Akú kabelku kúpiť?
Čím sa riadite pri výbere kabelky? Je to značka, cena, sezóna, vkus, štýl? Ja sa celkom hanbím, keď mám kabelku v hodnote 20e, ale investovať viac ako 300e mi už príde veľa, lebo nerada nosím jednu viac ako rok. A nerada sa vraciam k "starej". Meníte si kabelky podľa farieb v lete/v zime? Alebo podľa čoho? Ja mám rada, keď sa mi do nej všetko zmesti, napriklad jedlo do práce, alebo menší nákup. No potom nosím najviac shopperky. Keď si kúpim menšiu, ktoré sú podľa mňa elegantnejšie, tak vlastne ju nenosím, lebo mi do nej nič nevojde len kľúče, peňaženka a mobil. Ako to máte vy? Akú veľkosť kabelky nosíte? Meníte si tašky každý deň?
@evamarek77 Tak vieš, niekto je posadnutý značkou. Tebe tu podsunú ich prevrátené slová a už idú ako stíhačky. ;)
Skús pozrieť kabelky na bestsecret...je to taký Nemecky outlet....nakupujem tu celej rodine...za 3-4 dni mám doma...vrátenie je zdarma,poštovné pri akciách často tiež,ináč do nakupu do 40€ myslím 5€ poštovné... Značkové aj neznackove oblecenie včetne kabeliek niekedy za ozaj smiešne sumy,mám odtiaľ, Guess kabelku,TH,MK,tom tailor ,nakupujem tam aj kabáty,čižmy,....registrovať ide len cez pozvánku,je to taký "uzatvorený" shop...
Niekedy pri registrácii dávali aj 10€ voucher na prvý nákup,neviem či to ešte funguje...
@lenkasarka A vy ste čo? ŠTB? Máte prehľad, že nikto nemôže darovať drahú kabelku, či časom ju predať za 300rur, či aj za 50? Boli ste už niekedy na nejakej charitatívnej akcii v zahraničí, alebo aj tu u nás? By ste sa čudovali čo a za aké ceny tam dokážu niektoré manželky diplomatov, či podnikateľky predávať.
A tu vám dotyčná napísala, že jej ich kupuje manžel. Vy ste podsunuli tu otázku, či má nejakú niekoľko tisícovú kúpenú do 300.
Ja som si tiež kúpila šaty v hodnote 1500 libier za 7 eur. ;)
@bluemoon24 áno, presne pomer cena a kvalita a to som si prvú objednala na blind, len tak, ale som veľmi spokojná
@abbey1 kde som podsunula otázku? Ani jednu som nepoložila, ale to treba čítať,nie len prebehnúť a domýšľať. Ani ma neoznačuj, lebo píšeš úplne z cesty a doteraz si nepochopila čo sme jej písali.
Ahoj,medzi 20€ a 300€ je obrovský rozdiel! Ja mam napríklad veľmi rada kabelky od lubive.sk Sú kvalitné, kožené, majú široký výber farieb, typov a tvarov. Najlepšie sa vyberá v ich obchode v Trnave. Na známej značke mi naozaj nezáleží...
Tak 10 rokov dozadu, ked som mala 25 mi stačili obyčajné kabelky za 20€, rada som ich striedala a mala v roznych farbách. Fakt mala som ich asi 20ks. Časom som ich vytriedila a zistila, že aj tak mám len pár najoblubenejších a tie nosim stale. No aj tie časom odišli a
aktuálne investujem do značkových kabeliek, alebo teda tých kvalitnejších, ktoré aj nejako vyzeraju, su pekne spracované. Za mna su tie kabelky neporovnatelne krajšie, lepšie, dlhšie vydržia, ako tie za pár eur. Aktuálne mám 6 kabeliek značiek Michael Kors, Calvin Klein, Guess..., ktoré striedam a mením podla potreby.
@kikulienkadd Sú krásne 😍 už viem čo budem chcieť k narodeninám
@lenkasarka ako som cakala tak spravne, zavidime, predvidatelny zaver tychto komunikacii😀len points im unikla
@bluemoon24 ja mam zas ruksak palm od lv za 2200€ 😀 mozno sa raz dockame!
Pobavilo ze sa hanbis mat kabelku za 20€ 😂...castokrat su lacne beznackove kabelky tak krasne a zavidenia hodne okolim ze ani kabelka za 300 ci 1000 ci 5000€ s logom znacky a dizajnom onicom nevyrovna a mimo to dnes je taka doba ze mozes mat tak drahu kabelku :D a aj tam vacsina ludi si pomysli ze isto fake jak z tureckeho trhoviska
Ja ich mám viac,ale jednu mám shopperku Tommy Hilfiger a zmestí sa do nej všetko je taká športovo elegantná,ja si ceny všímam a niekedy majú dobre zľavy na nete aj o polovicu, napr z 300 na 150.
A teraz mám dieťa malé tak som si kúpila ruksak guess.
Treba dávať pozor na stránky kde objednavate,ja už mám overené.
To akože fakt sa také veci sa ti riešia?🤦😂 To pani autorka sa nezmestí do kože a sa chce pochváliť že má plno peňazí 😂