icon

Ako sa single môžu vyjadriť na fóre?

8. dec 2024

Prepáčte ale potrebujem to zo seba dostať. Neskutočne ma to na tomto fore hnevá. To ako kde to vlastne žijeme? Tu majú len vyvolené právo všetko komentovať a zhadzovať diskutujúce či diskutujúcich? Iba na základe toho, že niekto nemá svoju vlastnú rodinu. A toto forum je len pre vydaté a ženatých? To je vstupenka k tomu aby mohol vyjadriť svoj názor? Lebo iba vydaté a ženatí muži majú jediný univerzálny a navždy platný správny pohľad na život? Teda odteraz všetci čo sme single sme úplne mimo reálny život. Nemáme právo chodiť na MK a vyjadrovať sa tu. Neskutočné.

Strana
z7
dadka1997
8. dec 2024

Neviem aky prispevok si citala, ale pravo komentovat a vyjadrit svoj nazor ma každý, či sa to niekomu páči alebo nie

galganka
8. dec 2024

Ty si autorka témy o zbytočnom spoločnom bývaní? 🤷🏼‍♀️😂

autor
8. dec 2024
galganka
8. dec 2024

Kúsok neverím. 🤫

janai1
8. dec 2024

o akej téme hovoríš?

pribinak
8. dec 2024

A zmazal ti niekto niečo? Admin odstránil nejaký príspevok? Alebo o čo ide?

autor
8. dec 2024

@janai1 Na tom nezáleží. Ide mi o skutočnosť, že niekoho tu diskriminujete na základe toho či niekto má alebo nemá rodinu. Nehovorím, že konkrétne ty.

martul
8. dec 2024

Keby to bolo zakázané, tak admini tému zablokujú? Mimo toho, že si nahnevaná, môžeš aj konkrétne napísať čo ťa nahnevalo? Pretože každý, kto dá otázku alebo diskusiu, musí byť pripravený na to, že sa vyskytnú aj iné odlišné názory a to je v poriadku. Kde by sme došli keby bol svet jednofarebný. A toto ťa nahnevalo? Názor iných, čo ti nie je po chuti?

galganka
8. dec 2024

Omyl, napríklad ja osobne diskriminujem iba hlúpe názory. A je mi jedno, či tu, alebo v realite... 💪🏻😂

janai1
8. dec 2024

Tak buď hovor konkrétne alebo tu nevyplačkávaj ...

ivik4
8. dec 2024

Asi som slepa na obe oci ale nic take som nepostrehla a to sa na diskusiach bavim az az. Este take ze bezdetny najlepsie vedia vychovavat deti pripadne su max zaneprazdneny a nevedia si zadelit cas aj to len pre seba budis, ale ze tu niekto tak straaasne riesi single ludi ? 😄
No neviem neviem

enmery
8. dec 2024

Ja sem chodím a vydatá nie som a zatiaľ som nepostrehla, žeby s tým mal niekto problém.🤔

autor
8. dec 2024

@enmery otázka času môžeš mi veriť

paulina291
8. dec 2024

Ja som nič takéto nepostrehla. Ja mám pocit, že tu skôr matky zhadzujú iné matky. Nie bezdetné ženy

enmery
Autor odpoveď zmazal
doriiis
8. dec 2024

Ale netrep autorka.Ja sem chodím často a vydatá nie som.A že to niektorým zienkam vadí a nevedia prekusnut,že aj takto môže byť žena šťastná je ich problém.

autor
8. dec 2024

Dobre ak dá chlap názor, že každý otec je hrdý, že má syna. A nejaká premotivovaná ženská ho zhodí komentom, že jasné to píše ten čo má krdeľ detí. Toto je v poriadku? To ako muž nemôže vyjadriť fakt, že chlapi sa vidia v synoch?

bessie12
8. dec 2024

Nie som vydatá a predsa diskutujem / komentujem. A nemám ani deti 🤷‍♀️ k témam o deťoch a spol. sa nevyjadrujem, pretože to nie je pre mňa aktuálne.

galganka
8. dec 2024

Bum, hlúpy komentár. Už ťa môžem diskriminovať? 💪🏻🤷🏼‍♀️😂

h2
8. dec 2024

To myslíš mňa a viesttu a náš komentár k blogerovi? No lebo napísal blbosť!

autor
8. dec 2024

Aha a v čom to bola blbosť vysvetli?

h2
8. dec 2024

Blbosť je, písať, že KAŽDÝ muž sa vidí v synovi a ináč berie, keď ochorie syn, než dcéra. Toto môže napísať sám za seba, nie paušálne za všetkých mužov.

autor
8. dec 2024

@h2 A ty si odkiaľ spadla. Však tam sa písalo o synovi či dcére?

galganka
8. dec 2024

Lebo nevidím dôvod, prečo by si na vetu: každý otec je hrdý, že má syna, nemohla dostať odpoveď, že každý otec, čo má iba dcéry je na ne hrdý. 🤷🏼‍♀️ Poznám viacero takých, niektorí povedia, že jasné, chceli by dcéru, ale nevyšlo, niektorím verím, že je im to uplne jedno... A každý jeden normálny otec je hrdý na svoje dieťa. Otec troch chalanov, otec jedelnej baby, aj otec mixu. Jediný nehrdý je otec - blb.

h2
8. dec 2024

A ty si odkiaľ spadla? Keď napíše, že otcovia sú citlivejší, ak ide o synov, tak akože kto je ten, ku komu sú menej citliví v porovnaní s tými synmi? Krtko na záhrade?

earlgrey
8. dec 2024

Ej ja, ja som slobodná tiež a asi by som odtiaľ mala ísť preč. Ale vieš čo? Je mi ukradnuté, že čo si myslia ostatní 😉 nech si kopnú, mňa písmená nebolia...

autor
8. dec 2024

@earlgrey správne netreba sa dať

h2
8. dec 2024
autor
8. dec 2024

@h2 tu nejde o to, že menej Bože môj. Ale prečo len tí čo majú rodinu majú pravdu?

doriiis
8. dec 2024

Nemajú pravdu,ale ich skúsenosti a zážitky sú neprenosne.Clovek,ktorý nemá deti nemôže vedieť,ako človek,ktorý deti má zmysla a cíti.Je to nemožné.
Rodičovstvo a láska k deťom je neprenosna skúsenosť

Strana
z7