Prečo nemôžem nájsť prácu v Sečovciach?
Ahojte baby aj vy máte taký problém nájsť prácu ? Nikdy som nemala normálnu prácu, vždy samé dohody. Mám Bc zo socialnej práce no v tej oblasti som sa nevedela zamestnať tak som si spravila zdravotnú školu a nič z toho. Všade hľadám a nikde ma nepotrebujú. Bývam v Sečoviach, tu nie je žiadna práca.
napis mi IP, nebudem na socialnu siet pisat cislo sukromnej osoby
@ina2405 zaucia ju. nema tam kto robit, tie sestry tam maju 80 hodin nadcasov kazdy mesiac. ziadna, kt. tam teraz pracuje nema ani VS ani specializaciu, moja kamoska ma tiez len zdravotnu nadstavbu a pracuje tam.
Skús detské domovy, denne stacionárne, škôlky....
Prestaň sa vyhovárať. Zmeň slová nedarí sa mi na -našla som si vysnívanú prácu 😉
@palicka ano pýtala som sa dnes jednej sestričky strestla som ju v obchode a ona povedala že musím mať BC dorebené aby ma tam zobrali. Ja mam riadnu riadnu zdravotnú školu, lenže teraz vymýšlajú somariny že treba ešte BC dorobiť. Niekedy mali sestričky iba zdravotnú školu a výšku im netreba.
@ina2405 som prakticka sestra to je niečo medzi sestrou a sanitárom.
tak vzhlasom na to ze som si precitala par tvojich odpovedi tak ti gatantujem ze chyba je v tebe ... to ze mas dieta a muza mala byt co za poznamku??? bud chces robit a svoje naroky si prisposobis alebo obskakovat decko s muzom ... ta skola ti je na prd ak nie si ochotna ten titul pouzit a nikto sa ti prisposobovat nebude... to ziadne znamosti na svete ti nepomozu s tymto pristupom a garantujem ti ze na to aby si nasla zamestnanie sestry znamosti nepotrebujes to skor ty len vymyslas
Súhlasím s komentom vyššie. Chyba bude v tvojom nastavení. Ja som si každú prácu nasla bez známosti, mam vysokú školu ale teda je pravda, že kvalitnejšiu ako sociálnu prácu a pracujem v odbore a vzali ma bez známosti. Ak si príliš prieberciva, tak sa necudujem. Do práce dochádzam 35 km tam a 35 naspäť cca. Zdravotné sestry hľadajú všade, ale vezmú skôr také, ktoré si nebudú klásť 3000 podmienok
@autorka v prvom rade prestan trepat. Prakticka sestra neni sanitar! Sanitar robi uplne ine veci ako ty. Ty mozes odoberat krv, merat fyziol.funkcie atd. Si blizsie k sestre. Mozes robit na ambulancii tak sa prosim ta prestan vyhovarat.
Ja som ako PS pracovala na urologii a bola som aj na ambulancii. Jednoducho si leniva a hladas dovody preco to nejde!
Nabehni normalne do nemocnice a oni budu radi, ze maju dalsiu sestru. Takze netrep blbosti.
Aj v domovoch seniorov vkuse hladaju prakticke sestry na pozicii sestier. Je to len o tvojom chceni!
Mozes okrem vsetkych vyssie spominanych veci orbit aj asistentku na zs ci v ms, co je uplne idealne,ked mas dieta. Prac.doba,prazdniny... mozes robit asistenta soc.prace, mozes robit xy veci v zdravotnictve. Naozaj neverim, ze ziadna ponuka sa nenajde. A ako bolo spominane, treba ist osobne zaniest zivotipisy a aj tam,kde nehladaju aktualne, zalozia si ho a ked budu potrebovat, ozvu sa.
@modrykolibrik a okrem toho netreba zabúdať, že ps často robia to isté, čo skutočne sestry, lebo skrátka nemá kto. Hoci to samozrejme veľmi záleží aj od konkrétneho zariadenia...na tvojom mieste autorka, by som odniesla životopisy do nemocníc v okolí. Určite sa niekto ozve. VS si potom môžeš dorobiť popri robote
A ako to že máš syna? To si predtým nikdy nepracovala a živil ťa muž či materská?
@aaadkaaa všade som podávala žiadosti a nič nikto sa mi nehlási, nikde ma nevolajú.
Proste tu už nič písať nebudem, lebo sa neoplatí, chodila som aj osobne sa pýtať, alebo som posielala životopisy, som ochotná dochádzať. Bola som v nemocnici v Trebišove aj v Sečoviach a povedali že majú plno. Stojím si za tým, že všetko je o známostiach !
A v KE?
A okrem toho že máš zdravotku máš aj nejaké pracovné skúsenosti?
Ahoj, ak sa ti neozyvaju, moze byt chyba aj v zivotopise alebo motivacnom liste. To je prvy dojem co robis - e-mail alebo list co im posles. Vychadzam u predpokladu, ze reagujes na ponuky pri kt splnas poziadavky
@dankabg Pracovala som v detských jasliach 4 roky na dohodu. Dalej som pracovala ako opatrovatelka. Starala som sa o staršiu pani, ktorá bola na vozičku. Dalej na recepcii som pracovala tiež 5 rokov zasa iba dohoda.
@dankabg Tiež všade na všetké ponuky reagujem a nič, inač všímam si, že niektoré tie ponuky sa opakujú dookola a keď chcem poslať životopis už ma to ani nechce pustiť.
Napríklad pozerám že niektoré ponuky sa každý týžden opakujú a už tam ani nemôžem poslať životopis.
@aaadkaaa tak to s tebou súhlasím..čosi sa my nezdá čo píše..
Tak na tvojom mieste by som skúsila nemocnice v KE, keďže tie si nespomínala

@matkahelka na Aro ju s jej vzdelaním nezoberú. To búšia byt sestry s VŠ a myslím, že Aro sestry majú aj špecializáciu. Ona ma len 2 ročnú nadstavbu, či že v nemocnici len na pozíciu sanitár. Ona nie je zdravotná sestra