icon

Výmena vrecúškových aktivít pre najmenších (10-18 mesiacov)

mnique777
13. jan 2014

Ahojte. Táto skupina je pre maminy drobcov od cca 10 mesiacov. Šup sem s nápadmi a keď sa nás nazbiera dosť, dohodneme detaily 🙂

romanovaz
20. feb 2014

@maryennn1 moje kľudne môžeš

ivana08
20. feb 2014

kocky este take karticky zvieratka, napr. macicka ako rozpravkova, macicka realna a maciatko, tak isto kravicka, pes,lev na zvieratkach by sme sa dohodli. dietatko by muselo priradit ktore zvieratko patri ku ktoremu. skusim najst foto nech si to viete predstavit 😉

ivana08
20. feb 2014

nieco taketo
podla mna by to pre nase bolo, my sa casto hravame pexeso 😉

kittykittyke
20. feb 2014
maryennn1
20. feb 2014

@kittykittyke janka ale keď zmažem tie fotky predtým, zmažem aj hlasy, ktoré tam sú ☹ tak ich radšej nechám tam a priložím aj tie fotky chlapčeka a vkladačku paličiek, dobre?

kittykittyke
20. feb 2014

@maryennn1 jaaaj, no dobre.. tak ich len daj tie spojene za tymi, co tam su.. aby bolo zrejme, ze patria k sebe.. 🙂
dakujeeeeeeem

maryennn1
20. feb 2014

@kittykittyke uuuuuž 🙂

maryennn1
20. feb 2014

@sony2002 @lastovicka01 @gabgabbb @fufina1 @hela_tn @motovidlo @vepiku @merry1 @martina05 @chimsee @kittykittyke @mnique777 @maryennn @mamkabeika @veonka @oveckajanka @skriatko @xarra246 @romanovaz @ivana08

Baby zajtra je piatok a teda....... pripomínam, že ZAJTRA JE POSLEDNÝ DEŇ PRIDÁVANIA AKTIVÍT!!!!!!!!!

- oznam je hlavne pre tie, ktoré ešte neprispeli návrhom: @lastovicka1 @gabgabbb @veonka @skriatko
- taktiež pre @fufina1 tvoje aktivity, nemajú zatiaľ žiaden hlas, prosím skús si nejaké ešte pohľadať, myslím, že krásnych námetov je tu veeeeľa, preveľa 🙂

- ak sa niektoré z báb do zajtra neozvú, oslovím našu náhradníčku, aby sa k nám pridala 🙂

gabgabbb
20. feb 2014

Ahojte pridavam hracky, ktore by som vedela vyrobit

maryennn1
20. feb 2014

@gabgabbb ahoooj 🙂 no konečne si sa ozvala 🙂 takže do albumu ti pridám: reťaz z filcu, dúhu a to koliesko, ostatné návrhy tam už majú iné baby 🙂

gabgabbb
20. feb 2014

Este popis -
1.Retaz z filcu na suchy zips, ak by bol zaujem mozem pridat aj viac farieb
2. Navliekacka, viem ze uz je ponuknuta, ale ako nahrada, varianta ...
3. Kruh zo stuhami, moze byt aj s menami 🙂
4. Duha s filcu, priemer najvacsej cca 30cm
5. Podlozka z filcu rozmer cca 20x15 cm, s gomickami a kvetinkami

gabgabbb
20. feb 2014

@maryennn1 Nebola som par dni pri comp, oki ako uznas za vhodne, viem ze nieco tu uz je, ale myslela som ze ak by sa u tej kocky vybralo nieco ine, tak aby bola este moznost ... ale to je asi uz komplikovane 🙂

maryennn1
20. feb 2014

@maryennn1 ešte by ma zaujímalo čo sa robí s tou dúhou a tým kolieskom, ďakujem.

maryennn1
20. feb 2014

@gabgabbb no trošku ináč sme to všetko premysleli, veď si prečítaj v pravidlách je všetko 🙂

gabgabbb
20. feb 2014

oki tam som sa este nedostala 🙂

S duhy sa daju skladat rozne obrazky a kruzok so stuhami je "ze vraj" na lepsie pochopenie pohybu, 3D priestor, neskor mozno farby ... na zabavu.

maryennn1
20. feb 2014

@gabgabbb waw, tak k tej dúhe by si urobila aj takéto predlohy? to by bolo super 🙂

gabgabbb
20. feb 2014

@maryennn1 Ano, mohla by som poslat aj predlohy. Tato inspiracia je tusim z fler.cz ale vyrobila som aj obrazky k tpmu.

maryennn1
20. feb 2014

@gabgabbb super- pridám do albumu 🙂

veonka
20. feb 2014

ahojte no tak idem ja konečne sa sem dostávam, super nápadíky sú tu už, mám synčeka, takže také chlapčenské trochen ale možno uspeje táto dráha, dala by sa urobiť aj menej zložitejšia, kapsičky garážové môžem urobiť rôznofarebné alebo ešte nejak vylepšiť...

maryennn1
20. feb 2014

@veonka no to je pecka 🙂 krásne 🙂 aj ja mám chlapčeka, ale pre baby čo majú dievčatko, by si vedela aj nejaká dievčenské prvky do toho vložiť?

maryennn1
20. feb 2014

@veonka cestu už síce má v ponuke @kittykittyke ale myslím, že nebude problém sa nejako dohodnúť 🙂

veonka
20. feb 2014

alebo takáto prevliekačka by sa mi pozdávala, može byť ešte nejak vylepšena 🙂
popis:Zabavia sa pri nej rôzne vekové kategórie - najmenšie deti budú len posúvať veľké drevené gorálky po šnúrkach. Trochu väčší ich zvládnu prepchať cez tunely. Staršie deti majú hlavolam: každé autíčko má svoju gorálku a cestu (šnúrku). Do garáže ktorej farby zaparkuje, keď prejde z ľavej strany na pravú? No a tí, čo vedia aj čítať, vylúštia názov mesta, do ktorého autíčko cestuje. Len musia cestou poskladať písmenká na tuneloch.

maryennn1
20. feb 2014

@veonka nevychádzam z údivu a som nadšená 🙂 idem ti to dať do albumu.

kittykittyke
20. feb 2014

@veonka Waw, super, uplne uzasne..
ja som rozmyslala, ako do toho zakomponovat parkovisko alebo garaz.. a toto je fakt super napad.. tak ja sa teda asi vzdam tej autodrahy, ak ju vyrobis ty.. 🙂
Co ty na to @ivana08 ? A problem by bol vyrieseny.. mne hod hlas ku babikam.. 😉

@maryennn1 ja som za to, aby to spravila @veonka 🙂

kittykittyke
20. feb 2014

@veonka No, ako musim uznat.. klobuk dole.. ta prevliekacka je uuuuuplne ze uuuuuuzasnaaaa...
veeeeeeeeeelmi sa na nu s mojim drobcekom tesiiiiiiiiiiiiiiiiiiim 🙂
Teda, pisem, akoby uz bola odhlasovana.. ale tak verim, ze BUDE.. 🙂

maryennn1
20. feb 2014

@kittykittyke @veonka ježííín, ja si nebudem vedieť vybrať 😅 🙂

veonka
20. feb 2014

tieto postavicky tu uz tusim boli všakže? tu je aj chlaček aj dievčatko
potom zmrzlinky- ratanie kopčekov a farby zaroven

maryennn1
20. feb 2014

@veonka áno chlapčeka a dievčatko už má @kittykittyke pozri si album, tam sú všetky aktivity, ktoré tu už máme 🙂 zmrzliny má @mamkabeika

kittykittyke
20. feb 2014

@veonka jeeeeeej, kraaaaaasne veci davas.. a ty si kde bola doteraz????
:D :D :D
ale no, nie nadarmo sa vravi.. to najlepsie na koniec.. 🙂

veonka
20. feb 2014

no a potom ešte toto by mohlo byť do knižky