icon

Výmena vrecúškových aktivít - 1,5 až 2 roky

cicamica1980
17. máj 2014
Používateľ cicamica1980 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od cicamica1980.

ahojte,

som mamina 15 mes. dcerky a velmi ma zaujali tieto vymeny, ale nepodarilo sa mi pridat do ziadnej skupiny.
Tak skusim zalozit dalsiu.
Mohlo by nas byt tak 10, resp. ako sa dohodneme🙂

Najdu sa dalsie maminky?
🙂)))

Strana
z22
vepiku
18. júl 2014

@silsil my ano, osvedcilo sa nam to velmi 🙂

fada
18. júl 2014

@cicamica1980 to nevadi, to je v poho 🙂

martina05
18. júl 2014

@cicamica1980 aj my sa uz hrame🙂 🙂 🙂 🙂 DAKUJEME 🙂

lucka.ano
18. júl 2014

maminky ďakujeme, fakt premakané aktivitky. nelutujem tie večery, keď som vystrihovala gumových snehuliakov, stromčeky a ostatné hovadinky. oplatilo sa 🙂 a určite to nebola naša posledná výmena.

cicamica1980
autor
23. júl 2014
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od cicamica1980.

@alenitka @christina87 @delideli @emica55 @fada @ivianocka @cicamica1980 @martina05 @michalajulka @petolub @silsil @sony2002 @vepiku @anikag @lucka.ano @lilivka @katkae1

maminky, kukam e-podaci harok a vidim, ze vsetky baliky su dorucene. takze vsteky uz by ste mali mat zasielku🙂
dufam, ze vsetko ok🙂))

daujem pekne za vymenu a za par mesiacov si to mozeme zopakovat🙂))
u nas sa najviac osvedcil ten obrazok - vkladanie stuplov od @michalajulka, potom hmatova knizka od @alenitka a este priradovanie od @lucka.ano
tieto 3 aktivity dokaze robit sama s mojou malou pomocou /ma 17 mes./, s ostatnymi aktivitami musim pomahat viac, ale to je otazka casu🙂

ak mate cas, napiste aj vy, co sa u vas najviac uchytilo🙂))

silsil
23. júl 2014

cicamica1980 @alenitka @christina87 @delideli @emica55 @fada @ivianocka @cicamica1980 @martina05 @michalajulka @petolub @silsil @sony2002 @vepiku @anikag @lucka.ano @lilivka @katkae1

u nas tiez ta vkladacka so stuplikami, potom hmatove pexeso, to ho bavi pozerat - chytat aj hladat, a uz sme aj napichovali na koliky tie penove tvary (len mm mi to vylepsil a pribil na parketovu dosku a koliky prilepil sekundovym lepidlom, aby to bolo stabilnejsie)🙂 a taktiez obrazky sme priradovali zvieratka k sebe, konika a psa poznal, a aj vedel dat od seba a k sebe /13mes/,., celkovo super aktivitky.. pekne vydrzi sediet v klude pri tom 🙂)

a magneticka flasa tiez super, mame v aute (cestujeme vacsinou kazdy den min. 30min) tak si pozera plavajuce pompony a gulicky :D:D magnet som este odlozila, to nechapal, tak aby sa to nestratilo

christina87
19. aug 2014

@alenitka @christina87 @delideli @emica55 @fada @ivianocka @cicamica1980 @martina05 @michalajulka @petolub @silsil @sony2002 @vepiku @anikag @lucka.ano @lilivka @katkae1
Tak babenky už sme doma :D
Najväčší úspech malo HMATOVE PEXESO lilivka, VKLADANIE VRCHNAKOV michalajulka a SKLADACKA katkae1 ostatné aktivity sme si nechali na doma 🙂 a už aj zajtra sa môžme hrať keďže hlása ze počasie
Ďakujem Vám pekne babenky bola to super výmena a hádam aj niekedy nabudúce sa zopakuje 🙂

delideli
7. okt 2014

@alenitka @christina87 @emica55 @fada @ivianocka @cicamica1980 @martina05 @michalajulka @petolub @silsil @sony2002 @vepiku @anikag @lucka.ano @lilivka
ahojte baby, idem si len po radu, ako pouzivate tu skladacku od katkae1- nam sa rozpada,kedze to zospodu nie je nijak pripevnene- nemate nejaky trik co s tym?lebo inak taketo veci ma syncek velmi rad,tak by som ju chcela vyuzit len neviem ako..vdaka

cicamica1980
autor
7. okt 2014

@delideli ja sice zatial nevyuzivam, ale veru asi vytiahnem - napada ma podlepit kartonom a teda pouzit asi nejake lepidlo, co drzi papier, PVC aj drevo🙂

ivianocka
7. okt 2014

@delideli
@delideli ja som kupila plastovu z pepco za 2,5e.nevedela som co s tym,takze tak.

lilivka
7. okt 2014

@delideli u nás sa to tiež t tohto dôvodu nepoužíva

alenitka
7. okt 2014

@cicamica1980 ja upne odveci, myslim ze ty si tu kdesi raz davala recept na vyrobu domacej plasteliny, tak ak ano sem s nim prosiiiiiim 🙂.

U nas najviac fici priradovanie spiniek na farebne spachtle, triedenie oblecka ku sripcom podla farieb, duha, celkovo teraz ficime na farbach, dnes sa ma opytala uz aj na sivu, ze aka to je farba ... uz vie 6 zakladnych +biela a cierna aj pomenovat veci, aj potriedit. Hoci ma rozne farby ma aj rozne nazvy rozumieme ktora je ktora 🙂. Napr. oranzova je ADAMA cierna je činča, biela je bija modra je mama, cenena a nenena a zlta, fialova je havova 😀 vonku nic ine nerobime, len auta co idu okolo a su na parkovisku pomenuva podla farieb. A uz sa skoro vobec nemyli, jedine zltu si obcas pomyli a tu vedela dllllho ako jedinu a prvu.

cicamica1980
autor
7. okt 2014

@alenitka moja prave teraz zacina riesit farby🙂 farby este nerozprava - akoze mam pocit, ze sa pokusa...aaa vlastne kecam, na bielu hovori biela - ale teda nie uplne pekne zrozumitelne🙂

plastelina
Staci 250 gr hladkej muky, 75 g sol, 1,5 PL kys. citronova - suroviny pridame do vriacej vody a premiesame, po ciastocnom vychladnuti prehnetieme. Farbu bud dat do vody, alebo neskor do cesta. Ja som pouzila farby potravinarske. A vydrzia sa s tym hrat omnoho dlhsie, ako s kupovanou plastelinou.

recept je odtialto
http://varecha.pravda.sk/recepty/domaca-plastelina-na-hranie/37916-recept.html

ale nie ten co je hore, ale ten co je dole v komentari od "babinka" - robila som aj tu olejovu, ale ta je fakt nanic - vsetko bolo mastne.

tu bez oleja mam v chladnicke uz asi 3 mesiace, obcas sa s nou pohrame, a este neni plesniva alebo nejako "napadnuta" - skladujem vo vzduchotesnej krabicke

alenitka
7. okt 2014

@cicamica1980 dakujem, si poklaad .. ja mam doma gelove potravinarske farby, lebo peciem torty obcas a aj domacu pekarnicku tak tam si to dam postupne vymiesit 🙂 takze mame program na poobedie ked sa tu rozprsi 🙂 len s tou hladkou mukou to bude problem, mam asi iba spaldovu 😀

cicamica1980
autor
7. okt 2014

@alenitka spaldovej je skoda, ta je draha🙂 staci najlacnejsia hladka psenicna🙂))

fada
7. okt 2014

@delideli ahoj, ja planujem podlepit alebo calunnickymi spinkami pripevnit o sololitovu dosku, resp. o 2 spisove dosky a koliky planujem tiez bud prilepit alebo ich nahradim drevenymi (ktore ale tiez prilepim)...

silsil
8. okt 2014

@delideli no my ju teda vyuzivame hned od zaciatku..dala som to mojmu muzovi dorobit - ten spodok prilepil na parketovu dosku, a koliky natvrdo sekundovym lepidlom..a ma to velky uspech.. ale je to narocnejsia aktivita nez podbne kupovane, kvoli velkosti, ale o to ma vacsiu radost ked doma ju zvlada a vsetky ine inde vie hravo zvladnut tiez 🙂

Strana
z22