Ako zvládate tri deti?
Kocky,co mate 3deti da sa to zvladnut....????cakam 3tie a neviem ci to zvladnem.... mam skoro 8r. A skoro 3r....🙂
ja mam tiez 3 deticky chlapcov a chceme este jedno uz konecne dcerku dufam taku najmladsiu princeznicku juj.
Dá sa to zvládnuť ... najstarší má 3,5 roka, dcérka o chvíľku 2 roky a najmladšia má 4,5 mesiaca. Je to o držku, ale je to super. Už sa aj spolu pohrajú tí starší, alebo aj bijú a najviac sa teším, keď sa starajú o najmladšiu Elišku. Ja by som to nemenila za žiaden iný vekový rozdiel.
ja mam 5 a musim to zvladnut, mam ich vo veku 19,15,13 chlapci a dievcata jedna skoro 5 a druha 16 mesiacov
mimo témy, ja mam LEN 2 deti a mám dost a tak klobuk dole pred vami, ja by som si na 3 v ziadnom prípade netrufla.
Ja mam dve deti a cakam tretie v oktobri. Celkom sa.to da, lebo mam medzi nimi 5 rokov a aj teraz to bude 5 rokov. Horsie je ze.dcera ma.10 a.uz s.nou plieska puberta ale.da.sa. Uz sa.tesim ked.zacne.znovu skola a skolka a ja si pred porodom trosku oddychnem. Urcite je tazsie.mat.hned po sebe deti ale aj to si niekto pochvaluje. Je to len vec nazoru a povahy.
u nas super, ale ja mam tu najstarsiu uz velku 🙂 zvladnes aj ty, dobre veci sa dobre zvladaju 🙂 😉
nehovorim ze je to lahke, my sme v obobi ked sa starsi stale hadaju a najmladsia ma 1,5, co je najhorsie, lebo este nerozumie veciam, nechape nebezpecenstvu, dvaja skolaci . Som v koncoch, mam vsetkych mimoriadne aktivnych, ale stoji to zato. Coskoro to pominie a mne bude luto. Najtazsie , zaroven najkrajsie obdobie mojho zivota
Ja mam 2 a 3 rocneho a cakame tretie,dnes mi jedna tetka v obchode hovori"jaj dievka,tolko chlapcov,mas to s nimi ale tazke,tolko starosi" :0)a to este nevie ze budu traja
:o)podla mna mat 3 deti je uplne v pohode,ja sa vobec nebojim zeby sa to nedalo...
baby, vsetky, co mate 3 deticky a zvladate to, mate moj neskutocnyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy obdiv. Skutocne, ja ledva zvladam jedno a som na 100% presvedcena, ze moj syn urcite bude jedinacik 😅
To máš uplne ako ja. 8 a 3. čo je na tom na nezvládnutie?? Tiež sme neplánovali,ale ani raz ma nenapadlo toto. Skôr financie,ale tak nejak bude. Dieťa je dar. 8 ročné pomôže s 3 ročným a hotovo. 😉 Kamoška má 4r,2r. a bábo, to je masaker a zvláda. Človek si zvykne aj na šibenicu.
ja mam 4 deticky a v pohode zvladam a to este chodi muz roky po tyzdnovkach a podotykam nik mi nepomaha,takze ked sa chce,vsetko sa da akosi zvladnut,netreba sa bat 😉
ahoj, ja mam tri deticky, Tomasko ma 9, Samko bude mat 6..a Nelka bude mat 3. Je to obcas tazke, ale Tomasko mi vela pomahal pri Nelke..Dal na nu pozor, ato vela urobi. Niekedy je to velmi tazke, ale Tomasko je uz velky, rozumny, Samko je priecko..vkuse sa s Nelkou priecia, Nelka ma teraz obdobie vzdoru, kuse si chce vsetko vydobit placom, krikom...a veru nam aj nadava...ale verim, ze to prejde, hovorim si, este rok..a bude dobre. Uz sa viem aj vyspat, kedze Nelka sa budi len raz..niekedy prespi celu noc. Da sa to zvladnut neboj, a deticky podrastu a bude dobre...ale vedia byt ak ako medik, rano su najuzastnejsie, stiskaju sa, pekne si hovoria, dokonca sedia vedla seba bez zaparania,,,,cez prazdniny je to horsie, uz su si zunovani, ale bezny prac.tyzden a skolsky..pohoda....Tomasko v skole, Samko v skolke...kym pride Samko zo skolky, Tomasko sa nauci, a teraz uz ide do skoly aj Nelka...,tak predsa od 16tej do vecera to zvladneme..a vykend sa im snazime nejak vyplnit...neboj....neboj, da sa to....a hlavne po 22 ich lubis najviac na svete 😀
Ahoj aj ja zatial zvladam ( obcas s maminou pomocou,ked treba dvoch z nich postrazit alebo tak.) a to muz chodi aj na dva mesiace prec.A deti maju 5rokov,3roky a najmladsia bude mat rok.Akoze nejdem tvrdit,ze vsetky dni su ruzove,lebo stredny syn da dobre zabrat, ale ked sa chce, da sa vsetko.A neboj sa ti starsi pomozu a neskor aj pobavia.😉
My čakáme teraz šieste bábätko (najstaršia má 9r. ostatní postupne o rok menej ) a keď sa náhodou stane, že sú doma len traja naraz, tak mám pocit, že som bezdetná... 😀
Všetko sa dá zvládnuť, keď sa chce. A keď sa aj náhodou nechce, tak sa jednoducho musí.
Odporúčam radu, ktorú som aj ja dávnejšie dostala... Jednoducho sa nad tým nezamýšľať a nerozmýšľať, či a ako sa to dá zvládnuť, ale riešiť veci za chodu, tak ako idú a nevyrábať si problémy dopredu, tým, že sa budeš stresovať, či to zvládneš... 🙂
Držím palce. 😉
volam sa zuza mam 3 deti daniel ma 9 rokov jasminka ma dva a pol a iste sasa ktori prisiel o noskin obdve je to taske ale musime ho brat taki jak je lubit vac laski mu davat potrebala bi som pomoc vac davat to co on chce 🙂 🙂 pomahaju mi svokrovci jak sa da chcela bi som neco pre moje deti

Napisem ti asi tak: zvladnes lebo budes musiet 🙂 Ako vidim deticky mas uz starsie tak nevidim problem. 8roc. dieta je podla mna uz dost samostatne a 3roc. tiez moze byt. A urcite ti s babatkom aj pomozu.