icon

Ako sa single môžu vyjadriť na fóre?

8. dec 2024

Prepáčte ale potrebujem to zo seba dostať. Neskutočne ma to na tomto fore hnevá. To ako kde to vlastne žijeme? Tu majú len vyvolené právo všetko komentovať a zhadzovať diskutujúce či diskutujúcich? Iba na základe toho, že niekto nemá svoju vlastnú rodinu. A toto forum je len pre vydaté a ženatých? To je vstupenka k tomu aby mohol vyjadriť svoj názor? Lebo iba vydaté a ženatí muži majú jediný univerzálny a navždy platný správny pohľad na život? Teda odteraz všetci čo sme single sme úplne mimo reálny život. Nemáme právo chodiť na MK a vyjadrovať sa tu. Neskutočné.

enmery
8. dec 2024

@marhulka13 ✊️😁Tak to Ti prajem pevné nervy.

autor
8. dec 2024

@tenerifka Jasné a možno som aj žena Donalda Trumpa.

h2
8. dec 2024

@tenerifka Ja som ho tu označila, som zvedavá, či sa ozve.

bessie12
8. dec 2024

Už si si uľavila tým utocenim na @h2 ?? Je ti lepšie? Choď si radšej dať niečo na ukludnenie.
Píšem to ešte raz. On nemôže písať za všetkých, ale len za jedinu osobu a to za seba. To je celé o čo tu ide. Celý čas sa ti to snažíme vysvietiť, ale ty to aj tak nechápeš.

autor
8. dec 2024

@h2 Však práve o tom to je. To že za tým je konkrétna osoba teba vôbec netrápi. Vidíš iba egoisticky seba. A myslíš si, že ked urážaš jeho tak urážaš robota. Ty hrdinka je mi s teba zle.

h2
8. dec 2024

Autorka (alebo autor), tak kto teda si? Máš gule skákať tu do nás, tak ich maj aj na to, že sa pod to podpíšeš. Ináč tvoje slová nemajú žiadnu váhu.

tenerifka
8. dec 2024

autor, nesuhlasit s niekoho nazorom je pre teba urazat? Ci treba na vsetko zhodne pritakavat, aj ked je jasne, ze sa dotycny myli?

autor
8. dec 2024

@h2 pre teba nemá váhu nič a nikto Hodnota človeka a ľudského života ti je u riti

autor
8. dec 2024

@tenerifka v čOM SA MýLI V TOM, žE NEMAL šTASTIE MAť VLASTNú RODINU. v TOM, žE SA NENARODIL AKO GEJ?

h2
8. dec 2024

TOTO je môj komentár blogerovi v tej diskusii. Poprosím ťa, označ mi tam urážku!

h2
Autor odpoveď zmazal
autor
8. dec 2024

@h2 On slušne odfpovedal. A hod sem reakciu na to.

bessie12
8. dec 2024

Ale sa to tu pekne zvrhava 😂😂 zo strany autorky. Začína kopať nožičkami a čoraz viac je útočná.

tenerifka
8. dec 2024

@bessie12 az mu z toho pismena preskakuju....

bessie12
8. dec 2024

@tenerifka myslíš tu kombi malé a veľké písmená? Toto mi tiež udrelo do očí 😁

h2
8. dec 2024

@tenerifka Keby len písmenká! 😁

tenerifka
8. dec 2024
tenerifka
8. dec 2024

@h2 ano, on sa v tom najde, nechcela som to napisat tak polopate.....

bessie12
8. dec 2024

@tenerifka vyzerá to divne. Takto som písala, keď som nevedela, že aj písmená ž, č, š, á ...atď sa dajú napísať aj ako veľké nielen malé 😀

autor
8. dec 2024

@bessie12 Už len písmená a každá chybička ton je tu problém. Ale podstata to ide mimo vás.

bessie12
8. dec 2024

Ty robíš z komára somára. Už sme ti to vysvetlili veľakrát, ale ty si to stále nepochopila. To už nie je môj (náš) problém 🤷‍♀️

marca12
8. dec 2024

Vies kolko som sa ja napocuvala volakedy od starsich kolegyn,ze som nikto,ked nemam deti,neviem,co je to zivot,ked nemam deti a rodinu a bla bla bla. Vsade sa najdu nadludia,ktori si myslia,ze zozrali vsetku mudrost sveta a len ich zitie je to najspravnejsie a maju potrebu posudzovat zivoty inych. Su to nestastni,zivotom ubiti ludia. Takze si to ani neber k srdcu. Nazory inych ludia ta netvoria. Nie si taka ako si oni myslia.

earlgrey
8. dec 2024

@marca12 Konečne jeden múdry človek!

h2
8. dec 2024

@bloger Ahoj, videla som ťa pred pár minútami v inej diskusii. Môžeš, prosím ťa, napísať aj sem? Len nech vieme, že nie si autorom tejto diskusie. Ďakujem.

eviulenka
8. dec 2024

Moj otec chcel vzdy dceru, mojmu priatelovi je to jedno, bratovi tiez, kamarat chcel syna, po prvej dcere, chcel aj druhu dceru. Kratky prieskum okolia, ktory dokazuje, ze archaicke nazory pisatela nie su ziadny fakt pre kazdeho chlapa, hovorit za kazdeho chlapa je minimalne drze, v suvislosti s chorym dietatom extremne necitlive a cynicke a v suvislosti so zenami aj spolocensky skodlive.
Za druhe, to, co ty chces, je moznost vyjadrit nazor bez akejkolvek kritiky. Mylis si dojmy a pojmy. To, ze ti niekto napise, ze ide o blbost neznamena, ze ta cenzuruje, ako vidis, stale tu tvoj nazor existuje. Skus sa naucit vyznam slov.
Znamena to len tolko, ze nie si carovna ani pan, o ktorom hovoris a ze aj ked to je pre teba tazke, musis prijat, ze aj ostatni maju pravo na nazor. Hlavne ked svoje kontroverzne nazory vyjadrujes vo verejnom priestore a tvaris sa, ze hovoris za 50% populacie, bez akehokolvek odkazu na relevantny zdroj.
Realita je teda taka, ze o cenzuru sa snazis ty. Cenzuru kazdeho nazoru, ktory sa danym konstatovanim citi urazeny, pohorseny, ci si z neho iba tuka po cele a tu nam to normalne odkazujes, ze ked s nesuhlasnymi nazormi neprestaneme, sme hrozne ludske bytosti. Snaha o manipulaciu v snahe o cenzuru ako vysita.
A ano, aj nazor, ze ak nemas deti, tak sa k ich vychove nemas co vyjadrovat, lebo ide o neprenosnu skusenost, je nazor. Moze sa ti nepacit, ale to je vsetko, co mozes. Nikto ta cenzurovat nebude, ale nemozes ziadat od ludi, aby ten nazor nevyslovovali. Niektori si to proste mysliet budu.

viestta
8. dec 2024

Vies, pride mi celkom scestne ked sa k vychove deti vyjadruje a este aj pouca slobodny bezdetny 30 rocny chlap. Tak isto mi pride scestne ked sa podobny typek vyjadruje k vlozkam. Pripomenut im, ze su iba malo informovani teoretici nie je nic neprijatelne.

mikadooo
8. dec 2024

Jednoducho používať slová "všetci", "každý", "nikto" a "nikdy", ale aj "vždy" a "stále" je dosť zradné 😄😄😄. Sú to také tie uktraradikálne výrazy, ktoré nepripúšťajú žiadnu výnimku. A je úplne jedno akej témy sa to týka a či máš alebo nemáš partnera a deti. A možno by sa tých zradných slovíčok našlo aj viac... A teraz si prečítaj svoj úvodný príspevok a porozmýšľaj, aké slovká si tam použila a či dotyčného naozaj komplet všetky užívateľky modrého koníka odpísali.

h2
8. dec 2024

Takže, záhada je vyriešená. Ale aspoň človek pozná svojho nepriateľa:

bessie12
8. dec 2024

@h2 nie je ten autor on ? Podľa všetkého to vyzerá, že to tak bude ...

autor
8. dec 2024

@marca12 To mi je ľúto. Každý človek má svoju hodnotu. Svoj vlastný príbeh. Dakujem ti a vážim si, že si rozumná a súcitná žena.