icon

Hrali sa naše mamy s nami, keď sme boli malé deti?

yanabella
Dnes o 13:33

Zamyslela som sa ako milenialka, hrali sa nase maminy s nami ked sme boli male deti alebo nas nechali sa vzdy hrat samych / s inymi detmi? A myslim hlavne vek 1,5 -6 rokov

Strana
z2
liusa82
Dnes o 15:17

ja čo si pamätám, tak som sa hrala väčšinu času sama som jedináčik.Rok narodenia 89.Mama buď robila niečo v kuchyni alebo varila,upratovala.Bola som dokonca aj v ohrádke velakrát kludne ma tam dala s hračkami a robila si svoju robotu keď som bola malinka.Nebola potom nervozna že beham po byte a ona nestiha.Ale sem tam som sa s ňou zahrala.Pexeso alebo puzzle, klobučik hop čo bol volakedy 😊 ale hlavne som sa hrala teda sama a aj ma to bavilo.Neutrpela som nijaku ujmu že by mi museli byť furt za zadkom rodičia a robiť animatora.Cez zimu sa somnou ešte chodili sánkovať,v lete s otcom na ryby,hriby pod stan atd..Ani súrodencov mi netrebalo prehrala som sa aj sama ani som ich nikdy nedopytovala že kedy budú

anonym_f11072
Dnes o 15:43

Vždy mi rodičia povedali hraj sa sama a daj pokoj. Mama sa nehrala nikdy, otec pár krát - možno by som spočítala na jednej ruke. Ani ja nemám k tomu vzťah.

anonym_664cf0

somnou nie.. ale u nas sme rano vybehli pred cinzika a vrtili sa az ked sme boli hladny alebo vecer ak sme jedli u susedovcov ... mama s nami obcas hravala karty ...

marsmykkok

Mama áno, hrávali sme sa na obchod alebo pexeso alebo iné stolové hry-to sa niekedy pridal aj otec. Ale veľa času som sa prehrala aj sama. Akurát čo si pamätám tak nejaké pohybové hry ako hádzanie loptou alebo tenis to som mala smolu, nechcelo sa ani jednému.

petronelag
Dnes o 15:44

Ja som sa hrala so sestrou (o 4 roky staršia), susedou rovesníčkou, s mamou sme varili, chodili sme zbierať hríby a bylinky a všade ma brala so sebou, keď niekde išla, lebo sestra bola v škole. Mama sa pri nákupoch, cestovaní s niekym rozprávala a ja som počúvala tie dospelácke reči, všetkému som ani nerozumela, ale niektoré vety som si zapamätala navždy.

anonym_31752a
Dnes o 15:49

@yanabella jedno velke nie 😬 za to ja s mojim dietatom.pravy opak

Strana
z2