Ako sa single môžu vyjadriť na fóre?
Prepáčte ale potrebujem to zo seba dostať. Neskutočne ma to na tomto fore hnevá. To ako kde to vlastne žijeme? Tu majú len vyvolené právo všetko komentovať a zhadzovať diskutujúce či diskutujúcich? Iba na základe toho, že niekto nemá svoju vlastnú rodinu. A toto forum je len pre vydaté a ženatých? To je vstupenka k tomu aby mohol vyjadriť svoj názor? Lebo iba vydaté a ženatí muži majú jediný univerzálny a navždy platný správny pohľad na život? Teda odteraz všetci čo sme single sme úplne mimo reálny život. Nemáme právo chodiť na MK a vyjadrovať sa tu. Neskutočné.
@princkrason Chceš buchtičku? 😀
Ty si ideš svoje. Ten chlap napísal hlúposť, pretože nie každý muž je citlivý na syna. Poznám mužov, ktorí si priali mať dcéru/dcéry a vyšlo. A poznám aj takých, ktorí majú syna a dcéru a čuduj sa svete "citlivejší" na dcéru. To sme sa Ti ozvali mnohé slobodné, "nevydaté" a ty furt svoje.
@earlgrey a mame uz ruru nachystanu 😉🙂
@princkrason Hej, máme zase službu, kým sa mi nepodarí zaspať😉
Počkať to táto téma je kvôli hentomu komentáru? 😂😂😂😂 Tak buď ty si autor ten "slávnej" myšlienky a baby ti brnkli na strunu alebo si si zabudla dať lieky ráno
nevadí, život ide ďalej. Nevzťahuj si to na seba tak tragicky. Ani nevieš kto sedí na opačnom konci republiky za monitorom. Nervák, nešťastná osoba, chorá osoba, s rôznym IQ, EQ, rôzneho vierovyznania, pôvodu, rozdielnej finančnej a sociálnej situácie. Ja tiež nemusím súhlasiť s každým, pri niektorých príspevkoch nadvihnem obočie, inde ako hlúposť kvitne... Inokedy vid ím fajn tipy, recepty, pekné ilustrácie, zvieratá, kvetiny... Pozriem, idem ďalej. Môj život je úplne o niečom inom 😉 Lidi jsou rúzní, jiný tady nejsou 🤷♀️
@princkrason Rúra nachystaná stále 😀
@enmery Ale prečo jeho tu stále niekto musí očierňovať. Oháňate sa tu tým ako treba mať ku každému rešpekt a úctu. A vyháňate a ubližujete niekomu kto sa snaží pomôcť. Pre každého tu má láskavé slovo. Takéto hodnoty sa už nepočítajú? Veľmi smutné.
Pane bože 🤦♀️ mat tak tvoje problémy 🙄
Jeho každý osočuje?Ty už ideš do riadnych extrémov.
@earlgrey uz len ten kocur chyba 🙂
To tu už ináč nebude. Nejaká ľudskosť sa vytratila zo spoločnosti.
@enmery aka sluzba? 🙄🙂 ja som mimo ako vzdy
Ale ten chlap nemá pravdu nie preto, že nemá rodinu. Ja dokonca ani neviem, či ju má, alebo nemá. Napísať hlúposť môže človek s rodinou, aj bez rodiny. Toto nie je kritérium.
@princkrason Ja radšej moriaka 🤣
@h2 Ja si nemyslím, že napísal hlúposť.
@earlgrey s poriadnym s páperím? 😲🙂
@princkrason "Služba na MK"...keďže si nás tu hľadal😉
Ešte som od anonymky jediné láskavé slovo nepočula... Zato útoky na každého, kto nemá názor ako ona, tých je tu dosť...
Máš plné právo si to nemyslieť. Tak isto, ako ja mám právo si to myslieť.
@h2 Pozri, ten chlap môže mať svoj názor a svoju "pravdu". Stačí sa nad tým pousmiať a ísť ďalej 😀 každý máme tu svoju pravdu...a vlastne, čo je pravda? 🤷♀️ nikto nevie...ale už keď sme pri tejto téme...tak ja tiež poznám veľa mužov, ktorí sú "citlivejší" hlavne na synov...takže ono sa to v spoločnosti deje, len možno sa o tom nehovorí...
@princkrason Hej, nevadí mi ochlpenie 🤣 a už prestaň, lebo zase spamuješ tému a naštveš autorku témy....
Áno,sčasti je to pravda.Muzi sa vidia v synoch a ženy v dcerach.Preto je v mužoch tak zakorenená túžba po synovi a v ženách po dcére.Je to tak odjakživa a bude to tak navzdy.
Ale každý normálny rodič miluje svoje dieťa bez ohľadu na pohlavie a vidí sa v každom jednom dieťati,ktoré má.Ak niečo z tohto chyba tak na vine je rodič.Lebo robí niečo zle alebo potrebuje odbornú pomoc .
Jedna vec je,ako človek čo cíti,druhá,že sme tvory,ktoré by mali používať rozum častejšie ako srdce a racio musí vyhrať nad pocitmi
"...každý otec je hrdý, že má syna.."
"...To ako muž nemôže vyjadriť fakt, že chlapi sa vidia v synoch?..."
Moze, ale musi pocitat s tym ze na tuto vtakovinu dostane pucung. Lebo to nie je KAZDY a nie je to FAKT. Takze ked si takto nabehne na vidly tak nemoze potom plackat ze ho zhadzuju pre nazor.
@autork/a uc sa asertivite a nedavaj sa takymto fnukanim do pozicie obete. Taketo diskusie su skvela prilezitost ako si trenovat svoj prejav a komunikaciu aj s ludmi s ktorymi nesuhlasis.
@princkrason Ja slepačí vývar, plnené ravioli s paradajkami a syrom. Nemám síl na nič komplikované.
@h2 Tak vieš, ja tiež občas niečo napíšem...určite sa to stalo ak tebe a spätne si uvedomíš, že je to hlúposť a mohla si to ináč preformulovať atď. Ono tu na MK je pravidlom, že sa ľudia chytajú aj nepodstatného...teda chytia sa niečoho, jedného slova a už to ide a niet tomu konca 🤣 a to nie je výčitka atď. proste tak to je a potom až začína zábava...

@h2 Ja viem, píšem vo všeobecnosti...že aj keby kopali, je mi to absolútne jedno...