icon

Uspáva niekto na rukách 7-mesačné dieťa?

28. jún 2021

Viem, ze ma teraz znicite, ze to je chore ci ju budem uspavat do 15 rokov alebo ze uz davno mala spat sama v postieľke...ale najde sa niekto kto tiez uspava na rukach 7. Mesačné dieta? Alebo som natom tak zle... Skúšali sme ju uspat na posteli medzi nami niekedy to slo niekedy nie no teraz to neide, len na rukach a potom prelozime do postielky, no zacina byt uz tazka viem...

Strana
z2
lamive
28. jún 2021

Ahoj, dcérku sme uspávali od trinástich mesiacov skoro do druhých narodenín v nosiči. Zaspala by aj inak, ale tento spôsob bol veľmi vďačný, zaspala do piatich minút a pokojný večer začal. Samozrejme veľa ľudí nám za to frflalo a klepalo si po čele. Ale prestali sme, až keď ona sama už nechcela, už jej to nebolo pohodlné. A stále s mužom spomíname na ten krásny pocit, keď ti dieťa zaspí v náručí.

ivangeline
28. jún 2021

No skoro do roka. Potom na posteli s flasou pol roka a teraz je v postielke a vela krat zaspi sama. ;)

andreatytler
29. jún 2021

Nas syn ma 19 mesiacov a od narodenia uspavame na rukach sediac v kresle. Po zaspani, prelozime do postielky. Tazky je ale zatial to ide.
Vsetci traja si to uzivame (az na kratke problemove obdobia). Je mi jedno dokedy to bude trvat.
Uz 4 tyzdne chodi do jasli a tam zaspi sam uplne bez problemov, ale doma chce byt s nami.

andreatytler
29. jún 2021

Akurat sem pribudla tato tema... uspavaju na rukach 4 rocnu dceru...
Takze 7 mesacny je uplne v pohode.
https://www.modrykonik.sk/forum/staram-sa-o-dietatko/stvorrocnu-dceru-uspavam-stale-na-rukach/

lucylliana
1. júl 2021

No ja uspavam na rukách ročné dieťa, a vôbec mo to nevadí a užívam si to hlavne preto lebo je veľké šidlo a inak na rukách nevydrží dlhšie ako pár minút

Strana
z2