icon

Prečo nemôžem nájsť prácu v Sečovciach?

25. okt 2024

Ahojte baby aj vy máte taký problém nájsť prácu ? Nikdy som nemala normálnu prácu, vždy samé dohody. Mám Bc zo socialnej práce no v tej oblasti som sa nevedela zamestnať tak som si spravila zdravotnú školu a nič z toho. Všade hľadám a nikde ma nepotrebujú. Bývam v Sečoviach, tu nie je žiadna práca.

Strana
z4
autor
26. okt 2024

@aaadkaaa jasné že by mi tie ponuky vyhovovali, ale ako sa tam mam dostať ak sa nikto neozve?

earlgrey
26. okt 2024

A to musíš mať prácu len v zdravotníctve? tak ja kebyže veľmi chcem prácu (som z Trebišova) tak sa zamestnám aj v Kauflande alebo v Lidli...prejdi sa po Trebišove...v Hasclube potrebujú človeka, inzeráty sú aj do Kauflandu a Lidla. Ďalej potrebujú čašníčky do kaviarni, do pizzérie hľadajú niekoho...tak radšej zarobiť na začiatok menej a striehnúť po lepšiej práci popri tom, ako sedieť doma bez príjmu, či?

nevenka
26. okt 2024

@aaadkaaa neviem, ci je to vsade tak. Ja som takto skusala, ale je pravda, ze to bola statna sprava a odpisali mi, ze nemaju aktualne ziadne volne pozicie a moj zivotopis archivovat nebudu, ze mam sledovat a ked vypisu vyberko, tak sa mam potom prihlasit. Ziadne, ze oni budu hrabat v kope zivotopisov. Ale tak toto je kus ine. Uznavam.

nevenka
26. okt 2024

@ina2405 no tak nie je stred ako stred, chapem.

pieksamaki
27. okt 2024

Do zahraničia ako opatrovateľka? Na turnusy? To si nerozmyslala

priscilla07
27. okt 2024

Tak čo v poslednej dobe sledujem inzeráty, sestričky su všade žiadané. Určite skús Košice alebo Trebišov atď. Pol hodinová cestá do práce je v pohode.

autor
28. okt 2024

@priscilla07 ja tiež vidím, že všade sú inzeráty no okrem Trebišova a pošlem do KE životopis a nič a tie inzeráty sa opakujú každý týžden ten istý inzerát. Na niektoré už ani nemôžem reagovať, lebo som tam poslala životopis a viac poslať nemôžem, nepustí ma to.

autor
28. okt 2024

@pieksamaki nemôžem ísť, lebo nemám s kým nechať 2 týždne 6 ročného syna.

dankabg
28. okt 2024

Do nemocnic v KE treba ísť osobne, doniesť na personálne žiadosti. Nemocnice nie vždy zverejňujú pracovné miesta. Veľa stastia

pieksamaki
28. okt 2024

Manželovi alebo časť výplaty dat opatorvatelke....za nejaký počet hodin

patus_2
28. okt 2024

Skús posielať životopisy z vlastnej iniciatívy. Nečakaj, kým niečo zverejnia. Rozpošli žiadosti a životopisy po oddeleniach.

katarinastrickova1
29. okt 2024

Ja som hladala rok prácu,a nasla som som tiez zo secoviec a dochádzam do prace do Secovskej Polianky

dancingqueen321
4. nov 2024

Moja, to nie len na tvoje pozicie. Uz od covidu firmy vycapuju tie iste inzeraty dookola, bud ani na pohovor nezavolaju, a ked nahodou, tak po niektorom kole zamietava odpoved s tym, ze sa rozhodli pre ineho kandidata a v ten isty den o par hodin po zamietnuti znova tam dzignu ten isty inzerat. A je uplne jedno, o akom odvetvi sa bavime. Ja mam to iste, len nie v tvojom fachu. Manzel ma to iste (IT), byval kolegyna (financie) detto. A to su ludia s vysokou senioritou, 10-20r praxe!!! Ja na priklad uz ani nemam kam poslat zivotopis. Uz vsade, kde sa dalo, tak za posledny rok a pol moj zivotopis mali, alebo ma pohovorovali a furt hladaju :D

autor
6. nov 2024

@dancingqueen321 no vidíš ale tu mi nikto neverí.

petamich
6. nov 2024

Skusali ste si vytvorit profil na LinkedIn? Dat sa do statusu hladam pracu? Za posledne dva tyzdne ma kontaktovali proaktivne traja recruiteri, jasne, je to individualne a viac ci menej narocne ale ja napr. robim v IT firme a hladame stale (a ano dookola tocime tie iste pozicie, ked v zasade dookola hladame analytikov alebo developerov, neznamena to ale ze sme poziciu neobsadili)

jozef11111111
6. nov 2024

@petamich a vôbec taka firma sa ozve aj začínajúcim ci musí mať presne definované znalostí..a potom sa zisťuje viac

petamich
6. nov 2024

@jozef11111111 myslis teraz recruiterov? ozvu sa takym, ktori sedia do profilu, ktory hladaju - ak hladaju nejaku entry alebo juniornu poziciu, tak ano ozvu sa urcite aj zacinajucim, treba mat ale samozrejme dobre opisane pracovne skusenosti a pripadne aj co clovek hlada, urcite sa neozyvaju ludom co tam maju meno a priezvisko a nevyplneny profil 🤷‍♀️ to je velmi miziva sanca, ze trafia a najdu co hladaju

11bodka11
6. nov 2024

@petamich ako si mám vyplniť životopis na linkedin keď neviem po anglicky?

petamich
6. nov 2024

@11bodka11 po slovensky 🙂 slovencina je podporovany jazyk (ono zasa ak by si velmi chcela tak vies aj v anglictine cez webovy prehliadac si vies dat preklad alebo prekladat okno po okne) alebo poprosit niekoho nech ti to vyplni po anglicky a nastavi jazyk slovencinu, je x moznosti alebo potom LinkedIn nie je mozno ta prava platforma pre teba

dancingqueen321
14. nov 2024

@petamich to sa potom treba zamysliet, preco mate taku fluktuaciu ze dookola hladate. Ja som sa hlasila na pozicie, kde hladali vzdy len jedneho (Nie som v IT). Koniec koncov aj som sa pytala na pohovore ze aky je dovod preco hladaju a kolkych hladaju. Ked ale posle zamietavu odpoved ze vzali ineho a v ten isty den (alebo tyzden) vycapi nanovo inzerat, tak asi to nebude celkom, ze poziciu obsadili, ale ze klamu.

petamich
15. nov 2024

@dancingqueen321 a ja som niekde pisala, ze mame vysoku fluktuaciu? 🙂 netreba si domyslat veci, ktore neboli povedane, mame minimalnu fluktuaciu, firma rastie, mame novych klientov, nove projekty, tak potrebujeme vzdy novych analytikov, developerov, pripadne ludi, ktori ovladaju nove technologie atd. takze pokojne sa moze stat, ze dnes obsadime poziciu biznis analytika a zajtra budeme hladat opat, lebo mame novy velky projekt a niekomu, kto sa nad tym zamysla ako ty sa to moze zdat zvlastne - takze nie vzdy je to o tom, ze firma prijala zamestnanca a ten odisiel po tyzdni alebo ze klamu 😄

Strana
z4