Koľko malo vaše dieťa, keď ste išli do práce?
3
prve 3,5r druhe 20 mesiacov aj to len na polovicny potom som ostala doma pocas korony skoro 1,5r a do prace som sla az ked mal 4r :D
1 rok a 10 mesiacov
3 roky a jeden mesiac 🙂
1.dieťa - rok a 11 mesiacov
2.dieťa - 13 mesiacov
Hneď na plný úväzok bez akýchkoľvek zvýhodnení.
1 deň :D doma na homeoffice sme boli do cca 1,5r, potom jaslicky cca pol roka tak kadejako na striedacku, doma/tam.. a od 2r uz bola v riadnych jasliach, cely den. Ale podotknem, ze u nas to nebolo, ze nechcem a nie som s deitatom, ani ze musim a chcem pracovat.. proste my to mame (zjednodusene) tak, ze u nas v rodine je praca sucast fungovania rodiny, nemam problem zobrat malu a kocik a zbehnut do kancelarie, dat pokyny, zobrat a urobit veci a rovnako tak otec, pracuje z domu, z hocikade. Neberiem pracu ako trest, co musim robit :D je možné, že by som to pri ďalšom prehodnotila a viac oddychovala, ale vtedy mi to prislo ok a v poriadku, ziadny problem...
Okolo dvoch rokov... u najmladsej 20 mesiacov... teda uz zas cez styri roky v praci uf... 20h na zaciatok, teraz robim 30h...
2 roky aj 9 mesiacov.
6 mesiacov ale pracujem na 90%z domu
2r5m
@julka828 3 roky presne, ale s tým že som nastupovala do novej práce ,do starej som sa nechcela vrátiť a preto som sa nikam neponáhlala a aj to mi dcerku vzali do školky až od 3,5 roka takže pol roka sme to lepili s tatom, babkami a kamoškami....ak by sme sa ale s terajším priateľom rozhodli ešte pre dieťa, tak by som určite riešila návrat po cca 6 mesiacoch aspon na polovičný uväzok.
1. 2r a 4m
2. necelých 5 m
3. 1r
1 - 2 roky
2 - 3 mesiace
2,5 týždňa. S manželom sme sa vždy delili 50/50.
4r bola som s nou na predlzenom rodicaku, kvoli zdravotnemu stavu
pri staršom som bola na rodičáku a mladší mal 2,5 roka, keď som začala pracovať. najväčší problém s tým mali niektorí ľudia v mojom okolí, že odchádzam od dieťaťa skôr :D
6mes, na čiastočný úväzok, keďže tu kde žijem je materská oficiálne 96 dni
15 mesiacov
2 roky. Myslim ze uz je cas na kolektiv a socializaciu.
Dvojicky - 1 rok, ked som zacala pracovat z domu na ciastocny uvazok. Na plny som nastupila, ked mali 20 mesiacov. Chodili do jasli, pri dalsom by som to riesila rovnako.
@julka828 keď mala jeden rok, začala som robiť na čiastočný úväzok.
U obou dětí do 4 let…
zeny ,to ste dobre,ja som isla po prvych dvoch od 4 rocnej ,ale musela som zostat doma,starsi ochorel na nefroticky syndrom,bola som doma 2 roky,najmladsi ma 10,odisla som od 5 rocneho,kvoli vrodenej vyvojovej chybe,ale uz som zase doma,mam ciastocny ID a moj zdravotny stav je nanic.Tak som rada a spokojna,ze som doma,pomaly si obriadim domacnost,neviem,ako by som dala pracu.
7 mesiacov. mala šla do jasličiek a ja do práce
1.dieta 3 roky
2.dieta 1 rok
3.dieta 1 rok
@julka828 podľa mňa záleží aj od toho akú má žena prácu, ja čakám síce svoje prvé, ale teda robím v jasliach, takže si neviem predstaviť, že dieťa dám do škôlky skôr a ja budem pri iných deťoch 🤷🏽♀️ a k sebe do jaslí by som si ho asi nedala a iné zatiaľ v okolí nie sú, takže by to ani nešlo 😃. Keby som mala inú prácu, samozrejme musela by ma napĺňať aspon tak ako práca v jasliach, tak idem skôr určite 🙂

3r...všetci traja.narobím sa do dôchodku až mi to polezie krkom,malé deti mám len raz....