icon

Ako postupovať pri zmene výberu strednej školy?

annaheglasova30
Včera o 18:55

Syn mal podanú prihlášku na dve školy ,síce ho prijali na vybranú prioritnú školu v e- prihláške,ale radšej chce ísť na tú druhú vybranú školu v ktorej tiež uspel ale vyhodnocovací automat ho samozrejme vyradil ...má niekto skúsenosti s tým ako postupovať v takejto situácii? Ďakujem.

anonym_b72325
Včera o 19:07
anonym_c684c0
Včera o 19:22

nijak ide na prioritnu a hotovo, mali ste si to rozmysliet v case podavania prihlasok nie vymyslat teraz

annaheglasova30
autor
Včera o 19:25
@anonym_b72325

Ahoj,pred par dnami sa to tu presne riesilo, pozri

@anonym_b72325 Ďakujem.

anonym_85b3b0
Včera o 19:29
@anonym_c684c0

nijak ide na prioritnu a hotovo, mali ste si to rozmysliet v case podavania prihlasok nie vymyslat teraz

@anonym_c684c0 dalsia mudra jak lopata.Radsej mlc.

anonym_b998bb
Včera o 21:45
@anonym_c684c0

kedysi sme mohli dať prihl. len na jednu školu a ešte len vtedy si každý rozmyslel kde pôjde na prijímačky.
@anonym_c684c0

1sally12
Dnes o 02:23
@anonym_85b3b0

@anonym_c684c0 dalsia mudra jak lopata.Radsej mlc.

@anonym_85b3b0 prečo by mala mlčať? Veď má pravdu!

stvura
Dnes o 05:41

@annaheglasova30 ahoj, moja kolegynka toto iste riesi s dcerou a dohodli sa ze skola druhej priority sa jej ozve akonahle budu mat miesto alebo info ze prave od nich sa niekto chce preradit na tu jej. Teraz sa preberaju rozhodnutia, tak skus obvolat obe skoly a mozno i ty to takto poriesis.

anonym_770283
Dnes o 06:20

@annaheglasova30 ahoj..ja som to teraz riešila.. najskôr som kontaktovala školu druhej priority, a keďže mali voľné miesto, podala som odvolanie proti rozhodnutiu o neprijati a vzali ho.. následne som na školu prvej priority podávala odvolanie proti rozhodnutiu o prijati.