icon

Výmena vrecúškových aktivít - 1,5 až 2 roky

cicamica1980
17. máj 2014
Používateľ cicamica1980 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od cicamica1980.

ahojte,

som mamina 15 mes. dcerky a velmi ma zaujali tieto vymeny, ale nepodarilo sa mi pridat do ziadnej skupiny.
Tak skusim zalozit dalsiu.
Mohlo by nas byt tak 10, resp. ako sa dohodneme🙂

Najdu sa dalsie maminky?
🙂)))

cicamica1980
autor
20. jún 2014
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od cicamica1980.

POZOR DALSI DULEZITE HLASENI!!!

🙂)))

DEADLINE SA POSUVA na 1.7. /utorok/

t.j. + 1 tyzden

- jedna maminka mi pisala IP , ze bohuzial nestiha.
takze vsetky mate tyzden naviac

novy deadline na odoslatie je 1.7. /utorok/ - resp. poslite to tak, aby som balik dostala 4.7./piatok/ a ak list, tak 3.7./stvrtok/ - t.j. ak to poslete prvou triedou, tak mozete poslat o den neskor🙂 ten deadline 1.7. som "vypocitala" tak, ze ak poslete balik/list druhou triedou, bude to u mna vcas🙂

dakujem vsetkym zatial
pekny vikend🙂))

ivianocka
20. jún 2014

@martina05 ahoj, ja laminovane rezem rezatkom. a ide to super a rychlo.

alenitka
20. jún 2014

@cicamica1980 joooj ako mi to vyhovuje .. Dnes som zistila ze mam malo z dvoch druhov materialu tak som sla doobeda do kreativshopu a tam ze "cerpanie dovolenky" do 28.6 ....
Ale mm uz beha po lekarnach a zhana drevene spachtle 😀 😀 😀

anikag
20. jún 2014

@cicamica1980 ahoj prisiel balik?

cicamica1980
autor
20. jún 2014

@anikag nie, neprisiel. slo to ako list alebo ako balik?
lebo dnes som mala v schranke zlty listok, ze dopioruceny list, len u nas je posta v piatok iba doobeda a dcera mi spala 1030 - 1230, potom obed... takze som na poste nebola
je tam napisane ze Hrinova - ?Hriňová? - moze to byt ono?

cicamica1980
autor
20. jún 2014

@alenitka super🙂 ono sa niekedy zle odhaduje material🙂

anikag
20. jún 2014

@cicamica1980 ano to je ono

fada
21. jún 2014

@cicamica1980 mne to len vyhovuje 🙂, aspon mi lak na spachtliach dostatocne vytvrdne (v navode pisu, ze lak uplne vytvrdne az po tyzdni). dala som 2 vrstvy farby a teraz davam druhu vrstvu laku... takze magneticke pasky a suchy zips nalepim az po vytvrdnuti. aspon nebudem v casovom strese tlacit, laminovat a hlavne vystrihovat tie ruky/prsty a farebnu postupnost...

fada
21. jún 2014

@alenitka ahoj, zostali mi spachtle (aj ja som musela dokupovat ;) ), ak by si nezohnala daj vediet...

cicamica1980
autor
22. jún 2014

@anikag oki tak v pondelok pojdeme na postu s dcerou 🙂

cicamica1980
autor
23. jún 2014

@fada @alenitka @christina87 @delideli @emica55 @ivianocka @cicamica1980 @martina05 @michalajulka @petolub @silsil @vepiku @anikag @lucka.ano @lilivka @katkae1 @sony2002

maminky, mam na vas prosbu.
v suvislosti s posunom terminu som si az teraz uvedomila, ze v tyzdni od 30.6. - 4.6. nebudem doma, t.j nebudem prijimat baliky. mame takeho postoveho kuriera, ktory ked ma nezastihne , tak vyvolava, "otravuje" susedov a nechcem, aby s 15 balikmi otravoval susedov🙂)) moj povodny plan, bol, ze cez vikend 28-29.6 roztriedim zac. tyzdna poslem, len takto ked sa to posunulo o tyzden, akurat v tom tyzdni 30.6-4.6. budeme mimo domova a teda nemozem prevziat baliky.

takze chcem vas poprosit
1. ak to poslete ako list, mozete poslat hocikedy - ja si to po navrate vyzdvihnem na poste.
ako list vam to vezmu ak je to do 2 kg a s rozmermi: listová zásielka plochého tvaru d + š + h (hrúbka) = maximálne 90 cm, pričom najväčší rozmer nesmie presiahnuť 60 cm

2. ak to budete posielat ako balik, plis poslite to najneskor zajtra 24.6. /aby mi to doslo do piatku tohoto tyzdna/, alebo potom stvrtok 3.7. II triedou, alebo piatok 4.7. I triedou, aby mi to prislo 7.7. alebo 8.7.

asi sa to koli mne teda trosku predlzi, ale ja sa pokusim to u seba sprocesovat tak, aby som to odoslala v stredu 9.7. - kedy mame postu otvorenu do 19:00 /pokial budem mat vsetky baliky/

ked tak pozeram na nas album, tak ako balim to asi koli rozmerom budu musiet poslat @katkae1 mozno @alenitka , ostatne neviem odhadnut, este mozno aj ostatne - a este tie, ktore budete mat mega velku krabicu🙂)))

dakujem vam vsetkym🙂

silsil
23. jún 2014

cicamica1980 @fada @alenitka @christina87 @delideli @emica55 @ivianocka @cicamica1980 @martina05 @michalajulka @petolub @silsil @vepiku @anikag @lucka.ano @lilivka @katkae1 @sony2002

baby ja citam az teraz prvy krat o posunotom termine.. mali sme cez vikend oslavy a ine vybavovacky..ide o to ze zalaminovane A4 som bola dat zviazat do fax copy v BA v piatok (ja nebyvam v ba) ale nevedeli mi to urobit napockanie, takze dnes preto ide moja mama a aj ona to posle. Ide len o to ze 1ks knihy predstavuje 10 stran A4 zalaminovanych - kde su trojice obrazkov - v ramiku. Len nebude to roztrihnute tak aby sa to dalo otacat, ale vyzera to ako klasicka kniha, bude sa v tom dat listovat (mojho synceka to uz aj takto bavilo chytat a ukazovat na obrazky) a kedze som nechcela zatazovat moju maminu (strihat 170stran po 3x) a myslelis me si ze to nestihame, tak dufam ze vam nevadi ze to nebude prestrihnute, ze si to vy prestrihnete 🙂
dufam ze viete co myslim, nie je to nic komplikovane, zviazane to drzi fakt dobre, skoda ze vam nemozem prilozit foto, kedze som nechala vsetko na tej predajni v BA kde mi to zviazali hrebenovou kovovou vazbou..ale zaroven to bude aj pre vas prekvapko kedze neviete ake su tie vsetky obrazky 🙂

cicamica1980
autor
23. jún 2014

@silsil podla mna to vobec nevadi🙂))

christina87
23. jún 2014

@silsil jasné že nevadí 🙂

fada
23. jún 2014

@silsil mne to nie ze nevadi, ale som tomu dokonca rada 🙂. moj drobec sa totiz snazi vsetko rozobrat, roztrhat a rozzuzlat, takze je pre nas dokonca lepsie, ze je to (zatial) vcelku ;)

silsil
23. jún 2014

@cicamica1980
@christina87
@fada super baby som rada ; ))

cicamica1980
autor
24. jún 2014

@silsil dosiel mi do schranky listok, doniesla postarka. tak ja tomu uz nerozumiem - silvi, nevies nahodou, kedy donesie balik kurier a kedy musim ist na postu ja? lebo neviem preco, ale myslela som si, ze balik donesie vzdy kurier... akoze nevadi, sak skocim na postu, ale tym padom mi maminky mozu poslat baliky teda hocikedy a listky si ma pockaju v schranke... som z toho uz fakt jelen🙂))

cicamica1980 @fada @alenitka @christina87 @delideli @emica55 @ivianocka @cicamica1980 @martina05 @michalajulka @petolub @silsil @vepiku @anikag @lucka.ano @lilivka @katkae1 @sony2002

resp. neviete niekto iny?

delideli
24. jún 2014

@cicamica1980 : no co mam ja skusenost s kuriermi slov.posty,tak vacsinou vopred nevolaju,aj ked maju cislo a obcas sa ani neobtazuju zazvonit a nechaju papierik..alebo ako sa mi nedavno stalo,zazvoni,ja dojdem k domovemu telefonu,pytam sa kto je,nikto nic a potom len najdem listok..

fada
24. jún 2014

@cicamica1980 ahoj, mne baliky nosi dorucovatel slovenskej posty, ale len ak su poslane ako balik. ak su poslane ako listova zasielka - hoci vyzeraju ako balik, tak mi to donesie postarka. a este nikdy mi ten dorucovatel kvoli baliku nevolal. ked ma nezastihol, nechal mi zlty listok... postarka mi zatial listok nenechala, stale som bol niekto doma, ak sa zasielka nezmestila do schranky

cicamica1980
autor
24. jún 2014

@delideli
@fada
baby no nas kurier SP mi vzdy zavola, ked sa nevie k nam doklopat. a ked mu poviem, nech necha na poste, tak riesi, ze ci to nemoze nechat u susedov. raz mi spominal nieco take, ze ked to nedoruci v danuý den, nedostane premiu alebo nieco take. no nas je proste strasne usilovny.

moja hlavna otazka je:
ked poslem nieco ako balik, vzdy to donesie kurier?
lebo sisil mi poslala balik /na zltom listku je napsiane 3 kg, balik/ - takze list to urcite nie je, ale kurier mi nevolal - on by mi urcite volal. takze mam tusaka, ze mi postarka hodila listok a teda mi naburala teoriu, ze kazdy balik dorucuje kurier🙂)))

delideli
24. jún 2014

@cicamica1980 : jaj,tak to myslim,ze nie.Kurier to donesie len ked je to posielane kurierskou sluzbou, inak to ide klasickou cestou,t.j. cez postarku a zlty listok.

cicamica1980
autor
24. jún 2014

@delideli no ale sak existuje kurier slovenskej posty, ci? no nic, nevadi.... kebyze viem naisto, ze to nedonesie kurier, tak kludne mozete poslat hocikedy🙂

delideli
24. jún 2014

@cicamica1980 : to ano,ale je to specialna sluzba posty,t.j. len ked posles balik touto sluzbou dojde cez kuriera

silsil
24. jún 2014

@cicamica1980 tak mamina mi prave hovori ze KAZDY BALIK ide cez kuriera /+eems/, mal by volat ak mal tvoje t. c. (aj sms poslat), ale teda evidentne tak neurobil, a teda nechcelo sa mu / vyflakol sa na to / nemal cas / alebo mal toho vela, no proste neurobil si svoju robotu a ulahcil si to a dal ti iba zlty listok..

cicamica1980
autor
24. jún 2014

@silsil hm presne toto som si myslela. ze akykolvek balik musi doniest kurier.
no mozno akurat nas pedantny kurier ma dovolenku a zastupuje ho nejaky "flakac" 🙂
nevadi

este otazka, ci som ti dala telefonne cislo a ci si ho dala na podaci listok🙂

silsil
24. jún 2014

@cicamica1980 ano dala si mi t.c. a mamina (ona to posielala) ho tam uvadzala, ani smska ti neprisla? ze ta ti mala urcite.. ale aj volat kurier ti mal urcite..asi tam mate fakt nejakeho flakaca :/

cicamica1980
autor
24. jún 2014

@silsil nie nedosla ani smska🙂 ale este ma napadlo, ze to mozno nebude balik od teba? ved balik ide min 2 pracovne dni, t.j. ked sa poslal vcera, mal by dojst az zajtra....

ale musim povedat, ze pri akomkolvek inom baliku mi vzdy dosla smska, obcas aj majl a kurier vzdy volal, ked som nebola doma...

silsil
24. jún 2014

@cicamica1980 a co tam mas na tom listocku ako odosielatela ci mesto? 🙂 ale ak to poslala mama hned rano a prvou triedou tak moze byt ze je to ono..al e3kg sa mi zda odhadom malo..tak neviem..no nechame sa prekvapit ked preto pojdes ze co to je 🙂

cicamica1980
autor
25. jún 2014

@silsil ani odosielatel ani mesto tam neni napisane. cislo balika som ti napisala do IP

chystam sa pre to az v piatok, lebo pre 3 kg musim ist autom🙂 to do kocra nenatrepem🙂 tak pockam, ci este nieco nedojde🙂

silsil
25. jún 2014

@cicamica1980 jasne chapem, to sa s kocarom neda 🙂 je to fakt velke a tazke..