icon

Výmena vrecúškových aktivít - 1,5 až 2 roky

cicamica1980
17. máj 2014
Používateľ cicamica1980 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od cicamica1980.

ahojte,

som mamina 15 mes. dcerky a velmi ma zaujali tieto vymeny, ale nepodarilo sa mi pridat do ziadnej skupiny.
Tak skusim zalozit dalsiu.
Mohlo by nas byt tak 10, resp. ako sa dohodneme🙂

Najdu sa dalsie maminky?
🙂)))

cicamica1980
autor
15. júl 2014
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od cicamica1980.

@alenitka @christina87 @delideli @emica55 @fada @ivianocka @cicamica1980 @martina05 @michalajulka @petolub @silsil @sony2002 @vepiku @anikag @lucka.ano @lilivka @katkae1

uaaaaaaaaaaa
jupiiiiiiiiiiiiiiiii
huraaaaaaaaaaaa
juchuuuuuuuuuuuuuu

vcera som cez denny spanok roztriedila aktivity do krabic, vecer som polepila krabice, dnes rano som chcela osdoslat e harok a nesiel nam internet, od vcera vecera porucha... ale nastatstie okolo pol 10 to opravili, harok som odoslala, baliky podala.
takze ak balik II trieda ide 3 dni, tak v piatok by ste ich mali dostat🙂))

emica55
15. júl 2014

@cicamica1980 super teším sa

lilivka
15. júl 2014

uuuuuuuuuuuuuu... parádička! si macher!

alenitka
15. júl 2014

@cicamica1980 TY SI SUPERZENA !!!!! 😀 MY NIESME DOMA, UZIVAME SI BABICKU S POLEPENYM CELOM NA VYCHODE .. ALE UZ SA NEVIEME DOCKAT .. DNES SA MI SNIVALO O AKTIVITKACH 😀

cicamica1980
autor
15. júl 2014

@alenitka co sa stalo na cele? dufam ze stichy nema... inak moja miska je poslednych par dni uplne super, aj cez den chvilku poriesi sama, aj vonku uz chce chodit a nie sa nosit - 3 ocne zuby su vonku a stvrty si dal asi pauzu - ma ho asi na 1 mm prerezany🙂))

alenitka
15. júl 2014

@cicamica1980 stol si dovolil sa jej neuhnut v ceste 😒 ale zvladla to lepsie ako ja ... stichy nema len jej tu ranu stiahli tymi paskami ... Naladu ma Timi stale pod psa ale tym, ze sme na dedine pri sliepkach, kackach, psoch a samozrejme na dedine aj s dedickami a moze si kde chce pobehovat tak je to lepsie ako v meste 🙂 Uz sa tesim, kedy aj my sa dockame ocakov, zatial stale ukazuje ze bo bo ma na hornom lavom ocaku, ma to kazdym dnom viac a viac opuchnute tak haaadam sa to prereze a bude pokoj aspon chvilu ...

cicamica1980
autor
15. júl 2014

@alenitka blby stol!!!! 🙂)) inak to musela inak bezat, aby si rozbila hlavu o stol, lebo moja tiez obcas sebou svacne, ale este si nerozbila nic🙂

alenitka
15. júl 2014

@cicamica1980 vies co, to bolo u mojho brata v izbe a ten ma novy stol taky ostryyy, a ona tam tancovala s nim a potkla sa o koberec ten s vysokym vlasom ... takze sa to zomlelo velmi rychlo ... ale nemala to hlboke len sa jej to roztiahla ta rana, ze sme radsej isli na pohotovost a tam nas poslali rovno na chirurgiu .. a Timi mala z toho aj zazitok trochu, lebo im tam podavala karticky a dali jej aj tamponiky a pasiky na zalepenie tak bola aj vesela a ked sme isli prec tak im sama od seba posielala pusinky 😀 a na mna sestricka zazerala ked som ju drzala ked jej to isla lepit ci neodpadnem 🙂 ale je to za nami, a akoby ten uder je totalne rozviazal jazyk uz druhy den sa nezastavila, je nevycerpatelna studna skomolenych slov ... teraz telefonuje s tatom, ktory je doma v Martine, tak uz 10 minut mu nieco rozprava 😀

fada
15. júl 2014

super, uz sa tesime 🙂

sony2002
15. júl 2014

@cicamica1980 sikovnica, tesime sa!! 🙂)))

vepiku
15. júl 2014

@cicamica1980 super, dakujeme 🙂

anikag
16. júl 2014

@cicamica1980 Super tesime sa velmi 🙂

ivianocka
16. júl 2014

@cicamica1980 hlasim prichod balika a obrovsku spokojnost, dakujeme!!!!!!

cicamica1980
autor
16. júl 2014

@ivianocka to jak je mozne????? sak som to vcera poslala...asi ze si z Bratislavy🙂

ivianocka
16. júl 2014

@cicamica1980 aspon ze su rychli. je to super, najvacsi upsech ma zatial ten obrazok s vrchnakmi.

lucka.ano
16. júl 2014

Mne tiez dnes pipla sms ze balik je doma. Vraciame sa zajtra z divolenky a tesiiime 🙂

katkae1
16. júl 2014

@cicamica super, dakujeme 🙂

delideli
16. júl 2014

Aj ja hlasim,ze balicek uz mame doma- vsetkym mamickam dakujem za krasne aktivitky, uz sa tesim, az ich postupne budeme moct zacat pouzivat 🙂
+ @cicamica1980 : vdaka za ukazkove vedenie vymeny 🙂

cicamica1980
autor
17. júl 2014

maminky, som rada ze vam to chodi🙂
kukam e harok - co som elektronicky podavala tie baliky - ale stale neni aktualizovany stav. vsteky baliky vidim stav V PREPRAVE a datum 15.7. - som myslela, ze jak to super budem kontrolovat, ale tak asi to casto neupdatuju☹((

inak aj my sme sa s dcerkou zacali vcera zabavat s aktivitami🙂)) su skvele🙂
na niektore este musi dorast podla mna, ale to vobec nevadi🙂))

sony2002
17. júl 2014

@cicamica1980 aj my uz mame balicek doma a velmi sa tesime 🙂 dakujeme zienky, aktivity su uzasne, kazda jedna!! 🙂))) a tebe cicamica velke DAKUJEME za vsetko!! :*

katkae1
17. júl 2014

Ahojte, aj my mame balicek doma - stredne Slovensko - dakujeme krasne, aktivity su super..neviem ci ho odtrhnem od toho vrchnacikoveho obrazka 😅
@cicamica dakujeme za vyborne zmanazovanu vymenu 🙂

anikag
17. júl 2014

Ahojte aj k nam uz dorazil balicek dakujeme aktivity sau krasne zatial schovane v krabici ale verim tomu ze ked starsia dojde z tabora tak ich budeme mat po celom bytre lebo bude chciet vsetko vyskusat 🙂

emica55
17. júl 2014

aj ja mám už balíček doma, som ho síce otvárala v posteli-ešte musím ležať, ale aktivitky sú úžasné, už sa teším ako sa pohrajú moje deti a potom deti v centre, ja som sa už pohrala 🙂
dakujem všetkým žienkam aj @cicamica za organizovanie tejto výmeny 🙂

fada
18. júl 2014

@cicamica1980 @alenitka @christina87 @delideli @emica55 @ivianocka @martina05 @michalajulka @petolub @silsil @sony2002 @vepiku @anikag @lucka.ano @lilivka @katkae1
ahojte, aj my uz mame aktivitky doma - sa vytesujem 🙂, zatial ich drobec len obkukava, ohmatava a obzuzlava, ale verim, ze coskoro sa s nimi zacne hrat 🙂.
maminky, dakujeme velmi pekne 🙂 🙂 🙂
@cicamica1980 tebe dakujeme za organizaciu tejto skupiny, ze si sa na to dala a uspesne si to dotiahla do vydareného konca... 🙂

silsil
18. júl 2014

Aj ja dakujem kočky !!! Tiez mame bakicrk doma. Parada ;) ja zatial schovavam hracky /aktivity aby mal nove do auta na cestu a na dovolenku ; ))

fada
18. júl 2014

@alenitka @christina87 @delideli @emica55 @ivianocka @martina05 @michalajulka @petolub @silsil @sony2002 @vepiku @anikag @lucka.ano @lilivka @katkae1
poprosim maminku, ktora ma vrecusko so spachtlami s nalepkou fada, nech mi napise do ip. dakujem 🙂

vepiku
18. júl 2014

@cicamica1980 Dakujeme aj my, za vedenie aktivitky, slo ti to ako po masle, super ;) sikovnica z teba 🙂........... a zienky, vdaka za krasne aktivitky, su suprove kazda jedna 🙂

cicamica1980
autor
18. júl 2014

@fada ojojoooj ☹ sa mi podarilo prehliadnut, dokelu☹ fakt ma to mrzi☹

lilivka
18. júl 2014

@fada @alenitka @christina87 @delideli @emica55 @ivianocka @martina05 @michalajulka @petolub @silsil @sony2002 @vepiku @anikag @lucka.ano @lilivka @katkae1

žienky ste úúúúžasné... precízne... aktivitky sú ozaj premakané.... moja dvojročná už naplno frčí... skladá... vkladá, triedi farby, magnetizuje... no všetko je skrátka vydarené... perfektné!! veľká VĎAKA Vám všetkým... organizátorke i kreatívnym maminkám 😉 😎

silsil
18. júl 2014

je to faaaakt UUUUZASNE...som neodolala a nevydrzala a otvorila som a zacali sme sa hrat 🙂 supeeeeeer.. uz sme skladali zalaminovane zvieratka, a aj vrchnaciky na doske su top - zatial :D

inak kočky, hrate sa tak s detmi, ze su za stolikom? alebo na koberceku ?
lilivka @fada @alenitka @christina87 @delideli @emica55 @ivianocka @martina05 @michalajulka @petolub @silsil @sony2002 @vepiku @anikag @lucka.ano @lilivka @katkae1