icon

Ako riešiť reklamáciu pokazeného pudingu?

27. mar 2025

Ahojte. Prosím ako mám riešiť takúto situáciu. Nemáte náhodou skúsenosti prosím.

Zakaždým keď je produkt v zľave (je to puding v kapsicke) kupujem ho vo veľkom množstve na objednávku od vedúcej predajne potravín pre deti . Kúpila som ich naposledy 100 ks . Záruku majú do 8.4. a polovica z nich je pokazená rozumej horká a zdrcnuta a smradľavá. Koho by napadlo že sa toto môže stať bloček od nákupu som si samozrejme neuchovala. Iba predavačky čo mi to blokoju ma už mesiace poznajú čo to kupujem vo veľkom.

Na koho sa prosím obratit je vôbec možné že by mi to vymenili za inú várku alebo vrátili peniaze . Stalo to nemalé peniaze.

Ďakujem 🙏🏽❤️

personality
27. mar 2025

Keby si kúpila to najlacnejšie mlieko a skrob a ochutila to, tak by Ta to vyšlo oveľa menej a bolo to lepšie.

sisska96
27. mar 2025

@alickapusinka však tooooo. Preboha 100 kusov

sisska96
27. mar 2025

A ešte toľko umelin. Radšej si urob domáci

sisska96
27. mar 2025

@mircalla a ďalší príspevok, nevieme prečo minieme toľko veľa na "základné potraviny "

rozculena
27. mar 2025

@mircalla ja to nereklamujem.
Výživová hodnota? Nevieš gugliť?
https://potravinydomov.itesco.sk/groceries/sk-S...

rozculena
27. mar 2025
sovica
27. mar 2025

A skladovala si tých 100ks pudingov ako? V chladničke? Lebo sa tam píše, že teplota skladovania je 2 - 6°C.

mircalla
28. mar 2025

@rozculena No mnanka, kakaovy prasok a modifikovany kukuricny skrob. Evidentne to kupujes tiez, preto ta reakcia. Neviem si predstavit dat 85 eur tyzdenne na nieco taketo

aurora33
28. mar 2025

@mircalla fuj, tiež nechaoem ako môže niekto vyhodiť 85€ za takú somarinu. A ešte sa pri tom teší, že ako ušetrila 😃😃😃

autor
28. mar 2025

@sovica 3 stupne v chladničke máme

taktotedanie
28. mar 2025

Nijako
Slovo proti slovu
Do buducna sa poucis

gov
Odpoveď bola odstránená
zuzinka888
28. mar 2025

Ani sa necudujem ze nemas peniaze. Nevies hospodarit! Za 85€ puding . Z litra mlieka a dvoch pudingov navaris 12 kusov toho tvjho predrazeneho a zaplatis zan 1,2 € namiesto tvojuch 10€🙈. Och joj. Opytaj sa na predajmi- blicek ani nepotrebuhes pri reklamacii- len musis dokazat ze si jogurt kupovala tam. A jedze to slo na sukromnu objednavku nemal by byt problem

sisska96
28. mar 2025

@rozculena čo keby uvariť si doma puding? 10 minutová záležitosť

veronicka1901
28. mar 2025

Stale vyjde lacnejsie uvarit detom doma puding. Pol litra mlieka stoji cca 70 centov, pudingovy prasok 40 centov, nejake zdravsie sladidlo (kludne med alebo stava z agave) ratam tak 30 centov. To mas styri porcie pudingu za 1.40 eur. Elektrinu neratam, puding sa vari 2 minuty.

personality
28. mar 2025

@veronicka1901 dobrý bizar ze? Dokonca ešte aj lacnejšie sa da zohnať mlieko a pudingovy prášok.

personality
28. mar 2025

Mňa by zaujímalo ako došla na to, že polovica je pokazená? To každý jeden ochutnala?

mk22
28. mar 2025

@personality mňa zarazilo ze nie je milionárka ale 85e za taštičky je fajn. Rok tak kupuje.
Pri 7 deťoch keď pokračuje ďalej k zákl potravinám pečivo šunka mäso, by som zrovna puding varila hoci denne. Nech mam na dôležitejšie potraviny.

personality
28. mar 2025

@mk22 neviem to pochopiť. To ako na jedno dieťa vychádza 14 ks, to jedia 2 týždne po 1 denne alebo 2? Pôvodne som myslela ze to kupuje pre deti v nejakom zariadení, ale pre svoje domov? Za tie peniaze by sa oveľa kvalitnejšie najedli, popravde aj za 85 centov je to drahé za taký shit.

personality
28. mar 2025

Ten puding v kapsicke ma 100g, pol litra by mohla každému navariť. Ach jaj.

elzus
28. mar 2025

Ak si si dala vytlačiť bloček, tak ho na karte nenájdeš. Ak si si dala netlačiť, nájdeš ho pod číslom tvojej karty na ich stránke. Skús zreklamovať.

dixitka
28. mar 2025

Choď sa tam spýtať - ak ťa poznajú, možno budú ochotné to riešiť. Ja som raz stratila blok od 200 eurových športových hodiniek, samozrejme sa mi cca po roku pokazili… tak som s malou dušičkou išla na predajňu a oni to tam nejako našli na kase (chceli len dátum, kedy som to kúpila), tuším ten blok znova vytlačili a normálne to vyreklamovali. Doteraz najlepší zákaznícky servis, aký som zažila :D

mateson2004
28. mar 2025

Toto nemôže byť pravda🤦 85 € za kapsickove pudingy, lebo ma 7 deti tak musí šetriť. Ty voléééé....

skeblicka777
28. mar 2025

Ženy aj ja kupujem tie isté kapsicky 😁, dokonca aj miláčikov a ľúbime ich všetci doma 🤫. Syn nosí aj do školy, starší niekedy do roboty, akože čo je na tom.? Vy nekupujete deťom miláčika?🤔. Len ich kupujem za 50c, priamo v mliekarni

rozculena
28. mar 2025

@mircalla evidentne máš vešteckú guľu,keď vieš,že to kupujem.
Ty ani netušíš,čo je to modifikovaný škrob

rozculena
28. mar 2025

@sisska96 ale veď si uvar,na kieho oného ma označuješ

mircalla
29. mar 2025

@rozculena Rozhodne tusim, ze dat 85 eur tyzdenne za toto x 4 co je skoro 350 eur mesacne a mamicka tu pise, ze nema peniaze je kravina na entu. A opakujem, nic vyzivne tam nie je.....je to skratka trvalinvy produkt, ktoreho zlozenie nema ziadnu pridanu hodnotu

mircalla
29. mar 2025

@rozculena Ty asi netusis co je matematika

rozculena
29. mar 2025

@mircalla ty asi netušíš,že mne je úplne jedno,kto si čo kupuje,nech si kzpuje kapsičky aj za stovku denne,mne to je fuck.To nebola podstata otázky.Podstata bola v reklamovaní.

jankasmejka
30. mar 2025

A neviem si ani predstaviť, koľko kvalitného čerstného pudingu uvarím mesačne za 85 euro a nie umelý hnus a ešte kopec obalov. To nie je o cene, ale o lenivosti a pohodlnosti.