icon

Aký darček vám dal partner za narodenie dieťaťa?

aninka30
17. jan 2011

hodinky,prsten alebo ako ja - nic? 😉

simonova815
17. jan 2011

Ani ja som nic nedostala, dokonca sme ani na svadobnej ceste neboli....A velakrat manzel zabudne aj na narodeniny, ci vyrocie. Uz som si zvykla a skor ma prekvapi, ak si na sviatok spomenie 😀 Ale dostala som od neho vela peknych darcekov len tak a mame dve zdrave krasne deti, novy byt, chodime na dovolenky, nedostatkom netrpime, takze tak...A manzel mi s detmi pomaha, ked moze...

katkatt
17. jan 2011

kyticu pri odchode z porodnice, ale nie ruze 🙂

evinkal
17. jan 2011

ja nič...teda presnejšie,ja nikdy nič nedostávam...takže ma to ani neprekvapilo! 😉

bubelko
17. jan 2011

pri prvom nic a pri druhom (hoci som nic necakala) mi doniesol jedneho dna retiazku s nausnicami. bola som milo prekvapena 😉

brisilda
17. jan 2011

mne mm nechcel kupovat sprostosti a tak mi dal do obalky 100 € az si nieco pekne kupim 😉 a odvtedy nam kupuje kazdu sprostost na ktoru si ukazem 😝 😅

stanislavao
17. jan 2011

zlaty naramok, kombinacia zlteho a ruzoveho zlata - vybrala som si sama.

ivanka85
17. jan 2011

ja nechapem preco by mi mal kupit darcek za narodenie dietatka..

mojalili
17. jan 2011

Priamo za narodenie babatka nic, ale mesiac predtym nam ( mne a detom) kupil auticko 😀 Mala som si vybrat este nieco, ale naco???

katren
17. jan 2011

Tiez mi pride divne, ze za porod nieco dostanem.....ved mame dieta, pomaha mi a miluje ma a myslim, ze to je nad vsetky darceky...ale nakoniec...dostala som kyticu zltych ruzi navrchu lemovanych cervenou...zlte ruze milujem a ze cervena ako symbol bolesti 😵 a mala dostala tiez taku jednu malicku 😉

evuliki
17. jan 2011

To tu ide opat o to,aby sa tu kazda chvalila tym,co dostala??? A co ste dali muzom za to,ze vam to dieta splodili?? Myslim si,ze dieta je dielom oboch,tak preco by som mala dostavat darcek iba ja??? 😉

barchee
17. jan 2011

v mojej rodine sa dáva žene darček, v manželovej nie, ale ja som nič nechcela, načo. Najkrajší darček je predsa náš synček 😵

janka5861
17. jan 2011

celkom divne ,preco by som mala nieco dostavat ? lubi nas a pomaha nam 😉

stardust
17. jan 2011

od manzela som dostala dve zdrave deti. To bohato staci.

kvojtanikova
17. jan 2011

ja som tiez hlavne rada ze mam od neho krasne dve deticky. Ale aby sa nepovedalo, tak za prve babatko som "dostala" nabytkovu stenu do chodby (sme si zariadovali byt akurat) a teraz za Barborku by som chcela prstienok nech jej ho potom mozem dat ked vyrastie. Ale zas az tak mi na tom nezalezi, ked bude, bude, ked nebude tak nie.

scarlette
17. jan 2011

ja som dostala dva zlate prstienky za oboch synov, manzel ma priviezol po dvoch mesiacoch z nemocnice domov a ked som ho poprosila nech skoci nakupit potraviny vratil sa s prstenmi, nic som nechcela ani necakala ale manzel to tak citil, kedze ma pri porode skoro stratil.

kvetinqa
18. jan 2011

hodinky

parvitas
18. jan 2011

najskôr to vyzeralo, že nič - však máme krásne a zdravé dieťatko. potom kúpil monitor dychu, tomu som sa veľmi potešila 🙂
a o dva mesiace z ničoho nič som dostala prekrásne náušnice z bieleho zlata... neviem, či si to spojil s pôrodom, lebo iný sviatok sme neoslavovali, ale bolo to milé gesto. veľmi ma tým potešil, nosím ich neustále 😉

maya3001
18. jan 2011

ja som pri prvom dostala prsten a pri druhom nic ale myslim, ze mi dava darcekov az az aj mimo narodenia

mywiel
18. jan 2011

Kyticu kvetov a najvacsi darcek boli pre nas nase deti, financnych darcekov dostavam dost pocas roka, aj kyticu kvetov bez nejakého dovodu.

miskinadamko
18. jan 2011

je jasne ze asi vacina manzelov svoje manzelky lubi a ze cele tehotenstvo a niektorí aj pri porode boli velkou oporou, ale v niektorých rodinach je zvykom zene nieco kupit, za to aka bola statocne a kolko si vytrpela 😅 .to ze najvacim darom spolocne dieta je snad asi kazdemu jasne.... ja som dostala prsten, vybrat som si ho nebola a o to vacsiu radost som z neho mala a este mi aj sadol 😀

miriam11
18. jan 2011

ked som prisla z porodnice tak mi manzel daroval krasnu cervenu ruzu a k tomu predniesol lubostnu rec 🙂 🙂 🙂

daniku
18. jan 2011

mne bohate stacilo ze mi zaplatil epiduralku 😀 a ked som prisla domov bolo upratane 🙂

lienka1
18. jan 2011

ja som dostala trosku oneskorene osem mesiacov po, mi na dovolenke kupil krizik z bieleho zlata 😀

shira_
18. jan 2011

zlatý náramok, a doma upratané. a ešte sme tesne pred porodom stihli kúpit rodinné auto 🙂

luciaanna
18. jan 2011

...ja si myslím, že už samotné narodenie krásneho a zdravého dieťatka je niečo tak úžasné, pre oboch rodičov, že už žiadne iné dary a záležitosti tomu podobné, tu nie sú vôbec potrebné....
A už samotné "čo ste dostali za narodenie dieťaťa" sa mi zdá divné a zaváňa to materiálnom, pričom pri narodení dieťatka ide o úplne iné hodnoty....
Mňa proste ani len nenapadlo, že by som "mala niečo chcieť" za narodenie môjho drobčeka....

jankako
18. jan 2011

retiazku z bieleho zlata na krk...ale tiež by sa svet nezrútil keby nič nedostanem.

maco
18. jan 2011

Hrdy tatino si z porodnice niesol babatko a ja obrovsku kyticu ruzi, ktora bola hadam tazsia ako ten nas drobec. 🙂

bashka
18. jan 2011

nic...on tak isto nedostal nic za ich urobenie 😀 Ako naozaj, ved deti su najvacsi darcek 🙂

janka_pn
18. jan 2011

podla mna tu nejde o to materialne, ale o vyjadrenie pocty zene, ktora sa 9 mesiacov casto natrapila. nemusia to byt velke dary, ale aspon jediny kvietok, na co vela muzov zabuda... ☹ a to je smutne. pretoze, keby to bolo opacne, nemyslim si, ze my zeny by sme chlapovi nedoniesli ani len malu cokoladu, pozornost, kolacik, oblubene jedlo doma na stole.....

seagull2404
18. jan 2011

viem, ze kedysi bol taky zvyk, priniest nejaky sperk, ja za seba musim povedat, ze som nic materialne necakala, v srdiecku som mala pocit, ze nasa malicka je darom pre nas oboch, to ze som ju ja vynosila a porodila, to zariadila priroda, nedohodli sme sa tak 😀 verim tomu, ze by si to niekedy moj manzel so mnou aj vymenil 🙂 najkrajsim darom pre mna v ten den bolo, ked mi malicku manzel priniesol dojaty, hrdy, so slzami v ociach a polozil mi ju do narucia s hlbou uctou v tvari 🙂 na druhy den mi priniesol nadhernu kyticu ruzi (ani neviem, ci som si ju zasluzila, kedze som porodila za dve hodiny 😀 😀 ), v kazdom pripade ruze zvadli, ale ja nikdy v zivote nezabudnem na ten pohlad, ked mi nasu malu mazel priniesol, vazim si to viac, ako akykolvek prsten, ci retiazku...