icon

Výmena vrecúškových aktivít pre najmenších (10-18 mesiacov)

mnique777
13. jan 2014

Ahojte. Táto skupina je pre maminy drobcov od cca 10 mesiacov. Šup sem s nápadmi a keď sa nás nazbiera dosť, dohodneme detaily 🙂

kittykittyke
18. feb 2014

Tak, konecne aj ja mozem nieco pridat.. :D
trosku je to u nas o drzku s casom.. ale ako vidim, baby, snazite sa.. 🙂

kittykittyke
18. feb 2014

Tak este raz... lebo mi odisiel prispevok bez fotiek a neviem ho zmazat.. 😒
Na tomto odkaze je ,,kniha" ktoru by sme napriklad mohli spravit spojenim viacerych ,,drobnych aktivit"
tato je len ako inspiracia.. foto z nej tiez prikladam..
http://www.etsy.com/listing/97438414/play-book-...

Mohol by sa urobit napr.uni variant pre dievca aj chlapca, len meno by sa vpredu zmenilo, pripadne by boli dievcenske a chlapcenske aktivity....

maryennn1
18. feb 2014

@hela_tn mne sa páčia tie zvieratká 🙂 tak ti tieto návrhy (okrem gombíkového- to už navrhla @sony2002) dávam do albumu.

maryennn1
18. feb 2014

@kittykittyke jeeej to sa mi páči, myslím, že v albume máme také návrhy, ktoré keď by sa pospájali vytvorili by niečo podobné, napr. tie filcové priraďovačky s gombíkmi , alebo aj tá moja tvár čo som navrhla a pod. Dala si to sem len ako inšpiráciu, alebo by si niečo z toho chcela vyrobiť? Aby som vedela čo mám pridať do albumu 🙂

kittykittyke
18. feb 2014

@maryennn1 no, tak kniha je skor ako inspiracia.. mne by sa to pacilo mat tie vase aktivity z filcu takto pokope.. ja s tym materialom vela skusenosti nemam.. takze... ale zas nevravim, ze by som sa s tym nepopasovala.. ale myslim, ze sa na to najdu aj sikovnejsie baby.. 🙂

maryennn1
18. feb 2014

@kittykittyke ja milujem filc a vyrábať z neho, lebo sa po odstrihnutí nepára 🙂

maryennn1
18. feb 2014

@kittykittyke do albumu som ti zatiaľ priložila kartičky "vpravo- vľavo" máš aj iné návrhy? 🙂

maryennn1
18. feb 2014

@lastovicka01 @gabgabbb @fufina1 @martina05 @chimsee @mamkabeika žienky, dlho sme o vás nepočuli a nemáte ešte žiadne návrhy, do konca februára sme si stanovili koniec výberu, takže by som vás poprosila, aby ste pridali nejaké návrhy, môžte sa inšpirovať aj z toho čo je tu a nie je ešte nikomu priradené v albume 🙂

kittykittyke
18. feb 2014

Mne sa este napriklad k tej tvari, co tu bola a k tomu skladaniu oblecenia mozno este hodi aj tento obrazok.. obliekanie babiky.. toto je variant pre dievca.. no a spravil by sa aj variant pre chlapca.. 🙂

kittykittyke
18. feb 2014

A tu je este jedna kniha na inspiraciu.. 🙂

http://www.pinterest.com/pin/57069120251701293/

kittykittyke
18. feb 2014

Jooooooooooj, tolko kraaasnych veci by sa dalo spravit.. 🙂

oveckajanka
18. feb 2014

Ahojte, mohla by som sa k Vam este pridat???

kittykittyke
18. feb 2014

@oveckajanka ja si myslim, ze ano.. 🙂
takze ta medzi nami vitam.. 🙂
no a ak mas nejake navrhy, tak sup sem s nimi.. 🙂

kittykittyke
18. feb 2014

K priradovaniu farieb by som vybrala asi take nieco.. nechcem,aby ste sa niektora urazili.. to urcite nie..
ale len klasicke kruzky su uz trosicku opozerane.. hm? co vy na to?

kittykittyke
18. feb 2014

@maryennn1 k tym cervikom by som mooozno este pripojila aj taketo karticky... aby mala aktivita aj dalsiu alternativu.. hm? 🙂
to len taky napad.. samostatne je to robit o nicom.. myslim tie karticky.. 🙂

oveckajanka
18. feb 2014

@kittykittyke no pokukam co tu vsetko mate aby som nedavala to iste:D, musim este album pokukat...tesiiiim sa a dakujem za prijatie 🙂

kittykittyke
18. feb 2014

Este ina alternativa na priradovanie farieb.. 🙂

maryennn1
18. feb 2014

@oveckajanka v albume sú veci, ktoré navrhli baby, tu v téme sú aj inšpirácie, ktoré ešte nikto nemá a ak by sa ti nejaká zapáčila, tak by si sa jej mohla zhostiť 🙂

kittykittyke
18. feb 2014

Este tip do filcovej knihy.. 🙂

maryennn1
18. feb 2014

@kittykittyke dala si krásne návrhy, ale mám zopár pripomienok....
1. k tej bábike, ak by som robila tvár, robila by som k niej rôzne časti tváre, napr. emócie, už tak je to finančne náročné, lebo jedna A4 filcu stojí okolo 0,70€, myslím, že bábika s oblečením by ma už zruinovala 🙂 ale mohol by ju vytvoriť niekto iný 🙂
2. tie nanuky sú super
3. ak prejdú červíky, urobím aj tieto kartičky, páči sa mi to 🙂
4. Tie nôžky so spinkami sa mi ale zdajú k našim deťom (našej vekovej kategórii) ešte neprimerané, predsa len jemná motorika nie je ešte tak vyvinutá a tie spinky mi pripadajú nebezpečné (poškriabanie a v našom prípade aj prehltnutie 😀 )
5. tá knižka čo si pridala je super, tú aktivitu čo je tam to priraďovanie tvarov na suchý zips máme vo výbere 🙂

oveckajanka
18. feb 2014

@maryennn1 Aha to som nevedela...tak skusim ked mi mala zaspi vsetko pokukat a volaco vybrat ak sa mi bude lubit 🙂

maryennn1
18. feb 2014

@oveckajanka ale kľudne si môžeš aj sama nejakú nájsť, to nie je podmienka, že si musíš vybrať z tých čo sú tu 😉 to som ti len tak navrhla, že ak by ti niečo padlo do oka 🙂 .... my už spinkáme, tak sa môžem realizovať 😀

maryennn1
18. feb 2014

@kittykittyke takto vyzerajú tie sáčky 🙂

martina05
18. feb 2014

@maryennn1 ako som pisala momentalne som na dovolenke, takze sem naozaj nestiham chodit niekolkrat denne, pripadne hladat na nete navrhy, ked si mozem s detmi uzivat Vysoke Tatry. Skusim popozerat navrhy po navrate domov, pripadne ak by sa na to nikto nedal spravila by som tie farebne filcove nanuky...tie mi padli do oka...len neviem ci ich uz nechce robit kittykittyke....
Aky bude postup po vyrobe???Budem to posielat ostatnym postou???mozno sa pytam blbosti ale rada by som vedela aky bude dalej postup.... 🙂
@kittykittyke

maryennn1
18. feb 2014

@martina05 jáááj prepáč, jasné ty si písala, že dovolenkuješ 🙂 Po výrobe? No pozerala som ako to funguje v iných výmenách a páči sa mi ten systém... tu som okopírovala z jedného albumu výmen ich pokyny a myslím, že sú fajn :
POKYNY:
-krabica o niečo vacsiu ako rozmer A4 a na výšku aby mala minimálne tých 15 cm (budu tam 3 flase a toaletne rolky, tak aby to voslo a plus geobord )
-ak si to aktivita vyžaduje, zabalte každu do nejakeho igelitového alebo iného vrecúška pre každu maminku zvlašť
-do krabice vložit: - 3,20 e (balik do 5 kg)
- vypísaný podací lístok(nepomýliť sa- ja som odosielatel a ty prjímatel)
-ceruzkou mi na podací lístok napíšte aj nick z modrého koníkaemoticonaby som vedela kto je kto
- baliaci papier
- špagát (nemusí byt)
- pošlite 20 KUSOV (teda ja pre seba)
-ked odoslete balík, napíšte mi prosím IP, aby som vedela, že ho mám čakať

Čiže sa pošle všetko k jednej babe buď k zakladateľke témy, alebo aj ku mne je mi to jedno, tá to prerozdelí, pobalí a pošle všetkým 🙂

A prajem krásnu dovolenku 🙂

martina05
18. feb 2014

@maryennn1 vdaka...
Este ma napadlo ze ak by sa na to mikto nedal spravit by som mohla aj tie hmatave baloniky...povedzme 5ks sozalaminovanymi kartami obsahu...

kittykittyke
18. feb 2014

@maryennn1

1. OK, tak tu ,,babiku" moźes teda hodit ku mne.. 🙂
ak by sa to viacerym pacilo, tak to spravim..
No a este mi napadlo, ze ci by sme to neurobili na nejakom jednotne velkom podklade.. Napr. tu hlavu das na nieco rozmeru A5, A4, ja neviem.. neviem, aku mas predstavu, ze to bude velke.. no a aj ta ,,,babika" by sa dala urobit na takom to podklade.. a vlastne aj vsetky aktivity, ktore by sa robili z filcu by mohli byt na rovnako velkom podklade a potom by si tu knihu uz vedel doma kazdy poskladat aj sam.. 🙂
To len taky napad..
Vyjadrite sa baby... 🙂

2. nanuky - mozes mi ich hodit, ak sa bude pacit, mozem to urobit
3. OK
4. mas pravdu
5. velmi by som chcela knihu 
Vies, ze som na nich v poslednom case asi zatazena s malym :D

maryennn1
18. feb 2014

@martina05 to som ako návrh pridala ja, ale mám ich tam viac, tak ak chceš, rada ti to prenechám a rovno ťa na to v albume napíšem, hmm? No a aj som plánovala 6 balónikov, tak ako je na obrázku, aby bol párny počet.

martina05
18. feb 2014

@maryennn1 ak ti to nebude vadit , ze si to prepoziciam, ujala by som sa toho.... 😉 kludne spravim po 6ks...co si si ty predstavovala ako obsah???

kittykittyke
18. feb 2014

@martina05
@maryennn1 az teraz som si to vsimla.. no, ak chces, mozes urobit nanuky.. ja ak bude zaujem, urobim babiku - babiky... 🙂
chlapceka a dievcatko..
Mam taku predstavu, ze by mali oblecenie na leto, zimu, mozno nejaky prsiplast do dazda.. a tak... 🙂