Ako plánujete rodinný rozpočet?
Určite súhlasíte, že rodinka je vlastne malá firma, ktorú treba denne riadiť. Ako to robíte vy? Presne plánujete aj výdavky na rodinné nákupy? S donáškovou službou Tesco Potraviny domov máte nákupy pre domácnosť pod kontrolou – počas celého nákupu vidíte orientačnú cenu na obrazovke a nemusíte odolávať rôznym sladkým nástrahám pri čakaní pri pokladni 🙂
Podeľte sa o vaše skúsenosti s plánovaním výdavkom pre rodinku a domácnosť a jednu z vás zajtra ráno odmeníme 15 eurovým kupónom na nákup tovaru cez donáškovú službu Tesco Potraviny domov 🙂

Ahojte, milé mamičky 🙂 Ďakujeme veľmi pekne za všetky vaše príspevky. Odmenu 15 eurový kupón na nákup cez donáškovú službu Tesco Potraviny domov pošleme: @nikenzi
Výherkyňa, prosím, pošli nám adresu do správy.
Pre vás, ktoré chcete službu vyskúšať, posielam E-kupón na dopravu zadarmo pri prvom nákupe. Pekný deň! 🙂
@libka1 Stále nad tým špekulujem a doma máme s manželom kvôli tomu rozpory, ale fakt netuším ako sa to dá. Áno podľa mňa je to normálna suma čo si napísala, ja som už zredukovala. Teraz momentálne drží kasu muž. No je to na figu, lebo doma nikdy nič nemáme na jedenie, čakám dokedy to vydrží. 😀
@natalym 😀 no moj keby bola prazdna chladnicka tak zuri. on je inac velky kludas, ale parkrat sa mi stalo ze som nejak nestihla alebo akosi nemala chut nakupit a to bol hnusny... ale to ho vzdy vyzeniem nech si idem sam a je pokoj 😀 alebo nech ide rovno do restiky, naje sa tam a neotravuje. a este nech donesie aj mne 😀
@natalym veď hovorím, že veľký nákup, ale raz za týždeň, a sú aj drobné nákupy, samozrejme šampón kúpim, keď robím väčší nákup, a nie vždy je to 20, ale aj 25, hovorím priemerne, nie že sa zmestim do nejakej sumy, neber to fixne, 20 eur na deň? Nezblázni. Zase tu niekto chytá ľudí za slovíčka. Mydlo, toaletný papier je podľa teba veľká položka?🙂
@natalym to je idealny stav, ked to tak nastavil on, musi drzat hubu a krok. pindat mozes ty 😀
ale teda ti nezavidim. strava je to, na com mi naozaj nesetrime, alebo teda nekupujem nejake zbytocnosti, ale to co potrebujem si kupujem kvalitne. je sice pravda, ze niekedy su najzdravsie suroviny najlacnejsie, ale uplne to pri vsetkych neplati, staci mrknut na cenu orieskov, semienok, kvalitnych muk, olejov...
@kim_rossi_stuard joj:(
@matricia Veď ale ja som písala o sebe, my sme štyria a všetci sa stravujeme doma, mám deti 12 a 17 rokov, neexistuje výjsť z takého rozpočtu ako máš Ty. Nechytám Ťa za slovíčka, ani to nemyslím zle, len rozmýšľam. Mydlo, papier nie je veľká položka ale pri štyroch dospelých ľuďoch čo sú doma to je položka.
Iné je mať maličké detičky a veľké deti len to som chcela, alebo ako píše alexis sú dvaja!!!
@libka1 No keď to tu tak čítavam a keď rátam, myslím si, že viem šetriť aj variť aj nakupovať veľmi dobre. Len môj muž je taká povaha, že pindať bude vždy a šetriť tak, že nekúpim viem aj ja. Inak napr. on pil vodu so sirupom, onéhdá sme boli v obchode a vraví, že sirup a ja že nekupujeme, je to zbytočné lebo teda aj je a musí piť čistú vodu. Mne to nevadí, ani jeho mi nie je ľúto, lebo to tak chce, ale deťom navyše aj tak kupujem ja. 😉
@matricia No to je tiež pravda. Veď práve že sú fakty a fakty, ako alexis, že minú 16 € za týždeň, hej sú dvaja a to čo napísala, že jedia sú obedy. Aj to také možno pre mňa, ale pre môjho muža nie. Ale ok, mne táto diskusia pomohla, že som so svojím nakupovaním a šetrením spoko. Všetko dobré prajem.
@libka1 na stravu je to podla mna normalna suma... normalne baby som si prave spravila excelovu tabulku aj s grafom aj pivotkou - som zvedava ci mi to pomoze😀 moj prvy zapis dnes - 3.60 za ranajky v praci 🙂 ak to pojde takto dalej tak za 16 euro to nedam☹ ale prinutili ste ma zamysliet sa nad sebou...
inak my sme boli na takom vaecsom nakupe teraz v sobotu a nechali sme tam cez 200 euro ( a to uz vcera muz musel do maesiarstva lebo mu chybali nejake jeho maesove mnamky☹ ) - bez mucenia ale priznavam ze my mame dobre jedlo radi 😔
Podľa mňa záleží či na to máš alebo nemáš. Alebo ak minieš veľa na jedlo a potrebuješ ušetriť, tak sa nad tým zamýšľaš. Ale ak sa niekto vychvaľuje ako on ušetrí a pritom vyžiera rodičov, alebo pod. Tak to nie je šetrenie.
no ja ked som dodrzovala plan co som mala stravovaci od trenera, tak ten veru nebol lacny ani trochu 😀 kebyze nemam domace maso, tak by nas strava vysla asi tak raz tolko ako standardne. a neda sa ani povedat ze by mi kazal jest male mnozstva, mala som to problem vsetko pojest co mi napisal a co som teda cumela ako puk, cim viac som jedla tym viac som chudla 😅

@zeriempizzu nepisala som ze jest strukoviny kazdy den 😉 inac mna zo strukovin vobec nenaduva napriklad 😅