icon

Ako sa single môžu vyjadriť na fóre?

8. dec 2024

Prepáčte ale potrebujem to zo seba dostať. Neskutočne ma to na tomto fore hnevá. To ako kde to vlastne žijeme? Tu majú len vyvolené právo všetko komentovať a zhadzovať diskutujúce či diskutujúcich? Iba na základe toho, že niekto nemá svoju vlastnú rodinu. A toto forum je len pre vydaté a ženatých? To je vstupenka k tomu aby mohol vyjadriť svoj názor? Lebo iba vydaté a ženatí muži majú jediný univerzálny a navždy platný správny pohľad na život? Teda odteraz všetci čo sme single sme úplne mimo reálny život. Nemáme právo chodiť na MK a vyjadrovať sa tu. Neskutočné.

autor
8. dec 2024

Môžete sa hanbiť aké ste. Fakt ma mrzí, že ženy ktoré predstavujú lásku, prijatie, sa dokážu takto chovať.

bessie12
8. dec 2024

A nie, nie si beznádejny prípad preto, lebo si sa zastala vraj slabšieho, ale preto, lebo nerozumieš pisanemu textu ..

h2
8. dec 2024

Ako? Nevidím tu, že by sa niekto správal nejako neprístojne. Zjavne si sa zle vyspala, alebo máš PMS. O pár dní bude lepšie, neboj. ❤️

autor
8. dec 2024

@h2 lepšie bude ked odtiaľto vypadnú také ako si ty. Ktoré sa tu potrebujú navážať do slabšieho.

michaelam2
8. dec 2024

Vytlacat nepohodlneho?? Uz naozaj prehanas. On napisal nazor, oni napisali nazor a tam to skoncilo. Jediny clovek ktory s tym mal problem si ty.

h2
8. dec 2024

Ešte raz sa pýtam: prečo je slabší? On je muž, ja som žena, ale slabší je podľa teba on?!
A nie, vypadnúť sa nechystám, je mi tu dobre. Napriek tomu, že ma odtiaľ nejaké frustrované osoby vyhadzujú. 😉

enmery
8. dec 2024

Ty odkiaľ vieš, kto je slabší?On napísal názor a dostal proti názor, ešte Ti aj bolo vysvetlené, že ide o pojmy VŠETCI. A ty nič.

michaelam2
8. dec 2024

Este by ma zaujimalo na zaklade coho si usudila ze je slabsi 😀 za slabsieho ho povazujes asi jedine ty

bessie12
8. dec 2024

No nič. Idem si pre 🍿. Kto sa pridá? 😂

autor
8. dec 2024

@h2 bodaj by ti tu nebolo dobre. Však sa tu môžeš plne realizovať. A admini si zakrývajú oči. Pre nich je lepšie ak sa tu niekomu ubližuje.

tykat
8. dec 2024

@autorka aha takze ty teraz ides niekoho vyhadzovat? 😁
Ved argumentuj, diskutuj... najprv tu fnukas ako tu ludia inych vystipu z diskusii a potom kto s tebou nesuhlasi tak ma vypadnut 😂

h2
8. dec 2024

Takže sa toho držíš a prišla si sem ubližovať???

autor
8. dec 2024

@h2 jedine ty tu ubližuješ druhým

h2
8. dec 2024

😂🤣
No tak! Buď hustá a napíš svoj nick. Potom sa môžeme ďalej baviť.

autor
8. dec 2024

@h2 S tebou sa nebudem dalej baviť. Môžeš byť na seba hrdá čo si dokázala.

h2
8. dec 2024

😂🤣 A čo také som teda dokázala? Vytočiť ťa? To si sa ale nasrala sama v tom som ja nevinne.

michaelam2
8. dec 2024

@h2 ja milujem tieto anonymne diskusie kde autor ked uz nema ziadny argument tak zacne vypisovat ze s niekym nema dalej zmysel diskutovat 😅

h2
8. dec 2024

@michaelam2 Sranda, že mi to napísala po tom, ako som ju vyzvala, aby vystúpila z anonymity. Lebo nepríde mi fér, že ona vie, kto som ja a ja neviem, kto je ona. Ľahko sa uráža, keď sa schová za anonymitu.

michaelam2
8. dec 2024

@h2 presne tak. Podla nej si ty ta zla a ona ma spravny nazor ale hanbi sa pisat neanonymne. Zvlastne…

bessie12
8. dec 2024

@h2 prave preto by som zakazala tu anonymitu a povolila len v urcitych pripadoch.

marhulka13
8. dec 2024

@enmery tak odteraz budem ja proti tebe, kým sa nevydas

rorino
8. dec 2024

Však sa vyjadrujes.....

mimikarol
Autor odpoveď zmazal
autor
8. dec 2024

@rorino Ja som si vždy myslela, že ako ženy máme stáť na strane slabšieho. Nie je materinský inštinkt o tom, že chránime čo je slabšie? Za svoje deti sa dokážeme biť do krvi. A tu ak nám niekoho názor nevyhovuje ideme ukameňovať. To je tá ženskosť?

h2
8. dec 2024

Tretí raz sa pýtam: prečo je dotyčný slabší???

autor
8. dec 2024

@h2 Lebo ho tu odsudzuje pomaly za všetko. On nie je dieťa nejakej matky?

h2
8. dec 2024

Kde ho konkrétne JA odsudzujem? Nesúhlasiť s niekoho názorom nie je odsudzovanie. Nijako extra si tohoto konkrétneho prispievateľa nevšímam, ani som napríklad nevedela, že nemá deti. Neviem, kto mu kde čo písal. Ja som reagovala na tento jeho jeden konkrétny komentár, s ktorým nesúhlasím.

autor
8. dec 2024

@h2 Stojíš si za tým, že iba v tejto konkrétnej diskusií hej?

tenerifka
8. dec 2024

@h2 ona je mozno v skutocnosti on.....

h2
8. dec 2024

Ešte raz: nijako konkrétne si ho nevšímam. Ak aj inde písal niečo, s čím nesúhlasím, je možné, že som naňho reagovala aj predtým. Nevšímam si nicky nejako zvlášť. Poznám ten nick, ale žiadna konkrétna predstava sa za ním neskrýva.