Ako sa single môžu vyjadriť na fóre?
Prepáčte ale potrebujem to zo seba dostať. Neskutočne ma to na tomto fore hnevá. To ako kde to vlastne žijeme? Tu majú len vyvolené právo všetko komentovať a zhadzovať diskutujúce či diskutujúcich? Iba na základe toho, že niekto nemá svoju vlastnú rodinu. A toto forum je len pre vydaté a ženatých? To je vstupenka k tomu aby mohol vyjadriť svoj názor? Lebo iba vydaté a ženatí muži majú jediný univerzálny a navždy platný správny pohľad na život? Teda odteraz všetci čo sme single sme úplne mimo reálny život. Nemáme právo chodiť na MK a vyjadrovať sa tu. Neskutočné.
@princkrason Nemáš auto😄
@doriiis Ja som žena a mám syna a som šťastná, že ho mám. Bola by som šťastná aj za dcéru, ale, úprimne, chlapca som si želala o niečo viac. Napriek tomu, ak by som mala aj, aj, tak by som určite nebola citlivejšia na jedno dieťa, než na druhé. V kontexte tej predošlej diskusie, ktorá sa týka chorého dieťaťa, je to už úplne absurdné.
@enmery mam bike 😎 🙂
@h2 Tak má napísať len polovica republiky chápeme.
@h2 ....ja mám aj aj.Ked som sa dozvedela,že čakám chlapca tak sa mi splnil sen.Vzdy som chcela mať syna.My sme v rodine iba dievčata väčšinou.Moj syn je úžasný a vidím v ňom aj seba aj môjho muža.Ma našu dravosť,odhodlanosť,vytrvalosť a zdravé sebavedomie.
Keď som čakala mladšiu a povedali mi,že to bude dievča tak som bola šťastná,že budem mať aj aj.Ze si vyskúšam obe pohlavia a že môj syn bude mať svoju vytúženú sestru.Moja dcéra je úžasná tiež.Svojska, štýlová,nebojácna,zdravo drzá a neskutočne samostatná.
Milujem svoje deti rovnako a vidím sa v oboch.Tak jak muž sa vidí v oboch.A takto to má byt
Aká polovica? Prečo má niekto robiť hovorcu polovici republiky? Nech píše sám za seba!
Môže to napísať len za seba, ale nie za všetkých mužov.
Tak sa vyjadria možno aj muži. Len ked tí sú menejcenní a ženy sú niečo viac.
Teraz si napisala takú hovadinu až to bolí 🤦♀️
Čo to zas trepeš???!
Aha, čiže dotknutý muž sa ozval.
Autorka, ja by som tak chcela mat tvoj volny cas, aby som mohla riesit take somariny 🙄😬
Ano, mam rodinu. Ano, mam blby komentar. A ano, rovnako ako ty, tak aj ja si mozem pisat, co len chcem. A ano, je mi uplne u riti, kto si o tom co mysli 🤷♀️
Bože však rozmýšľajte trochu. To si myslíte, že každý jeden muž na slovenku sa postaví za jeho koment? Ako sa majú vyjadriť tí čo tu nie sú?
Čiže za všetkých, čo tu nie sú, môže písať on?
Ty tiež trochu rozmýšľaj, teda ak máš vobec čím.
Každý kto tu komentuje, bez ohľadu na pohlavie, vek či postavenie, môže písať len ZA SEBA a nie za všetkých či viacerých ľudí.
Každý a všetci, sú najhoršie formulky. Ako ani muži nie sú rovnakí, ani ženy. Ja som Ti napísala, že poznám mužov, ktorí sa nevidia v synoch a túžili mať dcéry. A nedávam tam pred to VSETCI a každý.
Som slobodná, bezdetná, občas napíšem blbosť a občas mám desiatky lajkov. Neviem prečo jeden blbý komentár vzťahuješ na komplet celé osadenstvo. Možno by stačilo nebrať sa tak vážne a hneď by si mala ľahší život.
@bessie12 Dnes človek ktorý sa zastane slabšieho je beznádejný prípad. Som rada, že som beznádejný prípad.
Precitala som si teraz povodnu diskusiu a teda nechapem naozaj ako si prisla k takemuto zaveru. Nemyslim to v zlom ale trosku si precitlivela.
A prečo myslíš, že si sa zastala slabšieho?
@michaelam2 Lebo už mám toho dosť. Všetko čo napísal a nie iba v tejto téme bolo podľa názoru odborníčok zlé. To sa tu budeme deliť a vytláčať nepohodlného?
"Tak má napísať len polovica republiky chápeme"
Tak ked nie KAZDY tak POLOVICA??? 👀
Cize ked nie 100% tak 50%? 😂
Keď máš toho dosť, tak pá pá. Zruš si účet, nečítaj viac MK a hneď budeš mat život krajší 🤷♀️

@enmery a kam to mam prist? 🙂