Anketa. Ako zaspávajú vaše ratolesti?
Ako zaspavaju vase ratolesti?? Pre vacsiu prehladnost a rychlost som si dovolila vytvorit par bodov s prislusnym cislom 😉 ktore uvedte vo vasom pripade. Ak sa nenajdete ani v jednom, kludne pridajte vlastny 😉 zaspavanie pri kojeni ci flaske je uz akoby zahrnute v prislusnych bodoch, pri ktorych je to mozne
1. bdele dieta polozim do postielky a ono same bez placu zaspinka
2. bdele dieta polozim do postielky a pokratkom az stredne dlhom placi zaspinka
3.dieta uspim na manzelskej posteli kde bez placu zaspi
4. na manzelskej posteli zaspi po kratkom placi
5.s potomkom na rukach cvalam po byte, kocarujem, skacem na fitlopte, hupem v hupacke a podobne...
6.startujem.auto a vozimme sa po meste
Vsetko mozne okrem 5. a 6. a pri kojeni a kocikovani zaspinkavali (ju) deti same 😉
č. 3 a ja na tej posteli som s ním..a snažím sa nezaspať skôr ako dieťa,ale nie vždy sa mi darí 😉
bod č.5 uspavame sa v polohovatelnom lehatku a potom sup ho do postielky alebo na postel 😒
@duncandy3 deti: Pokial sme sa kojili tak zaspinkali pri prsniku na manželskej posteli preložila som deti do postielky a spali Dcery som kojila do 10 mesiacov potom sa uspavali na rukách a dala som ich do postielky.Syn bol kojeny do 7 mes.a odvtedy zaspinkavame pri rozpravke Macko uško- kupel vo obyvačke na sedačke a potom ho preložim do postielky a do rana spinkame.Synček sa na rukách pestovat od malička nechcel.
cez den 5 ktom este placame po zadocku a spievame alebo susotame 😖 ,a vnoci 1to sa napapame a spinkame dalej ked je dobra noc 😉
U nas je to 3ka. No mala ma uz 2,5 roka. Spolocne zaspavanie ani spanie by mi nevadilo kebyze to zaspavanie netrvalo min hodinu a po cely ten cas mi stipe nechtikmi do ruky 🙄 a druhy palec si cmula 😒 Nepomohla mi ani detska psychologicka ze co mam s tym stipanim robit. Uz to dlho takto nevydrzim.. A deje sa to aj cez obednajsie zaspavanie akurat chvalabohu zaspi do pol hodiny. Dalsi problem, ze skoro kazdu hodinu ma hlada ked po uspati zmiznem a musim naklusat a uspavat znova. V noci ma uz v tej posteli pri sebe najde, nalepi sa na mna a stiiiipe zaaaas 😢

Bolo to 1, zrazum BUM BAC 5....chcem spat tu 1ckUuuuuuuuuuuuu 😒