Výmena vrecúškových aktivít pre najmenších (10-18 mesiacov)
Ahojte. Táto skupina je pre maminy drobcov od cca 10 mesiacov. Šup sem s nápadmi a keď sa nás nazbiera dosť, dohodneme detaily 🙂
kocky este take karticky zvieratka, napr. macicka ako rozpravkova, macicka realna a maciatko, tak isto kravicka, pes,lev na zvieratkach by sme sa dohodli. dietatko by muselo priradit ktore zvieratko patri ku ktoremu. skusim najst foto nech si to viete predstavit 😉
@kittykittyke janka ale keď zmažem tie fotky predtým, zmažem aj hlasy, ktoré tam sú ☹ tak ich radšej nechám tam a priložím aj tie fotky chlapčeka a vkladačku paličiek, dobre?
@maryennn1 jaaaj, no dobre.. tak ich len daj tie spojene za tymi, co tam su.. aby bolo zrejme, ze patria k sebe.. 🙂
dakujeeeeeeem
@kittykittyke uuuuuž 🙂
@sony2002 @lastovicka01 @gabgabbb @fufina1 @hela_tn @motovidlo @vepiku @merry1 @martina05 @chimsee @kittykittyke @mnique777 @maryennn @mamkabeika @veonka @oveckajanka @skriatko @xarra246 @romanovaz @ivana08
Baby zajtra je piatok a teda....... pripomínam, že ZAJTRA JE POSLEDNÝ DEŇ PRIDÁVANIA AKTIVÍT!!!!!!!!!
- oznam je hlavne pre tie, ktoré ešte neprispeli návrhom: @lastovicka1 @gabgabbb @veonka @skriatko
- taktiež pre @fufina1 tvoje aktivity, nemajú zatiaľ žiaden hlas, prosím skús si nejaké ešte pohľadať, myslím, že krásnych námetov je tu veeeeľa, preveľa 🙂
- ak sa niektoré z báb do zajtra neozvú, oslovím našu náhradníčku, aby sa k nám pridala 🙂
Este popis -
1.Retaz z filcu na suchy zips, ak by bol zaujem mozem pridat aj viac farieb
2. Navliekacka, viem ze uz je ponuknuta, ale ako nahrada, varianta ...
3. Kruh zo stuhami, moze byt aj s menami 🙂
4. Duha s filcu, priemer najvacsej cca 30cm
5. Podlozka z filcu rozmer cca 20x15 cm, s gomickami a kvetinkami
@veonka cestu už síce má v ponuke @kittykittyke ale myslím, že nebude problém sa nejako dohodnúť 🙂
alebo takáto prevliekačka by sa mi pozdávala, može byť ešte nejak vylepšena 🙂
popis:Zabavia sa pri nej rôzne vekové kategórie - najmenšie deti budú len posúvať veľké drevené gorálky po šnúrkach. Trochu väčší ich zvládnu prepchať cez tunely. Staršie deti majú hlavolam: každé autíčko má svoju gorálku a cestu (šnúrku). Do garáže ktorej farby zaparkuje, keď prejde z ľavej strany na pravú? No a tí, čo vedia aj čítať, vylúštia názov mesta, do ktorého autíčko cestuje. Len musia cestou poskladať písmenká na tuneloch.
@veonka No, ako musim uznat.. klobuk dole.. ta prevliekacka je uuuuuplne ze uuuuuuzasnaaaa...
veeeeeeeeeelmi sa na nu s mojim drobcekom tesiiiiiiiiiiiiiiiiiiim 🙂
Teda, pisem, akoby uz bola odhlasovana.. ale tak verim, ze BUDE.. 🙂
@kittykittyke @veonka ježííín, ja si nebudem vedieť vybrať 😅 🙂
@veonka áno chlapčeka a dievčatko už má @kittykittyke pozri si album, tam sú všetky aktivity, ktoré tu už máme 🙂 zmrzliny má @mamkabeika
@veonka jeeeeeej, kraaaaaasne veci davas.. a ty si kde bola doteraz????
:D :D :D
ale no, nie nadarmo sa vravi.. to najlepsie na koniec.. 🙂

@maryennn1 moje kľudne môžeš