Ako by ste reagovali, keď by niekto pýtal zľavu pri predaji novej veci?
Ako by ste reagovali, Keď predávate niečo čo stálo 500€ je to čisto nové, predávate to za 300 lebo to chcete posunúť ďalej a niekto vám povie že to je drahé že chce za 100 😀 mňa ide drbnut z takých ľudí. Ako je najlepší odkur ako sa hovorí ? Keďže nemám energiu vysvetľovaním pre takých, tak len nejakú jednu vetu..
Reagovala by som slusne a strucne. "Cena je fixna, nebudem ju menit, berte alebo nechajte tak". Nerozumiem preco sa urazas a preco mas potrebu niekoho urazat. Nemas energiu oznamit ze cena je fixna, ale energiu urazat, ponizovat a vysmievat sa to ano.
Ostala som zarazena po týchto komentároch vašich.
Kde som napísala že chcem reagovať neslušne?
Ten odkur som myslela tak, ako tu písala jedna pani, že jednou vetou : cena je pevná. Len som chcela niečo na ten štýl že aby pochopila že ja to predávam za lacno a malo kde zoženie také lacné a ešte aj toto jej príde veľa .
A jedna pani tu napísala že je normálne zjednávať cenu. ANO je normálne ale o 100,200€ a nie o 90% sumy.
To čo predávam je NOVE tak nebudem to predávať ako opotrebované, a jasné som napísala že je to nové. Keď neverila kľudne mohla prísť sa na to pozrieť ;)
Vidím že človek keď chce pomoc tu na koniku, tak sa do neho ľudia ešte pustia a k nemu sa pridajú ostatní ako ovečky. Nuž, internet znesie veľa veru. Ďakujem tým ktorí ma pochopili a pomohli. Pekný deň
Akože, spýtať sa môžu (slušne samozrejme)🤷Stačí odpovedať "cena je pevná", ďakujem za pochopenie".
Tiež občas robím to, že sa opýtať či nie je možné "zľava" ale to väčšinou keď beriem viac veci naraz a takže, že dajú poštovné zadarmo. 🙂
Raz som niečo predávala (bola som si vedomá hodnoty a ceny tovaru) a nechcem "zdierať' "druhých. No cítila som vypočítavosť od kupujúceho. Chcel zjednávať. Povedala som mu slušne: "Pozrite, ja predávam a vy môžete kúpiť, alebo nemusíte". Kupil a ešte poďakoval. Podotýkam, cena bola rozumná.
Jedna veta? Veď stačí jedno slovo, ak chceš byť slušná, tak viac, napríklad "nie, ďakujem za ponuku". A je to...
@vlado818 museli by pridat dve nuly aby sa o tom dalo co i len uvazovat a verim, ze ked to rozposielaju takto hromadne, tak asi sa im na to niekto obcas chyti, takze ano, je to uplny vysmech a povedal by som, ze pokus o podvod...no a k druhej casti chcel 1000 ponukli 300, tak im vtipne odpovedal, ale neviem ci by mal naladu vtipkovat, keby namiesto 300 ponuknu 3 , uz chapete, co je na tom zle?

Ja som takto predávala šaty zo stužkovej pôvodná cena bola 200€ ženy mi pisali ze daju za ne max 50€ ( bola to robá 4 vrstove šaty) tak som neodpisala potom mi aj pisali niektore či im ich nepožičiam za poplatok😂😂😂😂to už som mala dosť… tak nakoniec si ich zobrala jedna nevesta za 150€