icon

Ako často chodí otec z iného mesta za dieťaťom?

severka13
23. júl 2017

Dobry den, chcem sa opytat zien, ktore su slobodne mamicky, a otec dietata byva v inom meste, ako casto ich chodi navstevovat a kde byva. U nas je to zatial tak, ze ja byvam u rodicov a on je cely vikend s nami (raz, 2x do mesiaca) ale uz ma novu priatelku a pride mi to cudne aby u nas zil, stravoval sa s nami, spal u nas...

Strana
z2
maciatkolulu
24. júl 2017

@veronikastrickova pozri co si napisala....
Baby zase si nemyslite, ze maleho chcem postvat proti otcovi, aj ked to tak mozno vyznelo. Ale naozaj som sa snazila, ked sme ukoncili nas vztah,
ale vo svojom profile tvrdis ine.... To je to na co ta upozornujem, nie je spravne, ked matka chce, aby sa dieta nestykalo s otcom, rovnako aby chcela, aby ho v buducnosti dieta neoslovovalo otec, to je akurat tak smutne, ze ste obaja nemali rozum, nie, nielen on, ale aj ty.... A uprimne ti pisem, ze pokial si taketo vyjadrenia najde niekto z blizkych tvojho ex, tak to moze byt pouzite proti tebe, to je len rada, ja absolutne nespochybujem, ze si vyborna matka a ze sa nestaras

maciatkolulu
24. júl 2017

@obsadenemeno pochopila si aspon ty, co so chcela povedat....

veronikastrickova
24. júl 2017

@maciatkolulu riesila sa tu uplne ina vec. Ja si za svojimi vyjadreniami stojim. Nemusim klamat ci znamemu ci neznamemu. Pravda je len jedna. A ja si za tou svojou 100% stojim nie som 100%na ale ked nemate zazite to co ja, tak nevravte ze prenasam nevrazivost na mojho syna ked o mne nic neviete! Nechapem vasmu zivotu ked tu niektore zeny bavi takto riesit. Ja som tu radu nehladala, ale niekto iny, ja som povedala iba svoj osobny nazor a preco to tak je! Takze mne sa do zivota nestarajte, ked o radu neziadam!!!!

maciatkolulu
24. júl 2017

@veronikastrickova prepac, ja som nikde nepisala, ze prenasas nevrazivost na svojho syna, ty si napisala, opat kopirujem
Baby zase si nemyslite, ze maleho chcem postvat proti otcovi, aj ked to tak mozno vyznelo. Ale naozaj som sa snazila, ked sme ukoncili nas vztah,
a pritom, ked si clovek precita co pises vo svojom profile, tak to spolu nekoresponduje.... Vyhlasujes, ze tvoj syn ked bude vacsi, ze urobis vsetko preto, aby sa nestykali, ze chces, aby ho neoslovoval otec a pod.... A OPAT PISEM, moze si to precitat KAZDY a pouzit proti tebe, tak skus pochopit, co sa ti tu snazim napisat, mne je lautr fuk inak co pises, ale ked uz chces, aby ho ani maly neoslovoval otec a chces, aby sa s nim nestykal, tak skus sa dohodnut, ze sa vzdy otcovstva a tym padom budes mat pokoj a nebudes musiet bojovat, ak je taky"hajzel"otec, tak bude zarucene suhlasit, ty budes mat pokoj, ale nebudes mat ani vyzivne....Prizvukujem, ma uz co.to odzite, viem, co su sudu, co je handrkovanie sa s ex a po rokoch divokych, mozem napisat len tolko, ze vsetky hadky a natahovacky ublizuju najma detom, takze rozum do hrsti a ficis😉

obsadenemeno
24. júl 2017

@veronikastrickova pravda nie je len jedna. Alebo mozno je, ale kazdy ju vidi inak. aj ty, aj tvoj ex, aj ta svokra...... rada bola v dobrom, lebo tie tvoje vyjadrenia sa este mozu otocit proti tebe. Si mladucka, este nevies, ako sa veci mozu zmenit z minuty na minutu.
Si samozrejme plna "spravodliveho" hnevu, ale keby sme poculi tu "pravdu" od tvojho ex alebo jeho matky, hned by bola pravda ina. Neukvapuj sa, len sa mierni vo vyjadreniach. Radsej sa postazuj kamoske, nie verejne na koniku, kde si tvoj ex moze urobit screenshoty tvojich vyjadreni. A nerozculuj sa, skodi to krase.... 😉

Je to len rada od nas, co sme uz par krat videli, ako sa do debat zapojili ludia, co dotycnu poznali a ver mi, nebolo to prijemne. A okej, o radu si neziadala, ale na koniku ich aj tak dostanes....to je ten virtualny svet

ukulela
24. júl 2017

@severka13 v prvom rade by to malo byt blbe jemu - ze sa necha v cudzom byte zadarminko obskakovat - a jeho babe, ze spava u ex. noc na ubytovni za desku, v penzine za dvacku? tonemoze byt úrpblem ... ak sa najem, tak aspon cokoladu/kavu donesiem ...
ked si najdes chlapa - jemu to bude tiez blbe, ze u teba spava ex.

veronikastrickova
24. júl 2017

@obsadenemeno
@maciatkolulu baby túto tému a otázku som nezaložila ja, ale niekto iný. Sú veci, ktoré verejne nepoviem, ale sú veci, ktoré sa nebojím báť povedať. Ja som na otázku, kvôli, ktorej bola napísaná moja odpoveď. Odpovedala som prečo by som ex nedovolila u nás prespať. a od toho už bol napísaný dôvod prečo to je u mňa ta. A potom ste tu vytiahli veci z mojej plochy, čo absolútne nechápem aký ste mali dôvod. Ale asi nudný život. Fajn OK, vaša vec čítajte si. Ale môj život môj názor, viem prečo sa tak správam a proste niekedy sa potrebujem ísť vykecať do tejto "virtuálnej reality". Ale moje dôvody vás zaujímať nemusia. A veľa vecí sa zmenilo, odkedy som to na svoju plochu napísala. Ale váš život, váš názor. Keď niečo verejne poviem stojím si za tým a mám na to aj dôkazy, takže ja sa absolútne nemám prečo báť, že by niečo proti mne skúsili! Ďakujem za vaše "rady".

obsadenemeno
24. júl 2017

@veronikastrickova hlavne sa upokoj a niekedy sa aj zastav, nadychni a porozmyslaj. Nie kazdy, kto ti napise pekne veci, ti ich aj zela..... to je ten virtualny svet, kde kazdy vsetko lajkuje a vsetko je ferfektne....realny zivot je o inom. Aby si nebola raz prekvapena.
A aspon trosicku sa zamysli nad nasimi radami.... nepisali sme v zlom, len zo skusenosti. Pokoj. S kludom v dusi a v mysli toho dokazes viac, nez kricanim a opovrhovanim nad "radami".
Lebo nikdy nehovor nikdy.

veronikastrickova
24. júl 2017

@obsadenemeno preboha radu tu pýtala @severka13 nie ja. ja som napisala svoju skusenost.

obsadenemeno
24. júl 2017

mladost - pochabost.....ach jo..... 😕

ved aj my tu piseme len nase skusenosti

maciatkolulu
24. júl 2017

@veronikastrickova pises virtualne,ale nie anonymne,ty vazne nerozumies co sa snazime tymto povedat??? Nevadi,mozno pochopis. A k toku preco sa cita tvoj profil,ved ho mas snad pre druhych na citanie,verejne aj foto dietata a seba a zial aj s vyjadreniami,ktore mozu byt pouzite proti tebe,iba to som chcela napisat. Pekny vecer a tie radu som myslela uprimne. ...

veronikastrickova
24. júl 2017

@obsadenemeno toto si odpusti
@maciatkolulu ja som o radu neziadala, tak mi nevnucuj tvoj nazor na veci o ktorych nic nevies. Dakujem

obsadenemeno
24. júl 2017

@veronikastrickova ako co si mam odpustit???

severanka90
24. júl 2017

@obsadenemeno ... asi tu mladost - pochabost ....ty "stará páka" 😛😆

obsadenemeno
24. júl 2017

@severanka90 to ja len tak vseobecne.... nemozem za to, ze sa v tom nasla.... 😉

Strana
z2