icon

Mám pocit, že syn videl ducha

kikaaa579
4. sep 2023

Ahojte, možno si poviete,že som úplný blázon, ale možno sa tu nájde niekto, kto sa stretol s niečim podobným. Mám 8 mesačného synčeka a mám pocit,že videl ducha. Dnes kolo 19tej hodine pred spaním sme sa trosku hrali asi po piatich minútach sa pozrel syn na plafón pozeral sa tam asi 3-4 sekundy potom sa začal zase hrať po 2 minutách sa zase začal pozerať na plafón ale už to trvalo dlhšie a začal sa zlostiť a stále pozeral na plafón potom ho to zase prešlo, keď som sa mu začala prihovarať a ukazovať jeho obľubeneho plyšaka... no po minúte zase to isté, ale to sa už začal neskutočne zlostiť, ako keby ho niekto provokoval takeho nazlosteného som ho ešte asi ani nevidela... cca pred 3 dňami som mala kočík v izbe proste stál pri komode asi pol hodinu a po pol hodine sa posunul dozadu ako keby ho niekto postrčil a asi deň na to sa mi sníval sen, že malý spal a že v tom sne ho nejaký duch chcel zobrat von z kočíka, nevidela som toho ducha v tom sne len som proste vedela že je tam a že je pri malom a chce ho vybrať vonku. (Malý este nie je krstený, tak sa dosť bojím, lebo moja stará mama vždy vravela, ak nie je dieťa krstené, tak je Pohan.) Myslíte si,že by mohol vnímať nadprirodzené bytosti, keď ma len 8m? Doktorka síce tvrdí, že je dosť vnímavý na svoj vek, ale neviem či až natoľko aby vnímal niečo takéto... vopred ďakujem za Vašu radu a poprípade skúsenosť. A komentáre typu "si chorá alebo daj sa liečiť" si prosím nechajte pre seba.

226lenka
7. sep 2023

@kikaaa579 čo sa včera večer stalo?

maryann8
7. sep 2023

@stanulienkat to si len ty myslíš ...nik ťa nežiadal o vyjadrenie a nebudem sa opakovať ak tomu neveríš tak to nesleduj a nekomentuj...písali sme viaceré ,že máme s tým skúsenosť...tak si pozri na YT je tam dosť videí o tom a keď ani tomu neveríš opýtaj sa farára či je to alebo nie je možné?!

stanulienkat
7. sep 2023

@maryann8 farar, ktory veri v rozpravkove bytosti mi urcite relevantne odpovie.😁

katka0123
7. sep 2023

@kikaaa579 na to sa nepytaj pediatricky. Len sa zosmiesnis. Ona ma plnu ambulanciu chorych deti, ziakov co potrebuju kadeake nezmyselne papierovacky a pod. Ved je to absurdne. Jedine ak by mal syn Problemy s dusevnym vyvinom a potrebujes psychologa. Ale ty mas male dieta. Ak to chces riesit, oslov knaza. Co je tvojim cielom? Ukazat ze mas vimave dieta? Alebo sa zbavit ducha? Pomodli sa, vezmi si dieta k sebe do postele, daj si vysvatit dom... len s tym neotravuj pediatra. Pana jana! 🙂

maryann8
7. sep 2023

@stanulienkat takéto múdre ako si ty fakt zbožňujem...

54tinka54
7. sep 2023

@stanulienkat ak tomu neveríš, ok. Ale aspoň nezosmiešňuj ľudí, ktorí tomu veria alebo majú osobnú skúsenosť.

ilaryja
9. sep 2023

@kikaaa579 babka mala pravdu....Žije ešte babka???? Mozebyt aj to ked nie je medzi živými ze nie je spokojnq s tým ze nie je pokrstený.....Možno ma tu fakto vysmeje...ale kto nezažil nikdy nepochopí a ani najväčšiemu nepriateľovi také niečo neprajem

domininini
9. sep 2023

@tanyag aj ja poprosim 🙏🙏

marianna1979
9. sep 2023

Trosku na odlahcenie😊ja napr. Spím a mam deti s Duchom a každé ráno sa pri ňom zobúdzam🙈vie ma aj pekne nasrať.. Ale odpustím mu😊

romana564
9. sep 2023

Moj syn ma 6r a uz dlhsie(mozno tak 2roky) hovori o duchovi co mame doma. Prv sme mysleli ze ved fantazia, ani sme nepostrehli zeby sa s nim rozpraval alebo tak, len onom hovoril. Chendler sem a tam (ano napadlo nas meno z Priatelov, nikdy ich sice nepozeral ale zapocut mohol) meno vraj znamena svetlonos 🤷🏻‍♀️ no ale potom zacal rozpravat take veci co nemohol vediet. O rodicoch mojej mami, ktorych nepoznal. A tiez o nom, ze je to chlapec a o jeho rodicoch a ako zomreli. Ale hovoril ze nas strazi, tak neriesime. Btw mame video kde sa ,,prejavil,, 😃 takze trochu creepy

erickatt
9. sep 2023

@kikaaa579 drahy uz na strednej, videl svojho dedka v okne. Ked mu potom volala mama ( mobili neboli) , hned sa spytal kedy je pohreb
Synovec v skolke, dosla po neho mama,ze pradedko zomrel, ze sak mami ja viem
Aj neterka sa rozpravala s prababku, ze mami aha teta a ma velku suknu

tetaandulkova
9. sep 2023

@kikaaa579 deti do 6 rokov sú schopné navnímať takéto veci a vidieť viac ako dospelí. Áno, duchovia tu medzi nami sú či sa nám to páči alebo nie. Je to tak a je jedno, že viacerí ľudia tomu neveria, pravdu tým nezmenia. Ani elektrinu človek nevidí a spamätá sa až potom keď ho kopne 🙂 Mnoho veci sa okolo nás deje o ktorých nemáme( väčšina) ani páru (zatiaľ). Je mnoho mnoho egoistických ľudí, ktorí si nevidia ďalej od nosa a tí sa budú smiať, ako sa ukázalo aj tu medzi komentármi, ale nie naposledy 🙂

macik166
9. sep 2023

@tanyag ja by som tiež rada vedela tvoj príbeh.

21mirka21
9. sep 2023

Moj starší syn rozhodne niečo videl ako maly.. teraz ma 5 rokov a je to preč .. ale mala som snim zážitky pri ktorých som pochybovala ci si to nevymyslam. Zapinala sa mu v noci zvonkohra .. dlhe pozeranie a babatovsky pokec a vzdy rovnake miesto na plafone....V 4 rokoch ked sme este spali vsetci v spalni lebo sa robila detská ai v noci sadol a zacal hovoriť .. Bozie oko nas všetkých vidi..do kostola chodime malo cize nechapem doteraz ...s manzelom sme kakali bobky ze co to ma byt
. Nech sa toho co najskor zbavite 😕

sroubek78
9. sep 2023

Moja dcérka, keď mala 1,5 roka, raz večer sme sa hrali my dve izbe a zrazu začala niečo pozorovať, pohľad jej pomaly behal od steny k stene akokeby videla niečo lietať a zrazu sa jej pohľad zastavil na jednom mieste na stene a hovorí: "To nechcem!" (vtedy jej detským hláskom "to neťem"). No mne prešli zimomriavky po tele a išla som nás rýchlo uložiť do postele.... a kamoškina dcérka zase mame hovorila, že ju každé ráno budí nejaký ujo (chalan od ich susedov sa pred rokmi zabil na motorke, mal asi 25 rokov), tak zavolali pána, ktorý sa venuje čisteniu priestoru a bol pokoj. Mohla by som tu ešte pár situácií opísať, ale toto stačí....

mnamko
9. sep 2023

@kikaaa579 moja najmladšia to robilavtiez,ešte sa aj usmievala,ja si myslim ,že videla ducha mojej mamy

nika_17
9. sep 2023

Ja som ako dvojrocna videla ducha.Nepamatam si to,ale hrali sme sa s bratom,schoval sa pod paplon a ja za nim,potom som zacala plakat a ze ked sa spytal co sa stalo,tak som povedala ze:tu bol taky ujo.Tak to aspon vraveli.Teraz v zom dome byva moj ujo a tiez tam videl ducha.My teraz byvame v novom dome a tiez sa nam z nicoho nic posunul detsky kocik v izbe,ked sme sa hrali.A nezdalo sa mi to,lebo sa aj dcera nan pozrela,ze sa posunul.Alebo sa z nicoho nic zapla uspavanka na pestunke,alebo hrackarsky fen na baterky.Dala som posvatit dom,zatial klud..

natalia_r
9. sep 2023

@tanyag ahoj napises mi skusenost ? Zauima ma to, dakujem

wampirek
9. sep 2023

@kikaaa579 moj 2.5rocny tiez videl, raz ked sme boli v kuchyni, ja otocena chrbtom u drezu a maly zacal.cosi blabotat, otocim sa na neho a pytam sa? Samko co si hovoril? Nerozumela som ti, a on ze nic maminka,rozpravam sa s tetou. Ostala.som v soku.
2x to bolo pri poobednom spanku kedy nechcel spat,ale lezal zrazu sa posadil a vravi mi, mamimka, ten ujo si k tebe lahol, vtedy by sa mi krvi nedorezal, ale stalo sa j mne, bola som tehu, vedela som ze nas niekto sleduje ale nevidela som ho. Ked sme doniesli maleho z nemocnice som sa zobudila na to ze niekto stoji pri jeho postielke, nieco v ciernom s kapucou na hlave, len hnusno pozeral do postielky, vtedy som nahlasa zakricala vypadni a daj nam pokoj. Odtedy nic. Az potom 2x maly, ale tiez mame odtedy pokoj. Manzel mi povedal ze mi hrabe 🤷🏻‍♀️ ale verim ze existuju

ajn
Autor odpoveď zmazal
gaborova111
9. sep 2023

Ahoj ja mam 26 r a viem svoje o tom ze duch existuje takže tak

luba28
9. sep 2023

@kikaaa579 ano,je to mozne,,aj u nas bol ,,a dokonca moja dcera ich vidi,vnima doteraz 😊

lolita555
9. sep 2023

@tanyag aj ja ak budeš mať čas pretože tiež verím v niečo neurčité stalo sa mi mnoho zvláštnych veci

bucko555
9. sep 2023

@tanyag aj mňa by to zaujímalo pár.krat sa mi tiež stalo

lolita555
9. sep 2023

Tak ja vám tiež napíšem svoj príbeh možno neuveríte ale to je v poriadku ja sama doteraz spomínam na to ako na niečo neuveriteľné.
Môj dedko bol pre mňa svet ,milovala som ho takou veľkou láskou a on mňa .....potom samozrejme som si našla manžela odsťahovala sa a už sme neboli tak spolu.jedneho dňa,sme boli s maminou v meste a na ceste domov nás obehovala hukajuca sanitka ,zo mňa hneď vyslo "dedko",a naozaj keď sme parkovali pred bytovkou videli sme ju tam stáť ako nakladali nášho deduška.bohuzial do rána umrel.asi týždeň po pohrebe som mala v noci sen ale naozaj ako živý ,dedko išiel po za mnou po lúke plnej semokrasok a ja že dedko prečo si odišiel ? A on že " pitka (tak ma volal ),dobre mi je .v tom som sa zobudila.rano ako som upratovala postele pod vankúšom som našla uschnutu sedmokrasku .dodnes si racionálne neviem vysvetliť ako sa tam dostala.

luizina
9. sep 2023

@tanyag aj ja si prosim spravu, ak nevadi. Velmi ma tato tema zaujima a no, verim na duchov a veci medzi nebom a zemou.

luizina
9. sep 2023

@kikaaa579 to ma velmi mrzi, ze sa stalo nieco vaznejsie a aj mna zaujima co sa stalo. Verím, ze si nevymyslas, aj moja dcera videla ducha a to bola uz pubertanda a verím jej. Nikdy by si taku vec nevymyslela. Stalo sa to viac krat, ked bola som mnou v robote na 3 tyzdne. Bola som opatrovatelka u jednej starej pani a dcera v jej dome videla jej muza par krat, ktory tam zomrel.

candii
9. sep 2023

Aj nám sa stalo. Syn ma prosím pekne v noci zobudil .. netuším koľko bolo hodín ale hlboká noc a s s tým že vidí nejakého uja a ukazoval prstom do roku kde máme okná. A vravel "mama tam stojí ujo, ujo choď preč" .. mal asi 2 roky vtedy .. a ďalšia historka s mojim starším synom, ktorý tiež u nás videl uja ale ten sa ho bal. Len zrazu bol v chodbe a panicky krik a rev že v chodbe stojí ujo .. vtedy mal tiež okolo 2 rokov .. a mne sa tiež stalo v noci .. zobudilo ma silné potiahnutie za nohu a vsetci spali. Keď som sa zobudila stále som ten dotyk cítila. Takze ja verím...

katka2505
9. sep 2023

Svokra našej susedy zomrela ešte dávno predtým ako sa susedia zobrali. Keď sa im narodila malá, ktorá babku videla len na fotke a mala cca 3 roky, hovorila pravidelne rodičom, že v jej izbe v rohu stojí babka a diva sa na ňu ako sa hrá

keitlinka
9. sep 2023

@kikaaa579 doktorke nic take vraviet nemusis, rovno chod na faru za knazom, aby vam prisiel posvatit byt, a zajednajte rovno aj termin krstu ;)