Ako chutí dubajská čokoláda?
Osial s dubajskou cokoladou zasiahol aj mna. Nuz ale pozeram na foto, a vyzera to dost nechutne. Ako keby v tom zelenom na pohlad slize boli cerviky. To vazne vam tak chuti?
Sestra mi to doniesla z Dubaja akoze zjem ju, ale uz ju nekupim. Nic moc to nie je nechapem preco je to taky boom teraz. Na SK kupenu som nemala, ale predpokladam, ze to bude podobne nic moc.
Mne suseda doniesla z Dubaja tu pravu za 25eur ,ale nema na nasu bombonieru Tatianu hahahaaaa
@alenamihal Tatianu mam najradšej a taku malu tyčinku Nugetu podobna jak Rumba
@karolinakr horka mi moc nechuti ,ale ta mliecna je topka..a ked budem chciet prisposobit dubajskej ,tak natrem pistaciove maslo haha
@mandzula jasneee utekaj do radu a kúp čím skôr 😀
@simona20201309 uz som si, dobra bola.🙂 Keby som vsak bola tusila, ze moze byt zdravotnym rizikom, nebola by som riskovala.
@basska_b Nemáš na mysli tie obrovské Orion čokolády, bola pistáciová, asi višňa jogurt, aj taká biela náplň kokos a čosi, asi mandle? Lebo mne tá kokosová tak chutila, že už som nesmela do obchodu 🙈 ale sranda, že už som ju roky nemala.
Teraz mám tehotenskú cukrovku, keď akurát buchol ten ošiaľ s dubajskou, tak ma to úplne obišlo. Ale zrejme by som ju nevedela prehltnúť, mne predstava cestovin v čokoláde je niečo, ako keď niekto namaca rohlík do sladkeho jogurtu, brrrrr.
Môžem ti povedať, že je výborná. A nie sú tam žiadne červíky. Možno by bolo lepšie najskôr vyskúšať. Nie to takto znechucovať iným. Len na základe obrázka.
Ja som jedla kupovanú a nedalo sa to. Ale len takú fejkovu, nedam za tabuľku 30€. Ale chystám sa si ju doma vyrobiť úplne ze from scratch. Dnes som študovala ako sa temperuje čokoláda 😂 Takže si vyrobím všetko okrem čokolády a uvidíme. Strašne sa na to teším lebo su tam samé dobre veci. Uz sa vidím ako pri tom budem nadávať, že som si to mohla radšej objednať za tých 20€😂
Milujem cokoladu, pistacie a aj ked to "křupe". Ochutnala som uz davnejsie nejaku fejkovu vyrobenu v turecku a bol to blivajz. Akoze ked ja nezjem cokoladu, tak to musi byt fakt hrozne. Chutilo to ako tie najlacnejsie cokolady, co okolo kakaa ani nesli. Vylozene take, ze ani sa to nerozpusti na jazyku, len zostane z toho mazlava huba a divna chut. Napln neohurila, ale nebola ani vyslovene zla, no bolo jej tam zalostne malo.
Objednala som si akurat vcera dubajsku cokoladu z nedalekej cokoladovne, tak snad toto bude chutit lepsie, lebo viem, ze tam vyrabaju naozaj kvalitne cokolady.
@lavender94 No akurát som ti išla písať, že celkovo ti to asi vyjde rovnako, ja som tak nadávala, keď som chcela robiť domáci burger, s domácou žemľou, tou karamelizovanou cibuľkou a spol., domácim dresingom, a potom som si povedala, že fu*k, mohli sme si objednať 😅
Ale prečo nie, aspoň vieš, čo v tom máš a bude to čerstvé.
pre mňa je najlepšia Milka a ta stoji našťastie euro
50eur za čokoladu? no lepšia jak Milka nebude, čiže nie
@oblecenie99 ale náhodou domace burgre su easy. Prvý krát keď som to robila tiež som začala ráno o desiatej a mali sme to na večeru, ale už som to vychytala a dá sa to do dvoch hodin stihnúť keď nepocitam kysnutie cesta. Chce to len urobiť si systém, ja už presne viem ktorý komponent budem kedy robiť. Zacne kysnut cesto, nameliem maso pripravím dresing zeleninu a cibulku a keď sa potom pečú žemle tak nachystam všetko ostatne. Najhoršie na tom je ten koniec keď je treba všetko skompletovat a zároveň udržať všetko teple, to su fofry 😂 ale táto čokoláda bude masaker to už vidím ze to budem robiť minimálne dva dni s prestávkami. Už len orechová pasta trvá niekoľko hodin keďže nemám profi mixer a musim to robiť na desať krát aby som nezadrela motor. A idú tam dve.
dnes som dostala 🙂 Tu zelenu co je vyssie na obrazku. Čokoláda chuti ako nugát. Napln ako pistacie a chrumka to ako kusky lupienkov. Za tie peniaze to asi nestojí. Ale nie je to zlá čokoláda. Keď klesne cena na niečo prijateľné, občas si ju možno kúpim. Je to nová chuť, takže obohatí trh.
@oblecenie99 ale to nie su cestoviny,ono to cesto je take skor palacinkove. Len je v tvare rezancov
Boli sme v Dubaji, tak sme si ju kupili aj zjedli a hotovo.
Červíky to nie sú a mne nechutí.
Najlepsia bola original z Dubaja ktoru mi priniesol moj ziak (chodia niekolko razy do roka), druha najlepsia z Rakuska. Co sa da kupit na Slovensku je hrozne presladene - citit len cukor. Ta original z Dubaja nebola tak sladka ale rovnako kaloricka takze sme 1 tablicku zjedli traja.
Práve čítam že v nej našli nejakú pleseň
J som robila doma a bolo to strasne dobre, kupovanu som neskusala
Vsetky co su dostat u nas su len napodobeniny orignalu. Ja som ochutnala jednu z tych co su dostupne u nas a za mna velmi dobra, neni to ze wau ale je to jedna z tych lepsich cokolad a ta plnka mi velmi chuti
Preboha, ze cerviky 🙉 su to turecke rezance Kadayif. Pouzivaju sa do roznych orientalnych dezertov. Prazia sa, aby mali chrumkavu texturu.
Ako ochutnala som.. nenadchla. Čokoláda moc sladká, mäkká a mastná ako nugát, tie tvrdé pistácie na sladko tiež nebol zázrak..
Mne ju tento týždeň ponúkala kolegyňa, muž jej priniesol zo zahraničia kde robí,, keď ju prelomila aj ma prešla chuť, čudná na pohľad,, tak som si kúpila študentskú pistaciovu 🤣
Mňa by zaujímalo, ako toto začalo a preco? Len tak zrazu všetci rozoberajú dubajsku čokoládu, všade je.. ešte som ju nemala, ani nejako neplánujem..

@karolinakr ja ju vôbec nesledujem, tá čokoláda s ňou nijako nesúvisí, bola tu dávno predtým, než ju táto pani objavila a nasadla na vlnu. Dobrá obchodníčka vďaka určitej skupine jednoduchších ľudí. Nič viac, nič menej.