icon

Aké máte skúsenosti s detskými e-shopmi?

iwusskaa
16. mar 2011

zhaname dobry kvalitny cenovo nenarocny kocik ale nemam ziadne skusenosti...nemam cas ani chut behat po obchodoch a cez internet sa mi to zda predsa len lacnejsie...ake mate skusenosti s nakupom cez net?dakujeeem :D

bobocka
16. mar 2011

urcite je najlepsie ked clovek samotny kocik vidi ,vyskusa si ho a tak vie,ci to jemu a jeho dietatu vyhovovat bude.o tom niet pochyb.lenze ak raz nema rodic pristup k dobrym detskym obchodom,tak nebude predsa cestovat cez polku republiky aby jeden kocik kupil.v takom pripade velmi pomozu stranky ako je modry konik.do vyhladavaca si zadas typ kocika ,ktory sa ti pozdava podla foto a iste sa najde tema kde ten dany kocik bude spomenuty,budu tam iste rodicia co dany kocik maju doma ,a tak ho budu vediet podrobne aj opisat,to aky je ten kocik v praxi.a ak nahodou nie je tema o danom type kocika,tak treba zalozit novu temu a istotne tam potom maminy popisu svoje skusenosti 😉 mne to pri volbe nasho druheho kocika velmi pomohlo.podla info na fore som sa rozhodla pre nas kocik (espiro magic 4) a len naaaahodou dostali v jednom nasom obchode jediny kus a dokonca v tej farbe ako sme chceli.takze ja som mala v tomto riadne stastie.inak by som cez aladdina objednavala.s ich internetovym obchodom mala velmi dobre skusenosti 😉 shop.aladdin-kociky.sk/

traktor
16. mar 2011

myslim, ze aj cez net sa da velmi dobre kupit kocik, nemusi byt ani novy,niekedy natrafis na pouzity, co vyzera ako novy a za supeeer cenu 😉, porozmyslaj aku znacku by si chcela, popozeraj si tu diskusie...je tu vela tem o kocikoch, su tu referencie bab, ci su spokojne...a potom uz len staci pozerat inzeraty, pozerat na hodnotenie predavajucej, popytat si cim viac fotiek.../detailných/..a hlavne sa vela pytat a pytat /v akom je stave, ci ma poskodenie...- teda ak kupujes pouzity/...vsetko co ta zaujma...aby si potom nebola niecim prekvapena...drzim prsty a nech si ten spravny kocik vyberies 😉

desszi
16. mar 2011

my sme kupili kocik cez net - pouzity, ale super stav, boli sme ho pozriet aj osobne. Ja som hladala cielene blizko nasho mesta, aby som ho mohla aj vidiet a vyskusat.

zuzana76
16. mar 2011

ja som si kocik popozerala na zivo v obchode, precitala aj debaty tu na MK , rozhodla som sa pre urcity typ a potom som ho objednala cez nemecky e-shop , tam mali vyraznejsie zlavy

sorciera24
16. mar 2011

aj ja som kupovala kocik cez net, dokonca z CIech.....vyslo ma to lacnejsie ako keby som ho kupovala v obchode a dokonca ten model vtedy na SR este ani nebol 😉 a nemusis ani nikam chodit, kurier ti ho privezie az domov....ja som objednavala odtialto> krtecek.com/
inak ako som na materksej a nemam cas behat po obchodoch, vsetko nakupujem cez net...od oblecenia az po vianocnwe darceky 😉 nemusis sa bat...

ichbinich
16. mar 2011

Bez skusobnej jazdy by som kocik nekupovala. Teda pozriet, vyskusat a potom podla ceny objednat 😉

Napr. manzel je vysoky, ja nizka a potrebovali sme kocik vhodny pre oboch. Do 80% kociarov kopal minimalne manzel a to pri pomalej chodzi! Pri golfkach je to este horsie. Taktiez si daj predviest skladanie. Ked si uz predavacka zacvikava prsty a musi sa celou solou zapriet, asi to nebude ono... Taktiez nie je od veci vyskusat, ci sa kociar zmesti aj do tvojho auta atd.
Takze by som ti odporucala si vybrat cez net par favoritov, ist si ich pozriet na zivo, precitat si tu na konikovi diskusie o tych favoritoch, a potom sa podla ceny rozhodnut, kde kupis. Casto byvaju akcie, ze mas nejaky doplnok zadarmo alebo tak.
Hladanie kociara je narocne, ale budes ho potrebovat 2-3 roky, tak sa treba rozhodnut dobre 🙂

Oblecenie mozes nakupovat aj cez net, pozri si diskusie, aka je kvalita a pod. Alebo aj ine casti vybavicky mozes nakupovat iba na zaklade fotky a recenzii... Kociar by som ja osobne bez vyskusania nekupovala.

Drzim palce!

malinovka333
16. mar 2011

Ja osobne si chcem objednat kocik hoci aj na nete ale musim ho najskor vidiet, vcera sme boli v jednej predajni kocikov a volakere ma dost sklamali,na nete vyzeraju super a potom na zivo je to vsetko uplne ine, ci už material alebo samotna manipulacia,alebo vyska,velkost,je lepsie kocik vidiet,alebo ak ma nejaka tvoja znama kocik co sa ti paci potom si ho mezes aj na nete hoci aj pouzity objednat,

drobik1
16. mar 2011

my sme kupovali kociky oba cez net a super jeden bol este nepouzity ale uz mal 1 rok za sebou..teda skoro nepouzitya vyzeral vyborne za cenu ovela mensiu ako v obchode a druhy bol uplne novy a cez net bol aj lacnejsi o niekolko euro.. 🙂 🙂

mircalla
16. mar 2011

Je to lacnejsie, ani za dopravu sme neplatili. Najlepsie zozbierat info o kocikoch na koniku (kazdy ma ine kriteria, oslov baby, nech ti poradia, su tu rozne temy na to v sekcii vybava), mrknut sa na neho v obchode a kupit cez net🙂. Kupa kocika je inak hotova veda. Na nete su casto aj rozne zlavy, konkretny kocik tiez maju rozne e-shopy za rozne ceny. Mam vela veci cez net a vsetko bolo ok. So zarukou a servisom tiez neni problem

janka2732
2. apr 2011

ja som si nahodila že kupim šport.kočiar už som aj vedela aku značku pani sa mi ozvala a aj doniesla takže som si ho mohla osobne pozriet skusit a ano cez net použity ale nepoškodeny sa da kupit aj za polovicu čo v normal.obchode predavaju ja som kupila za 70 a v obchode a aj bežne na internete ale novy ide za 135 takže sa to určite oplati.

janinah
2. apr 2011

ja som si kočíky musela najprv vyskúšať,raz som kupovala na inzerát,ale osobne....

najjulinka
22. jún 2011

@bobocka tak ja presne cez tento eshop neodporučam nakupovať. Objednala som si tovar a za 2 mesiace nedošiel s tým, že bohužial... (objednala som pridavnu sedačku na konkretny kočik, ktorú na SK ponukaju len 2 obchody, medzitým som kupila kočik a vajičko na kočík a nakoniec po dvoch mesiacoch že smola.. mam kočík ktorý takmer neviem využiť peniaze v tom všetkom samozrejme a sedačku nemam, čiže kočik nevyužijem 😖 😖 😖 )

lilli00
Odpoveď bola odstránená