Púštate svoje malé deti na balkón?
v pripade ze sa jedna o vyskove panelaky..dakujem
ano. nemam na nom nic, po com by mohli vyliezt a vypadnut.
v ziadnom pripade nie same, mala chodi so mnou, ale to ju tiez kazdu chvilu okrikujem, balkon ani nenechavam otvoreny nikdy, ak aj tak zamkynam dvere do tej izby.. mam tam este aj taku "taburetku" uloznu a to k tomu ked sa priblizi na krok tak uz vrieskam 🙂) keby tam vyliezla tak neviem, asi by som dostala infarkt.
ja som síce na prízemí ,ale bojím sa drobcov nechať na balkóne,striehneme,strážime ,zatvárame ,či balkón aj okná,deti majú veľkú zvedavosť a fantáziu a tú ja, ani nik neodhadne,takže u nás ee bojím sa a počkám kým dostanú "rozum".
nikdy nie samu,žiadna krabica ,črepnik,nebodaj stolička,pozri si akože srandovne videa s detmi a uvidiš čo dokažu.Na deti su neni nahradne šučiastky,ked si mysliš že vylezie meter,tak vynasob dvomi i a to je realitačo dokažu
Nikdy neviete čo môže dieťa vyparatiť a preto ho samé nepúšťajte,aj keď nevieme vek dieťaťa..ale čert nikdy nespí a náhoda je blbec!!
Samú nie, máme horizontálne zabradli, takže by v pohode vyliezla...
ja tiež samú nikdy, iba keď tam je so mnou. A sama sa tam ani nemá ako dostať, dvere sú vždy zatvorené, vetráme cez okno. Tak iba pozerá cez balkónové dvere, to je jej obľúbená činnosť 🙂
balkon mám hned v kuchyni....ranajkujeme na balkone, ale len spolu... pravidelne, ked tam sedíme, jej prízvukujem, že nesmie okrem sedenia nič....ked aj vbehnem po vodu, tak hore žaluzie a rozprávam sa s nou...no sama je tam sotva pár sekund...Nedovolila by som jej len tak behat hore dole...a ked je takto horuco, vždy ho zavriem, bojím sa, že by chodila zo spánku...
Sameho nepustam,vzdy len so mnou ak vesiam pradlo a ak su otvorene balkonove dvere pride mi povedat ze chce ist na balkon a ideme spolu alebo som v izbe a pozeram na neho ako vykrikuje a zdravi vsetko a vsetkych ktori prechadzaju okolo. 😀
Nie. Deti vymyslia veci, ktore nam ani nenapadnu. Nepustim ho ani do miestnosti, kde je otvorene okno, aj ked je na nom sietka. Moj syn nedavno dostal napad, ze si na balkon donesie malu stolicku, aby lepsie videl ... Ale ja som mu stale v patach, takze som vcas zasiahla. Raz sa stalo, ze sa hral s muzom v spalni , kde bolo otvorene okno. Po chvili prisiel muz do kuchyne, sadol si k stolu a isiel vecerat. Ja som mala zrazu taky divny pocit, ze nieco nesedi. Utekala som do spalne a maly sa uz po radiatore stveral na okno.... Tato skusenost mi stacila. Vtedy som podla mna zasiahla v poslednej chvili.
nie.. ked na balkon, tak somnou... sama som raz ako 4 rocna takmer vypadla z okna .. a podla rozporavania k tomu nechybalo vela....... / mama sla vyniest kos a doma otvorene okno a v nom periny a ja som si vraj sadla na okenny ram na periny /
iba s dozorom
prve co bolo po 1r. ked deti zacali lozit som dala na horne poschodia mriezka na kazde okno (sietky su koli hmyzu nie na zabranu aby dieta nespadlo), na balkon sme nikdy nevychadzali koli tomu ze su mriezka siroke, isla som do detskeho obchodu kde su bezpecnostne pomocky do bytu a tam som kupila vsetko co mame v dome, na dvere, okna, zasuvky, chladnicku, sporak, schodiste samozrejme stale som ich mala na ociach ale boli a su situacie ked musim ist mimo dosahu na minutu , alebo keby som napr. odpadla detom by sa nic nestalo atd. klop, klop nikdy sa nic nestalo.
mám deti vo veku 6 a 3 roky....na balkón ich nepúšťam bez dozoru vôbec, môžu tam ísť len so mnou aj to vedia že k zábradliu nie a nesmú na nič vyliezať......bojím sa výšok, deti nepúšťam ani k oknu, mám ich zabezpečené tak aby nemohli na nič vyliezť a nebodaj vypadnúť
nepušťať na balkon nestačí,mali sme zamykateľnú kľučky,kým boli deti malé
Mame uplne murovany a zaskleny balkon, takze maly tam v pohode chodi, ale vzdy pod dozorom.
bez dozoru nie
My mame rodinny dom a na poschodi balkon,ale aj tak ho nepustam bez dozoru. Davide sa uz chce pozerat dolu, hlavne ked je svokra u seba dolu na terase,ale ma to zakazane a vzdy mu prizvukujem,ze to moze iba somnou. Len neviem ci by naozaj posluchol, ak by tam bol sam. Stolicky co mam na balkone vzdy sklapam, aj ked uz nie je hlupy a vie si ich rozlozit, ale pre lepsi pocit to robim. Teraz v lete je to najhorsie,lebo mame stale otvorene dvere a on ma dvere z izbicky. Akurat co robi velmi rad,je ze cez balkon beha z izbicky do kuchyne a stale dokola. Ja sa velmi bojim, pretoze je velmi vela pripadov,ze dieta vypadlo z balkona alebo z okna. Ani do otvoreneho okna nesmie ist.
ano, mame zasklenie 🙂
Bez dozoru nie...
Ano nemam tam ziadne veci aby mohli vyliest tam sa mi aj pohraju 🙂
ano, mame 10 metrovy balkon, cely dom ho obalila aby mala nemohla nikde spadnut ani vypadnut a spaja nam spalnu a obyvacku, taze mala si cez neho lieta a robi okruhy po byte🙂
nie
v ziadnom pripade nie sam..aj ked sme tam s nim, tak stale striehnem..a nikdy nenechavama otvorene dvere na balkone, okna len vyklopene tak isto..nas je sinter, tiez vylieza vsade...
Same rozhodnie nie!!! Na balkonovych dverach mam bezpecnostnu poistku, aby si ho nemohli otvorit... Mame tam bazenik a kupeme sa tam, ale cely cas tam sedim s nimi a nespustam ich z oci...
samé určite nie, len somnou, istota je istota
Iba so mnou, mam tiez na dverach balkona bezpecnostnu poistku
pustam, mam zabrany spravene aby neprepadli, vsetko na co by sa mohli postavit som zrusila. my mame 3 balkony a decka maju svoj vo svojej izbe a na na nom sa radi a casto hravaju. maju tam stan a syn si tam pestuje jahody tak su tam casto,ale samozrejme chodim ich kontrolovat
pustam, ale vzdy sa uistim, ci nema ako vyliezt

nie samé