Umývanie bábätka po každom kakaní
Umývali ste/umývate bábätku po každom kakaní zadoček v umývadle? Ak áno, do akého veku?
nie
Kym kakal do plienky
áno umývam má 3,5r a stále
nechce sa utrieť papierom ale trénujeme
Umývam, ak mám možnosť. Ak nie, utriem a večer vždy umyjem pred spaním ritku po celom dni. 10 mesačný.
@anonym_autor mám 40+, a teda umyť sa po veľkej potrebe je pre mňa úplná samozrejmosť. Prečo by som dieťa nechala kvasiť v tých baktériách celý deň?
@anonym_autor Áno umývala a dovtedy, pokým to nezvládal sám. Teraz je dospelý muž a nielen on sa umýva (samozrejme, ak je to možné) po každej veľkej potrebe (myslím, že je to hygienický štandard).
@anonym_autor ano, lebo vlhcene som doma nepouzivala...ked uz vedeli stat, tak vo vani. Ani neviem dokedy. Asi kym mali taku stolicu, ze boli dost spinavi. Mozno do 1,5r. Ked chodili na nocnik, tak uz urcite nie.
Ja mám 37 a umývam sa po každom kakani. Deti sa umývajú tiež a majú 17, 6 a 3. 17-ročná sa umýva sama. 6 a 3 umývam ešte ja.
@anonym_autor stale, ked sa dalo, tak vzdy umyla vodou. Alebo namocila tie velke tampony do vody a tak umyla. Iba ked sa nedalo inak tak vlhcene.
V umyvadle nie, mne je to nechutne umyvat pokakany zadok v umyvadle. Pouzivame bidet.
Nie, keďže ako bábätko kakal aj 10x za deň. Od odplienkovania používame bidet.
@anonym_autor áno, kým nosil plienky tak vždy. Vlhčené len na cesty. Ako úplne maličký kakal do každej plienky tak kľudne aj 8x denne v umývadle.
@anonym_autor nie. Vlhčené s 99% vody. Nemám také umývadlo kde by to šlo. Žiaľ.
Ano vzdy, kludne aj 10x za den. Nechcela som ju nechat neumytu v plienke. Umyvali sme v umyvadle alebo pod sprchou a aj budeme kym bude mat plienky.
V umyvadle nie, mne je to nechutne umyvat pokakany zadok v umyvadle. Pouzivame bidet.
@nafka0483 presne fuj. Tu idu pisat o hygiene sle potom si umývajú zuby v tom istom umývadle v ktorom umývali osraty zadok🥲
@anonym_autor Kým som ho dokázala udržať v ruke som to robila. Odhadom do nejakého 6 mesiaca myslím.
@anonym_autor ja dom používala vlhčené utierky, ale boli situácie, keď to nestačilo, tak vtedy som umývala.
prepacte neda mi sa nespytat, ba sa mi az rynie otazka, ak defekujete v praci tak idete normalne sa osprchovat kam prosim vas? ci ma zamestnavatel bidety? vdaka za odpoved.
@nafka0483 presne fuj. Tu idu pisat o hygiene sle potom si umývajú zuby v tom istom umývadle v ktorom umývali osraty zadok🥲
@anonym_b32a3a dezinfekcia?
@anonym_autor si teraz objavila Ameriku?💁♀️
@anonym_autor tiez ma napadlo, ci ludia nemaju doma sanytol a podobne srandy… Ved snad to umyvadlo nenecham take.
@anonym_b32a3a možno si tie zuby neumyvame v umývadle, ale nad ním...a dokonca tie umývadlá po použití obvykle vycistime. Ale teda každý to má očividne inak
@anonym_autor tiez ma napadlo, ci ludia nemaju doma sanytol a podobne srandy… Ved snad to umyvadlo nenecham take.
@kiki68 to zas nejaký anonym robí svaly...
@anonym_b32a3a možno si tie zuby neumyvame v umývadle, ale nad ním...a dokonca tie umývadlá po použití obvykle vycistime. Ale teda každý to má očividne inak
@michaela329 asi áno. Mne by ani vo sne nenapadlo umyť zadok v umývadle. Darmo môžeš používať sanitol (btw len sanitol?🫠)tie baktérie tam stále mas a umyvas si tam ruky, zuby, s rukami chytas jedlo...akoze proti gustu 💁♀️
@michaela329 asi áno. Mne by ani vo sne nenapadlo umyť zadok v umývadle. Darmo môžeš používať sanitol (btw len sanitol?🫠)tie baktérie tam stále mas a umyvas si tam ruky, zuby, s rukami chytas jedlo...akoze proti gustu 💁♀️
@anonym_b32a3a ty si teda kde umyvala zadok dietatu?
@anonym_b32a3a hej hej, zuby vytiahnem a hodim do umývadla, rovnako ruky namydlim a hňácem s nimi po umývadle, logika ako prasa 😂
Nie.
Mala vlhké utierky s tym som ju umyla /utrela.
@anonym_b32a3a hej hej, zuby vytiahnem a hodim do umývadla, rovnako ruky namydlim a hňácem s nimi po umývadle, logika ako prasa 😂
@michaela329 mozno aj dieta prebaluju v rukaviciach aby sa k nim nedostala nahodou nejaka bakteria 🤷♀️

@anonym_autor áno umývala a robim to tak doteraz, má vyše 3 roky