Výmena vrecúškových aktivít - 1,5 až 2 roky
ahojte,
som mamina 15 mes. dcerky a velmi ma zaujali tieto vymeny, ale nepodarilo sa mi pridat do ziadnej skupiny.
Tak skusim zalozit dalsiu.
Mohlo by nas byt tak 10, resp. ako sa dohodneme🙂
Najdu sa dalsie maminky?
🙂)))
@cicamica1980 ceske puzzle
@katkae1 uplne super 🙂
Baby hlasim hotovo 🙂 dufam ze mi prepacite tie moje vystrihovane "kruhy". Este otazka - drobne tvary ako napr.oci alebo farby na semasfore sa tiez skladaju nie je to jeden kus. Co vy na to? Moze byt ci to radsej prilepit? Bude to potom pre deti lahsie.
300 tvarov vystrihnutych!!! ak niekto z vas pozna humanny sposob ako do penoveho puzzle urobit otvor 7-8mm sem s nim, skor nez zacnem krvopotne vybijat 750 dier... ☹
@ivianocka @alenitka @christina87 @delideli @emica55 @fada @cicamica1980 @martina05 @michalajulka @petolub @silsil @sony2002 @vepiku @anikag @lucka.ano @lilivka
@katkae1 : ja som sa pytala jednej mamicky, ktora robila koralky z vodnych slizov (water noodles) ako do nich robila dierky a ona pouzila taky ten dierovac, co sa da kupit v zeleziarstve, na ktory sa zvrchu klepne kladivom.su rozne priemery, ja som minule obzerala sadu v hornbachu, tam ich bolo tusim 7 kusov- su to take kovove rurky na jednom konci ostre- vid obrazok.
@anikag za mna prilepit🙂
@anikag inak asi budes prva, co ma hotovo🙂)) ja som chcela tento vikend, ale podarilo sa mi iba ciastocne. na water bottle sa mi podarilo nasackovat 17 balickov - pom pomov, flitrov, goralok, drevenych guliciek do sackov. podarilo sa mi nastrihat vrecuska na magnety a sit sa chystam zajtra... obed mam navareny z dneska, takze zajtra pocas dcerinho spanku snad dam aspon polovicu🙂
@cicamica1980 NO ak idem vsetko rozbalovat a lepit asi nie kedze ideme prec na predlzeny vikend a musim este stihnut porobit pre baby kamosiek nejake prekvapka 🙂
@ivianocka @alenitka @christina87 @delideli @emica55 @fada @cicamica1980 @martina05 @michalajulka @petolub @silsil @sony2002 @vepiku @anikag @lucka.ano @lilivka
pridavam foto mojho prototypu a chcela by som poprosit o pripadne pripomienky (vopred vdaka)
cerveny polkruh- laminovany farebny papier (na fotke sa na nom odraza svetlo, inak jefarebny rovnomerne)
- oranzovu a fialovu cast som nerobila z filcu ale z filcu podobnej utierke- je hrubsia, pevnejsia a lahsie sa s nou manipuluje pri vacsom rozmere (oranzovy polkruh)
- zlty polkruh z vlniteho kartonu ma pomerne klzky povrch, takze je o nieco narocnejsie polozit nanho dalsi polkruh ,tak aby "pekne sedel"- vyzaduje to trocha viac trpezlivosti a asi aj zrucnosti (a to bez ohladu na to z akeho materialu je nanho nasadajuci polkruh)- tu by som sa chcela opytat, ci to moze ostat tak, alebo ci karton nahradit (mam v zltej farbe este nejaky aquapur (kuchynska hubko-utierka- vid svetlomodra cast) alebo machovu gumu, pripadne ten "akozefilc" , ktory som pouzila na fialovu a oranzovu cast)- mozem teda urobit tuto cast aj podla jednotliveho zelania,ked mi napisete..pripadne dalsia moznost je dat na vrch zlteho polkruhu suchy zips (ten som nechcela davat vsade, aby cela skladacka nebola prilis hruba), druhu cast zipsu by som potom musela dat na zeleny polkruh ale aj na dalsie, ktore by sli na zltu cast v inych skladacich variantach.. (na fotke nie su vsetky varianty, chybaju este 2,ale nemala som zapnuty PC a na zvysne tusim 2 som si nespomenula)..neskusala som to este, tak neviem,ci to je dobry napad..(takisto mozem ev. urobit individualne)..
-zeleny polkruh- smirgel (nepodliepala som ho kartonom, aby nebola skladacka prilis vysoka, ak by bola poziadavka urobit to nie je problem)
-svetlo modry- aqapurova kuchynska hubko-utierka 🙂
-tmavomodry- machova guma..
@delideli ani za mňa 🙂 nemusí byť 🙂
@sony2002
@lucka.ano
@christina87
ok 🙂 a dakujem 🙂
tak takto nejak je to dokopy
@delideli za mna nic menit/doplnat nemusis
@petolub krasne zvieratka si nasla🙂

@katkae1 podarilo sa ti zohnat to puzzle? ake si zohnala? len som zvedava🙂