Výmena vrecúškových aktivít pre najmenších (10-18 mesiacov)
Ahojte. Táto skupina je pre maminy drobcov od cca 10 mesiacov. Šup sem s nápadmi a keď sa nás nazbiera dosť, dohodneme detaily 🙂
Ahoj kočky,
tak je potriedené, rozdelené a čo to aj pobalené, ale keďže som každú chvíľu budila drobca zvukom lepiacej pásky, niekoľko balíkov mi bude ešte treba zabaliť ráno, ale dobrá správa je, zajtra cestujú smerom k vám 🙂
Zároveň sa chcem poďakovať všetkým vám, ktoré ste si nezabudli napísať na podací lístok nick a tým, ktoré ste mi poslali už aj štítky s menami, veeeľmi ste mi tým uľahčili prácu 🙂
Ešte niekoľko infošiek...
- keďže ste mali niektoré maličké krabice, niektoré aktivity som vám zlúčila do jedného sáčku, aby sa vám to tam pekne vošlo, dúfam, že nevadí 🙂
- @oveckajanka tebe príde úplne iná krabica (tá tvoja bola veľmi maličká a aktivity sa ti tam nezmestili), konkrétne krabica požičaná od @xarra245 (dúfam, že ti to nevadí 🙂 ) ona mi posielala aktivitu v dvoch krabiciach.
- ak vám to nevadí nebudem baliť krabice do papiera ak nie je treba (rozumej ak si to krabica nevyžaduje) napriek tomu, že ste mi ho poslali (za čo ďakujem) podľa mňa je to zbytočné.
- ďakujem za pribalené lepiace pásky a špagátiky
- delila som aktivity rad za radom, s výnimkou tých, ktoré boli označené menami, keďže @motovidlo neoznačila sáčočky s kinderkami menami, rozdeľovala som ich rad za radom, napriek tomu, že viem, že ste si každá písala akú chcete lepiacu pásku, ale to by mi trvalo večnosť zisťovať to, takže aká prišla pod ruku taká he, tak isto je to aj zo zvieratkami.
Keď krabica dorazí k vám, prosím napíšte mi hneď IP, aby som si vás mohla odškrtnúť zo zoznamu a nestresovala, či je všetko tak, ako má byť 🙂 to je asi všetko, idem spať....HAWK 😀
Jáááj a aby ste trošku nahliadli do toho ako to u nás vyzeralo tu je fotodokumentácia 😀
1. začíname
2. prípravná fáza
3. v plnom prúde
4. hotovo
@maryennn1 Bomba! 🙂 Fuuu, dnes si toho asi moc nenaspala. Tá krabica je v pohode, samozrejme, že mi nevadí, že si ju použila pre oveckajanka 🙂 A taký, že slintajúci smajlík tu nie je? Lebo jedine ten by vystihol moju reakciu, keď som zbadala fotku s rozbalenými aktivitkami 🙂
Tiež sa chcem poďakovať a už teraz sa teším na ďalšie kolo 🙂
@maryennn1 si perfektna, dakujemeeee 🙂
@kittykittyke @skriatko @maryennn1 @sony2002 @lastovicka01 @gabgabbb @fufina1 @hela_tn @motovidlo @vepiku @merry1 @martina05 @chimsee @kittykittyke @mnique777 @mamkabeika @veonka @oveckajanka @xarra246 @romanovaz @ivana08 @lindana
Tak kočky, balíčky už cestujú smerom k vám, ujo na pošte mi povedal, že tak asi v pondelok by mali doraziť 🙂 Každej z vás večer (teraz sa mi pri malom nedá) pošlem kód zásielky, aby ste si ju mohli na nete sledovať. Prosím, keď k vám balíčky dorazia, informujte ma, nech mám srdce na mieste, že všetko prebehlo v poriadku.
A ešte jeden detail, nie každá z vás mala balíček nad dve kilá (záležalo to hlavne od hmotnosti krabice), tak neviem ako teraz s peniažkami, ktoré sa mi zvýšili, celkovo je to asi nejakých cca 5€. Večer vám každej napíšem do IP koľko za balík platila.
Pekný deň 🙂
suhlasim s ostatnzmi,peniazky si nechaj
dakujeme a urcite peniazky nevracat ;).....si zasluzis omnoho viac 🙂
@xarra246
@romanovaz
@merry1
@lastovicka01
@hela_tn
@vepiku
@mamkabeika
@gabgabbb babulky ste zlaté, len ja neviem či to môžem 😅 a preto ma napadlo, našla som tu na modrom koníku mamičku, ktorá má ťažko postihnutého chlapčeka a ani doma nemá práve najpriaznivejšiu situáciu, určite ste ich tu zaregistrovali aj vy. Čo by ste povedali, keby som tie zvyšné peniažky poslala jej na účet? tak by sme sa všetky podieľali na peknej veci a hlavne aspoň troškou by sme pomohli, hmm? čo vy na to?
@kittykittyke @skriatko @maryennn1 @sony2002 @lastovicka01 @gabgabbb @fufina1 @hela_tn @motovidlo @vepiku @merry1 @martina05 @chimsee @kittykittyke @mnique777 @mamkabeika @oveckajanka @xarra246 @romanovaz @ivana08 @lindana
No a ešte niečo k mojej aktivite.
1. tu je fotka všetkých dielikov, ktoré sa v aktivite nachádzajú- pôvodne som ju chcela vytlačiť a zalaminovať, ale to by som už veľmi prešvihla rozpočet, takže kto chce môže si to stiahnuť odtiaľto, prípadne pošlem na mail.
2. v prednom vrecku sú uložené v jednom vrecúšku- nosy a ústa a v druhom vrecúšku- oči, obočia a kvietky (ozdoby do vlasov), vo veľkom tylovom vrecúšku vzadu, sú uložené väčšie kusy- vlasy, fúzy, čelenka, klobúk,...
3. Klobúk sa skladá z dvoch častí, ktoré som nezliepala, lebo sa potom dá variovať na viacero iných spôsobov, príklad ako čiapka, alebo šál, šiltovka, či čelenka (pridávam fotky na ukážku 🙂 )
4. Možností aké tváre poskladať je množstvo, plus môžete si dorobiť aj iné vlasy a doplnky, mňa toho napadlo koopec, len to by som už asi zkrachovala, ak by som vám chcela urobiť všetko 🙂 Príklady niektorých som tu už raz dávala ako fotku, ale ak by ste chceli tiež môžem poslať na mail 🙂
5, Nakoniec pridávam aj ja fotku všetkých aktivitiek pokope 🙂
Tak snáď sa vám moja aktivita bude páčiť 🙂
@ivana08 toto ja tá mamička @a.n.j.e.l.i.c.e.k má synčeka, volá sa Timotej tu je jej blog aj so všetkými príbehmi z jej života https://www.modrykonik.sk/blog/a.n.j.e.l.i.c.e....

@kittykittyke krásne,vidno,ze si tomu venovala dost času,velmi pekne