icon

Výmena vrecúškových aktivít - 1,5 až 2 roky

cicamica1980
17. máj 2014
Používateľ cicamica1980 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od cicamica1980.

ahojte,

som mamina 15 mes. dcerky a velmi ma zaujali tieto vymeny, ale nepodarilo sa mi pridat do ziadnej skupiny.
Tak skusim zalozit dalsiu.
Mohlo by nas byt tak 10, resp. ako sa dohodneme🙂

Najdu sa dalsie maminky?
🙂)))

cicamica1980
autor
13. jún 2014
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od cicamica1980.

@katkae1 podarilo sa ti zohnat to puzzle? ake si zohnala? len som zvedava🙂

katkae1
13. jún 2014

@cicamica1980 ceske puzzle

cicamica1980
autor
13. jún 2014

@katkae1 uplne super 🙂

anikag
14. jún 2014

Baby hlasim hotovo 🙂 dufam ze mi prepacite tie moje vystrihovane "kruhy". Este otazka - drobne tvary ako napr.oci alebo farby na semasfore sa tiez skladaju nie je to jeden kus. Co vy na to? Moze byt ci to radsej prilepit? Bude to potom pre deti lahsie.

katkae1
15. jún 2014

@anikag ja som za prilepenie, u nas vsetko malicke zahadne mizne v traviacom trakte.. :D u mna tie kruhy budu tiez trosku zubate... :D

katkae1
15. jún 2014

300 tvarov vystrihnutych!!! ak niekto z vas pozna humanny sposob ako do penoveho puzzle urobit otvor 7-8mm sem s nim, skor nez zacnem krvopotne vybijat 750 dier... ☹

@ivianocka @alenitka @christina87 @delideli @emica55 @fada @cicamica1980 @martina05 @michalajulka @petolub @silsil @sony2002 @vepiku @anikag @lucka.ano @lilivka

delideli
15. jún 2014

@katkae1 : ja som sa pytala jednej mamicky, ktora robila koralky z vodnych slizov (water noodles) ako do nich robila dierky a ona pouzila taky ten dierovac, co sa da kupit v zeleziarstve, na ktory sa zvrchu klepne kladivom.su rozne priemery, ja som minule obzerala sadu v hornbachu, tam ich bolo tusim 7 kusov- su to take kovove rurky na jednom konci ostre- vid obrazok.

cicamica1980
autor
15. jún 2014

@anikag za mna prilepit🙂

cicamica1980
autor
15. jún 2014

@anikag inak asi budes prva, co ma hotovo🙂)) ja som chcela tento vikend, ale podarilo sa mi iba ciastocne. na water bottle sa mi podarilo nasackovat 17 balickov - pom pomov, flitrov, goralok, drevenych guliciek do sackov. podarilo sa mi nastrihat vrecuska na magnety a sit sa chystam zajtra... obed mam navareny z dneska, takze zajtra pocas dcerinho spanku snad dam aspon polovicu🙂

anikag
15. jún 2014

@cicamica1980 NO ak idem vsetko rozbalovat a lepit asi nie kedze ideme prec na predlzeny vikend a musim este stihnut porobit pre baby kamosiek nejake prekvapka 🙂

katkae1
15. jún 2014

@delideli krasne.. :D som bola v hornbachu, musim lepsie pokukat zajtra este raz.. :P takato sadicka sa zide aj na ine veci..dakujem krasne.. :D

delideli
15. jún 2014

@ivianocka @alenitka @christina87 @delideli @emica55 @fada @cicamica1980 @martina05 @michalajulka @petolub @silsil @sony2002 @vepiku @anikag @lucka.ano @lilivka

pridavam foto mojho prototypu a chcela by som poprosit o pripadne pripomienky (vopred vdaka)
cerveny polkruh- laminovany farebny papier (na fotke sa na nom odraza svetlo, inak jefarebny rovnomerne)
- oranzovu a fialovu cast som nerobila z filcu ale z filcu podobnej utierke- je hrubsia, pevnejsia a lahsie sa s nou manipuluje pri vacsom rozmere (oranzovy polkruh)
- zlty polkruh z vlniteho kartonu ma pomerne klzky povrch, takze je o nieco narocnejsie polozit nanho dalsi polkruh ,tak aby "pekne sedel"- vyzaduje to trocha viac trpezlivosti a asi aj zrucnosti (a to bez ohladu na to z akeho materialu je nanho nasadajuci polkruh)- tu by som sa chcela opytat, ci to moze ostat tak, alebo ci karton nahradit (mam v zltej farbe este nejaky aquapur (kuchynska hubko-utierka- vid svetlomodra cast) alebo machovu gumu, pripadne ten "akozefilc" , ktory som pouzila na fialovu a oranzovu cast)- mozem teda urobit tuto cast aj podla jednotliveho zelania,ked mi napisete..pripadne dalsia moznost je dat na vrch zlteho polkruhu suchy zips (ten som nechcela davat vsade, aby cela skladacka nebola prilis hruba), druhu cast zipsu by som potom musela dat na zeleny polkruh ale aj na dalsie, ktore by sli na zltu cast v inych skladacich variantach.. (na fotke nie su vsetky varianty, chybaju este 2,ale nemala som zapnuty PC a na zvysne tusim 2 som si nespomenula)..neskusala som to este, tak neviem,ci to je dobry napad..(takisto mozem ev. urobit individualne)..
-zeleny polkruh- smirgel (nepodliepala som ho kartonom, aby nebola skladacka prilis vysoka, ak by bola poziadavka urobit to nie je problem)
-svetlo modry- aqapurova kuchynska hubko-utierka 🙂
-tmavomodry- machova guma..

delideli
15. jún 2014

tak som si este pozrela tie dalsie 2 skladacie varianty (maly obrazok c.3 a 6) a tam sa suchy zips pouzit neda- bolo by ho vidiet, ak by bol v strede- takze bud by som vypustila ten zips alebo tieto 2 varianty- ako poviete..

sony2002
15. jún 2014

@delideli mne sa to paci aj bez toho sucheho zipsu a keby to bolo pre drobca narocne, tak si tam nalepim aj ja sama suchy zips, to uz je to najmenej 🙂

lucka.ano
15. jún 2014

@delideli je to nadherne. Za mna suchy zips netreba

christina87
15. jún 2014

@delideli ani za mňa 🙂 nemusí byť 🙂

delideli
15. jún 2014

@sony2002
@lucka.ano
@christina87
ok 🙂 a dakujem 🙂

petolub
15. jún 2014

Baby co poviete na vyber zvieratiek? mozu byt?
Dalsich 5 ma zlu koncovku neda sa to tu nahrat ale su na podobny styl..

@fada @alenitka @christina87 @delideli @emica55 @ivianocka @cicamica1980 @martina05 @michalajulka @petolub @silsil @vepiku @anikag @lucka.ano @lilivka @katkae1 @lucka.ano

petolub
15. jún 2014

tak takto nejak je to dokopy

petolub
15. jún 2014
anikag
16. jún 2014

@delideli ani za mna suchy zips netreba 🙂 a vyzera to super

martina05
16. jún 2014

@petolub super, kde si nasla zvieratka????

lucka.ano
16. jún 2014

@petolub super len s tou zabou sa budem musiet nejako vyrovnat 😀

cicamica1980
autor
16. jún 2014

@delideli za mna nic menit/doplnat nemusis

cicamica1980
autor
16. jún 2014

@petolub krasne zvieratka si nasla🙂

sony2002
16. jún 2014

@petolub krasne zvieratka 🙂

delideli
16. jún 2014

@petolub : perfektne🙂

fada
16. jún 2014

@anikag pre mna radsej prilepit... 🙂

fada
16. jún 2014

@delideli ahoj, som toho isteho nazoru ako sony2002

fada
16. jún 2014

@delideli ja poprosim miesto toho vlniteho kartonu nieco menej smyklave - co mas, je jedno ci tu machovu gumu alebo utierku a smirgel papier v pohode bez kartonu