icon

Sonos Roam 2: Neodpája sa pri prepínaní Wi-Fi a Bluetooth?

16. aug 2026

Má niekto Sonos Roam 2 a používa ho striedavo doma cez Wi-Fi a vonku cez Bluetooth? Zaujíma ma hlavne, či sa medzi tým prepína normálne sám, alebo treba stále niečo nastavovať/pripájať nanovo.

anonym_0d1d6e
16. aug 2026

To je nejaky novy vibrator ..?

niekto2hy
16. aug 2026
@anonym_0d1d6e

To je nejaky novy vibrator ..?

@anonym_0d1d6e Nie,reproduktor.

muzula
17. aug 2026

Podľa AI nevie sám prepínať medzi wifi a BT:
No, the Sonos Roam does not fully switch between Wi-Fi and Bluetooth automatically on its own. It always boots up on your home Wi-Fi network when powered on, and you must manually press the power/Bluetooth button or select it from your phone's settings to initiate a Bluetooth connection.

jimmyy128
29. aug 2026

Roam 2 to ma inak ako prva generacia. Na prvom Roame sa Bluetooth prepinal dlhym podrzanim vypinaca a ludia to trafili obden, dvojka ma uz na zadnej strane samostatne tlacidlo len na Bluetooth. Podrzis ho asi sekundu a je v parovacom rezime.

Sam od seba z wifi do Bluetooth neskoci, to musis odklepnut ty. Spat to ale ide automaticky - ked ho nechas zaspat alebo vypnes a doma znova zapnes, nabehne do wifi na domacu siet a v aplikacii je zase normalne vidno.

Takze v praxi je to jedno stlacenie pri odchode a doma uz nic. Pozor len na to, ze kym ostane zapnuty a spojeny s mobilom, tak v Bluetooth ostane aj ked prides domov.