icon

2 mesačné veľmi plačlivé a nespavé dieťa

meggyinka
28. júl 2018

Mamicky prosim poradte mi. Ja uz neviem co robim zle no nevladzem. Mam 2 mesacnu dcerku ktora posledny mesiac len place a place. Je kojena na poziadanie niekedy aj kazdu pol hodinu. Myslim ze mlieka mam dost ked za tento mesiac pribrala 1300g. Ona ako sa zobudi rano o pol7 place az do vecera. Spanok ma ulne biedny a to som skusame denne satku alebo nosic tam pospi max polhodinu.aj ked skacem na fit lopte. V kociku tiez krik plac ani po 3 hod prechadzke nezaspi. V aute to iste max na 5 minut potom.opät place.
Skusam davat aj kvapky vselijake na brusko aj masirujem. Skusali sme uska vsetko je v poriadku len ona stale place. O to viac je to unavne ze mam este 2 rocnu dceru. Ktorej ked sa niekto opyta co robi sestricka povie ze vzdy place.uplne sa jej strani lebo mi povie ze ona nejde ku sestricke lebo ju bolia uska z toho ako place. Manzel ked mozr mi pomaha no ani on babatko nevie utisit.tak aspon tu starsiu berie zo sebou a ona potom s placem pred domom povie ze tam nejde lebo sestricka place. V dome mam bordel lebo stale stale ju nosim na rukach a utisijem. A ked je v nosici tak sa snazim.aspon varit.a dakefy fakt varim cely den. Voobec neviem co robim.zle alebo co ju moze tolko trapit.
Nedokazem sa uz ani usmiat ani tvrdo zaspat lebo mi az bzuni v usiach.
Dakujem za rady a ozaaj cumlikov sme skusili 8 druhov od silikonovych latexovych gulatych zrezanych.mocila som.aj do.medu.skusila som uz milion sposobov.cumel nechyti a viac ju tym vyprovokujem ked jej ho davam.
Citim.sa ako najhorsia a nesvhopna xena a matka. V dim

Strana
z5
ebi88
30. júl 2018

@renatik91 urcite, kazdopadne suhlas, jednoznacne treba oznamit ak je dovodne podozrenie z tyrania, ale prax je taka ze na nete som majster sveta a suseda necham utyrat zenu aj dve deti a podobne... to nemusi byt clovek vyuceny aby vedel ako to chodi, hejze..

spuntikmathiasko
30. júl 2018

@suve99 no vidis ja na tvojom mieste ak uz mala skoro pol roka by som zacala s prikrmami a nemusela si davat UM najedla by sa z nich ak teda bola podla teba hladna a potrebovala UM. Kazda si robime ako najlepsie vieme a chceme.

taga
31. júl 2018

@merkelica keď už necitas vlákno, čítaš aspoň po sebe? Lebo poslať mamičku k VETERINAROVI - nemôžeš sa čudovať, že si tu o tebe asi všetky myslime, že si pekná KRAVA!!! A potom ešte vyťahujes paragrafy!!!

@meggyinka aj náš malý veľa plakal, keď bol bábätko, veľmi pomáhala poloha na tygrika, doslova len čo som ho preklopila, tak prestal plakať. Je to tak, že každému bábätku asi vadí niečo iné, nášmu vadilo, keď som pila Caro alebo tie džúsy špeciálne pre kojace maminy, čo predávali v DM (to si pamätám, že som raz vypila asi deci a malý prevrieskal asi 5 hodín )
Je veľmi ťažké odsledovať stravu, aspoň pre mňa bolo, ale snáď nejakou náhodou prídete na to, čo maličkej môže vadiť a bude len lepšie.. veľa síl ❤️

merkelica
31. júl 2018

@taga mozem vam nejak pomoct?

nadazdi
31. júl 2018

@merkelica poznáš len otázku môžem Vám nejak pomôcť? Ty ovca sprostá 😂 Na koňovi sa nevyka ale za ten ani nie mesiac čo si tu registrovaná si si to ešte nestihla všimnúť.. aj keď myslím, že toto nie je tvoj prvý profil a určite nebude ani posledný, lebo je tu viac takých poškodených hláv ako ty 😂 povedz svojej mamke nech sa sem prihlási, že jej pomôžeme nech ti naordinuje tabletky, lebo zjavne sa ti pri pôrode obtočila šnúra okolo krku a trpíš tým cely život Chuderka mala ❤️

merkelica
31. júl 2018

@nadazdi mamku sme pochovali v auguste minuly rok

molly0201
2. júl 2021

Ahoj meggyinka, viem ze je tvoj prispevok uz starsi, ale rada by som sa opytala, ako to dopadlo s vasim babatkom? Dokedy to trvalo, lebo prezivam nieco podobne a je to strasne vycerpavajuce 😞

meggyinka
autor
2. júl 2021

@molly0201 úprimne ? Už ani neviem ale nebudem klamať bola taká do 1,5 roka akurát že spat začala super . Teraz má 3 a je perfektná a mame tretie babo čiže sa smejem že má nevytici už nič . Treba ken vydržať . O Rok budeš premýšľať kedy to
Zbehlo

molly0201
2. júl 2021

@meggyinka a aj ste prisli na to kvoli comu to bolo? A ani sa to nezlepsovalo? Vzdy to bolo rovnako intenzivne? Prosim daj mi nadej ze niekedy budeme moct ist skor do mesta, obchodu a nebude revat na celu ulicu.. a bude to skor ako o rok:D teraz ma dva mesiace

20erika07
2. júl 2021

@molly0201 ahoj my sme mali to iste s malou od chvile ako sa narodila, iba jeden den aj to v porodnici neplakala,bolo to velmi tazke narocne psychicky, nic nepomahalo ani nosenie kremiky kvapky masirovanie, museli sme si to iba odtrpiet, vobec som si ju neuzila ako babatko z coho som velmi smutná dodnes, uz ma 7rokov. V polroku sa to zacalo upokojovat, noci prespavala cele, uz nekrikala ale cez den ostala stale taka narocna, polrocne nosenie vyustilo do niekolkorocneho nosenia, čičikania, ostala celkovo narocne batola. Uz sme ani nedufali ze to skonci. Plus obdobia vzdoru atd atd, no az v 4rokoch z jedneho dna na druhy otocka o 180st, a my sme mali doma odrazu anjelika,nikto ju nespoznaval z rodiny co ju zazival, stalo sa z nej uzasne empaticke dieta, vela ludi mi hovorilo ze ma obdivuju ako som to zvladla tak ze som sa psychicku nezosypala ked videli ako a kolko dokaze plakat a stale stale na rukach, doteraz neviem ako sme to zvladli, ale uprimne nas vztah s muzom tym velmi utrpel v tom case ,vztahovo sme padli na dno, ale od jej 4rokov je to zase idylka ❤ v tom case sme mali este 6rocneho syna, a ten trpel tiez dost kym bola bábätko, nevedel si k nej ani vztah vybudovat lebo len stale plakala, bolo mi to hrozne hrozne luto, takto som si to nepredstavovala, ale co nas nezabije to nas posilni 🍀❤

meggyinka
autor
3. júl 2021

@molly0201 No keď mala tri mesiace vyšli jej prvé dva zuby tak mysleli sme te tým ,ona mala aj silne koliky a reflux ale nedám dopustiť na nosič tŕň mi bol najväčšou pomocou . Narodila sa s ťažkou povahou aj teraz je veľmi tvrdohlavá ale prešlo to . Usta sa jej teraz nezavrú . Teraz name dvoj týždňové bábätko a viem že prídu zas tie plačlivé obdobia ale viem že to zas prejde a budeš chcieť opäť vrátiť čas

meggyinka
autor
27. sep 2021

Dnes sa už z toho príspevku smejem 😂😂😂😂 vyrástla z nej krásna usmievavá A múdra slečna ktorú doslova musíme budiť a keď je víkend spi aj do 9tej 😅 vtedy Som si povedala že už má nik neprehovorí na deti a tadaaaaa mám tretie 😅ba hej tiež reve ale úprimne nepreživam to tsk , v noci je hore xy krát , nevravím že ráno nechodim ako zombie no ale človek vie že to prejde ❤️

Strana
z5