icon

Ako riešiť stratenú zásielku zo Slovenskej pošty?

24. sep 2024

Ahojte,prosim vas neviete niekto ako to chodi,dnes mi prisla sms ze mi dorucia zasielku zo slovenskej posty a neprislo mi nic.Dala som si vyhladat zasielku podla cisla a pise ze je dorucena,cas aj datum ze expres kurier.Znamena to ze dorazila na postu a zajtra mi ju dorucia kedze dnes nic?Dakujem.Bol tam aj pin ktory bolo treba zadat.

Strana
z2
basska_b
25. sep 2024

Volakto to musel podpisat, PIN nepyta postovy kurier skoro nikdy, nie je to techničák? Ries to co najskor, musia oni oslovit toho kuriera, kam to dal. Teraz ich posielaju ako žeravi, nam poslali aj na prevozove znacky, ktore platia 1 mesiac a musim to ist vracat na DI, normalne pri vchode klientskeho centra by to mohli rozdavat, mali tam toho cele hromady na stole.

autor
25. sep 2024

@basska_b ano technicak.Uz ho mam.

taktotedanie
26. sep 2024

Pin u slovenskej posty je blbost nikdy ho nikto nepytal, takze kontaktuj postu kde je balik
Jedine packeta pyta pin

basska_b
26. sep 2024

A kde nakoniec bol ten technicak?

@taktotedanie Este DPD kurier zacal pytat velmi poctivo 😄 ale to je aspon 4ciferne, posta ma 8ciferne, to nikto z hlavy neda.

weronca22
26. sep 2024

Tak v sms by si mala mat cislo na toho kuriera.. ku mne chodi vzdy ten isty, takze cislo mam uz ulozene..

Strana
z2