Ako sa single môžu vyjadriť na fóre?
Prepáčte ale potrebujem to zo seba dostať. Neskutočne ma to na tomto fore hnevá. To ako kde to vlastne žijeme? Tu majú len vyvolené právo všetko komentovať a zhadzovať diskutujúce či diskutujúcich? Iba na základe toho, že niekto nemá svoju vlastnú rodinu. A toto forum je len pre vydaté a ženatých? To je vstupenka k tomu aby mohol vyjadriť svoj názor? Lebo iba vydaté a ženatí muži majú jediný univerzálny a navždy platný správny pohľad na život? Teda odteraz všetci čo sme single sme úplne mimo reálny život. Nemáme právo chodiť na MK a vyjadrovať sa tu. Neskutočné.
A nie, nie si beznádejny prípad preto, lebo si sa zastala vraj slabšieho, ale preto, lebo nerozumieš pisanemu textu ..
Ako? Nevidím tu, že by sa niekto správal nejako neprístojne. Zjavne si sa zle vyspala, alebo máš PMS. O pár dní bude lepšie, neboj. ❤️
@h2 lepšie bude ked odtiaľto vypadnú také ako si ty. Ktoré sa tu potrebujú navážať do slabšieho.
Vytlacat nepohodlneho?? Uz naozaj prehanas. On napisal nazor, oni napisali nazor a tam to skoncilo. Jediny clovek ktory s tym mal problem si ty.
Ešte raz sa pýtam: prečo je slabší? On je muž, ja som žena, ale slabší je podľa teba on?!
A nie, vypadnúť sa nechystám, je mi tu dobre. Napriek tomu, že ma odtiaľ nejaké frustrované osoby vyhadzujú. 😉
Ty odkiaľ vieš, kto je slabší?On napísal názor a dostal proti názor, ešte Ti aj bolo vysvetlené, že ide o pojmy VŠETCI. A ty nič.
Este by ma zaujimalo na zaklade coho si usudila ze je slabsi 😀 za slabsieho ho povazujes asi jedine ty
No nič. Idem si pre 🍿. Kto sa pridá? 😂
@h2 bodaj by ti tu nebolo dobre. Však sa tu môžeš plne realizovať. A admini si zakrývajú oči. Pre nich je lepšie ak sa tu niekomu ubližuje.
Takže sa toho držíš a prišla si sem ubližovať???
@h2 jedine ty tu ubližuješ druhým
😂🤣
No tak! Buď hustá a napíš svoj nick. Potom sa môžeme ďalej baviť.
@h2 S tebou sa nebudem dalej baviť. Môžeš byť na seba hrdá čo si dokázala.
😂🤣 A čo také som teda dokázala? Vytočiť ťa? To si sa ale nasrala sama v tom som ja nevinne.
@h2 ja milujem tieto anonymne diskusie kde autor ked uz nema ziadny argument tak zacne vypisovat ze s niekym nema dalej zmysel diskutovat 😅
@michaelam2 Sranda, že mi to napísala po tom, ako som ju vyzvala, aby vystúpila z anonymity. Lebo nepríde mi fér, že ona vie, kto som ja a ja neviem, kto je ona. Ľahko sa uráža, keď sa schová za anonymitu.
@h2 presne tak. Podla nej si ty ta zla a ona ma spravny nazor ale hanbi sa pisat neanonymne. Zvlastne…
@enmery tak odteraz budem ja proti tebe, kým sa nevydas
Však sa vyjadrujes.....
@rorino Ja som si vždy myslela, že ako ženy máme stáť na strane slabšieho. Nie je materinský inštinkt o tom, že chránime čo je slabšie? Za svoje deti sa dokážeme biť do krvi. A tu ak nám niekoho názor nevyhovuje ideme ukameňovať. To je tá ženskosť?
Tretí raz sa pýtam: prečo je dotyčný slabší???
@h2 Lebo ho tu odsudzuje pomaly za všetko. On nie je dieťa nejakej matky?
Kde ho konkrétne JA odsudzujem? Nesúhlasiť s niekoho názorom nie je odsudzovanie. Nijako extra si tohoto konkrétneho prispievateľa nevšímam, ani som napríklad nevedela, že nemá deti. Neviem, kto mu kde čo písal. Ja som reagovala na tento jeho jeden konkrétny komentár, s ktorým nesúhlasím.
@h2 Stojíš si za tým, že iba v tejto konkrétnej diskusií hej?
Ešte raz: nijako konkrétne si ho nevšímam. Ak aj inde písal niečo, s čím nesúhlasím, je možné, že som naňho reagovala aj predtým. Nevšímam si nicky nejako zvlášť. Poznám ten nick, ale žiadna konkrétna predstava sa za ním neskrýva.

Môžete sa hanbiť aké ste. Fakt ma mrzí, že ženy ktoré predstavujú lásku, prijatie, sa dokážu takto chovať.