icon

Ktorú domácu prácu by ste už nerobili?

7. jún 2026

Ahojte,

taká nedeľná zvedavá otázka na odľahčenie. 😊 Keby ste si mohli vybrať jednu domácu prácu, ktorú už nikdy v živote nemusíte robiť, ktorá by to bola?

Žehlenie, umývanie okien, skladanie prádla, vysávanie, umývanie kúpeľne... alebo niečo úplne iné? Som zvedavá, čo vyhrá.

U mňa vyhráva jednoznačne žehlenie 🙂

Strana
z2
anonym_395adc
7. jún 2026

Žehlenie už nerobím dávno

mullerova46
7. jún 2026

Zmyvanie podláh.

katkazatka
7. jún 2026

Varenie. Nenavidim to.

anonym_614c9a
7. jún 2026

Upratovanie kuchyne po dovarení. Neznášam to, 2x denne kuchyňu upratujeme a aj tak hodinu po uprataní vyzerá, že ju neupratujeme nikdy.

mikitilik29
7. jún 2026

@anonym_autor upratovanie. Chcela by som mať doma stále čisto, keďže mám menšie deti a neustále je u nás bordel, už má nebaví upratovať 😪😃

kvietok2012
7. jún 2026

Varenie jednoznačne

ivik4
7. jún 2026

Nenavidim umyvat podlahy 😵‍💫
Rovnako zehlenie ale to nerobim aj tak

mateson2004
7. jún 2026

Varenie, jednoznačne. Nenávidím to.

hefo
7. jún 2026
@anonym_614c9a

Upratovanie kuchyne po dovarení. Neznášam to, 2x denne kuchyňu upratujeme a aj tak hodinu po uprataní vyzerá, že ju neupratujeme nikdy.

@anonym_614c9a Treba to poňať iným spôsobom. Ja som kedysi ako brigádu dve letá upratoval stanice a súpravy metra v Mníchove, a tam som pochopil princíp (keďže stále je tam pohyb ľudí, inak to nejde), že "Upratuje sa nie preto, aby sa všetko lesklo, ale aby bordel neprekročil určitú hranicu."...

anonym_614c9a
7. jún 2026
@hefo

@anonym_614c9a Treba to poňať iným spôsobom. Ja som kedysi ako brigádu dve letá upratoval stanice a súpravy metra v Mníchove, a tam som pochopil princíp (keďže stále je tam pohyb ľudí, inak to nejde), že "Upratuje sa nie preto, aby sa všetko lesklo, ale aby bordel neprekročil určitú hranicu."...

@hefo treba môj koment poňať iným spôsobom. Nepotrebujem, aby sa mi domácnosť leskla, ale u nás je po chvílu v kuchyni taký bordel, že si nemáš ani kde chlieb na doske odrezať. A s tým sa fakt neuspokojím.

marca12
7. jún 2026

Vysavanie/umyvanie podlah.

macilaci
7. jún 2026

@anonym_autor párovanie ponožiek 🤮

hefo
7. jún 2026
@anonym_614c9a

@hefo treba môj koment poňať iným spôsobom. Nepotrebujem, aby sa mi domácnosť leskla, ale u nás je po chvílu v kuchyni taký bordel, že si nemáš ani kde chlieb na doske odrezať. A s tým sa fakt neuspokojím.

@anonym_614c9a Nehádam sa, ale často sa ľudia úplne nezhodnú v pohľade na mieru neporiadku. Časť najmä žien je v tom veľmi kritická, pričom iným sa to zdá úplne v pohode.
(manželkina babka bola presne taký typ, stále sa ponosovala, ako má doma "nasmetlené", ale nič tam nebolo, ani to nemal kto urobiť, keď už žila sama)

anonym_614c9a
7. jún 2026
@hefo

@anonym_614c9a Nehádam sa, ale často sa ľudia úplne nezhodnú v pohľade na mieru neporiadku. Časť najmä žien je v tom veľmi kritická, pričom iným sa to zdá úplne v pohode.
(manželkina babka bola presne taký typ, stále sa ponosovala, ako má doma "nasmetlené", ale nič tam nebolo, ani to nemal kto urobiť, keď už žila sama)

@hefo my máme s mužom svoj štandard a myslím, že pomerne zdravý, normálny. Asi taký, že keby prídeš na návštevu, tak si ani nepomyslíš, ako tu máme perfektne upratané ale ani, že máme doma bordel ako v tanku. Taká priemerná domácnosť v ktorej sa žije. Ide o to, že ja doma vypekám slané sladké, pečivo, zaváram, často varím a s manželom aj dieťaťom sme všetci doma a ten bordel sa narobí či chceš alebo nechceš, bohužiaľ.

anonym_197c44
7. jún 2026

Udrziavat poriadok po pubertiakoch a detoch vo vseobecnosti. Neznasam ten pocit - tu istotu - ze akoklvek upratany dom, ostane cisty maximalne dokym decka nedojdu domov.

janickacrazy
7. jún 2026

@anonym_autor nezehlim už roky a tiež neumyvam riady, keďže máme umývačku, vlastne ani nevysavam, lebo to robia u nás deti, takže si myslím, že celkom fajn 😁

sense
7. jún 2026

Skladanie ponožiek a preto to nechávam na chlapa a dieťa

jablkovastrudla
7. jún 2026

Varenie, neznasam varenie.

anonym_269039
7. jún 2026

@anonym_autor spratavanie a umyvanie riadov po vareni

doriiis
7. jún 2026

Nezehlim. A kľudne by som vynechala varenie. Neznášam varit

pe_mi
7. jún 2026

@anonym_autor na letné prázdniny vyhráva varenie, nakoľko ja v práci a deťom treba cez týždeň variiiiť
Inak varenie mám rada

marianarem
7. jún 2026

@anonym_autor Upratovanie. Zehlit uz nezehlim, vysava robot, perie pracka, riad umyva umyvacka. Ale to upratovanie...Syn sice slubuje, ze vyrobi upratovacieho robota, ale zatial kde nic, tu nic 🙂

terezia74
7. jún 2026

@anonym_autor neznášam vešanie záclon , naopak milujem zehlenie, vždy si zapnem TV, pre mňa je to rekax

anonym_2baff4
7. jún 2026

Varenie,ostatne mi nevadi.

rachel36a
7. jún 2026

Um8vanie okien. Ani to iz roky nerobím. Davam si ich umývať.

bielasovicka
7. jún 2026

Žehlenie, nezehlila som už pár rokov 🫣

anonym_2baff4
7. jún 2026
@sense

Skladanie ponožiek a preto to nechávam na chlapa a dieťa

@sense kupujeme zamerne iba cierne,ked sa aj ,,,strati,,,tak sa zoberie dalsia cierna.Su vsetky rovnake,v piatok som objednala zase 40parov,lebo u nas ich nikdy nie je dost.

slavussik1
7. jún 2026
@anonym_614c9a

@anonym_614c9a na to pomôže jedine po sebe hneď upratať, a naučiť to aj deti. Vezmeš chlieb? Odloz ho, tanier patrí do mycky. Proste to treba takto robiť, keď sa z toho stane rutina, už to nikto nebude tak vnímať, že je tu bordel, lebo nebude. A to som bola riadny bodelar a mala som na háku. Ale môj muž to má zakorenené od mala, tak ma naučil, a teraz pri 3 deťoch to veľmi oceňujem.

anonym_1418ba
7. jún 2026

Žehlenie. Okná umýva len manžel 😀🙂

sovica
7. jún 2026

Varenie, jednoznačne, o tom ani nemusím rozmýšľať. Je to činnosť, ktorú treba spraviť, ale nemám ju rada. Keď sa dá, snažím sa jej vyhnúť. Nikdy by som dobrovoľne nešla na dovolenku, na ktorej by som musela variť. Na druhej strane, veľmi rada jem🙈, dobré jedlo si fakt užívam.

Strana
z2