dva rovnake obrazky+treti podobny z danej kategorie a zaroven sa to snazim aj farebne spolu zladit, spolu mi to vychadza podla rozpoctu na 10stran.
Ak suhlasite dajte like, a ak mate nejaky dotaz, navrh tak mi napiste koment 🙂
idem este premyslat nad dalsimi stranami 🙂
@silsil aj u nas ficia knihy🙂 a notesy a diary🙂))
@cicamica1980 co sa tyka mna a terminu, tak to budem stihat 🙂 postupne budem laminovat cely tyzden a potom ti to poslem 🙂
Ahojte baby, mame to teraz doma priam "teroristicke" takze som len predvcerom v noci rychlo zbuchala prototyp, mala som kooopec druhov materialu ale ked som tak dumala aby to aj vyzeralo tak som to dala takto
- slnko bude z machovej gumy + tie kuchynske penove utierky
- domcek bude jedna strana riflova latka, druha strana smyrglovy papier - toto na prototype este nieje, a okienka budu alobalove a dvierka z takej jemnuckej dekoviny na porovnanie drsneho a jemnuckeho 🙂
- strecha z vlkoveho kartonu
- dreveny plot
- cesta od domceka - kamen
- kvet - zynilkovy drotik + filc
- mracik - machova guma + taka ta jemna vypln do hraciek - ale to je otazne, ci to bubudu deti ozuzlavat ... ja som to tam prilepila, dala malej do ruky, tak to skumala do ust ju to nenapadlo zobrat, tak teda neviem ci vymyslim nieco ine, alebo to necham tak - este je moznost bublinkovej folie, ale to sa mi nepacilo 😀
Dokopy 7 veci ktore sa budu suchym zipsom davat odopinat
Zakladac nebude fialovy ale modry - len som si ho dala v papiernictve objednat, lebo prave ked som ich isla kupit nemali modre, ale zajtra im pridu
Na fotke je naznacena ciara - napadlo ma oddelit este nejakymi farbami tu cast dole zelenou farbou, ze to bude akoze trava - len neviem ake farby pouzit nato ... myslite, ze taka co sa nou natieraju aj drevene hracky nezavadna pre deti, ze rozpusti ten poplastovany karton ?
No a este jedna vec, vase aktivity bude krajsie urobene samozrejme, toto som uz so zalepenymi ocami vnoci strihala a vymyslala takze to tak aj vyzera ... 😀 😀 😀 Vcera som si uz niektore casti nastrihala ked mm zobral malu von a ja som si uzila tu hodinku ticha 😀
@fada @alenitka @christina87 @delideli @emica55 @ivianocka @cicamica1980 @martina05 @michalajulka @petolub @silsil @vepiku @anikag @lucka.ano @lilivka @katkae1 @lucka.ano
@lucka.ano Ahojky aké lepidlo si použila? Ďakujem🙂
@alenitka ja trosku premyslam nad tym alobalom. to si tam prilepila? drzi to dobre?
@cicamica1980 je to machova guma obalena v alobale a cele to bude nalepene na smirglovom papiery ... myslim, ze uplne ok 🙂
@alenitka oki🙂
ja som konecne skompletizovala vsetok material, prototyp pridam az cez vikend (ak nevadi),ale inak myslim,ze s terminom zatila problem nemam, tento vikedn by som sa tomu chcela povenovat viac- poslem manzela na prechadzku s drobcom aj v sobotu aj v nedelu, plus co-to skusim po veceroch (aj ked tie mame momentalne problematickejsie kvoli spaniu)..
inak, ide vam to krasne, uz sa velmi tesime 🙂
@christina87 ešte žiadne 🙂 na foto je to len priložené na seba. mám vyhliadnuté jedno - Patex pre deti, malo by byť netoxické. Ešte hľadám ďalšie, či nenájdem lepšie. Zatial len vystrihujem tvary, nakoniec to zlepím.
@cicamica1980 @delideli @alenitka @christina87 @emica55 @ivianocka @martina05 @michalajulka @petolub @silsil @vepiku @anikag @lucka.ano @lilivka @katkae1 @lucka.ano
ahojte, mne dnes povedali, ze magneticke pasky budu mozno o 2 tyzdne :(, tak som zrusila objednavku a objednala som ich z inokadial. som zvedava co a kedy mi napisu...
@lucka.ano aj ja hľadám a našla som takéto 🙂 http://www.nomiland.sk/flexibilne-lepidlo-na-filc/
@fada : ahoj, ja som pred casom objednavala tuto : http://www.hobbyborg.sk/index.php?id_product=12...
dodanie bolo rychle, cena dobra a neplatila som ani postovne.

@cicamica1980 mam doma presne to iste .. chvaaaaaaaaalabohu za obedna spanok 😀 😀 😀