icon

Budúcnosť influencerov

23. okt 2025

Téma: Skoční niekedy éra povolanie - Infuencer?
Čo si myslíte? Či to už bude s nami stále a týchto povolaní bude len pribúdať?
Ja nie som proti tomu, ak je niekto šikovný, prečo nie, tiež je za tým kopec práce. Ja sama sledujem niektorých a viem, že ja by som sa na to nedala. Nie som typ na kameru a na fotku.

Len ma zaujíma, kam tento trend bude nasledovať a či to tu teda už bude s nami navždy...
Váš názor na to?

Strana
z4
lienka.7
23. okt 2025
@nyusika

@lienka.7 a ty vieš i tom, že influencer nič NEPRIKAZUJE?

@nyusika nevzdelanej a nemodernej chudere predsa nemusíš nič vysvetľovať, lebo to aj tak nepochopi.
Mimochodom, Janka vie o čom píšem. Bud to hra na alzheimera alebo na amneziu.

jana_eyre_2
23. okt 2025
@lienka.7

@nyusika nevzdelanej a nemodernej chudere predsa nemusíš nič vysvetľovať, lebo to aj tak nepochopi.
Mimochodom, Janka vie o čom píšem. Bud to hra na alzheimera alebo na amneziu.

@lienka.7 tak mi to pripomeň, lebo fakt neviem..

Alebo žeby si mi nemala čo pripomenúť?

sszuzu8
23. okt 2025

Influencer NIE JE POVOLANIE. je to predaj samého seba a "kvalitných" výrobkov natáčaním videí. Aj hovno vykreslia ako diamant.

natalka13
23. okt 2025
@sszuzu8

Influencer NIE JE POVOLANIE. je to predaj samého seba a "kvalitných" výrobkov natáčaním videí. Aj hovno vykreslia ako diamant.

@sszuzu8 omyl, je to vedene ako povolanie v socialnej poistovni.

taktotedanie
24. okt 2025

@anonym_autor podla mna skor ti “rychlokvaseni” typu bianka rumanova a ostatni co sa propaguju napr v tej relacii, fitnessinfluenceri, recepty, zaujimavosti napr ako psyche, flydoc dr pecik , podcasty a pod toto bude mat sledovanost dalej

nyusika
24. okt 2025
@taktotedanie

@anonym_autor podla mna skor ti “rychlokvaseni” typu bianka rumanova a ostatni co sa propaguju napr v tej relacii, fitnessinfluenceri, recepty, zaujimavosti napr ako psyche, flydoc dr pecik , podcasty a pod toto bude mat sledovanost dalej

@taktotedanie presne kvoli rakymto maju Jolany zafixovane, ze influencer rovna sa zufalka so zlymi upravami, ktora okrem svojej susurky na OF predava menstruacne gatky

a pritom existuje tolko inspirarativnych ludi...skoda reci

janno31
27. okt 2025

Najskôr nezanikne, ale zníži sa ich vplyv na verejnú mienku. Ak sa pozrieme trochu do histórie, tak také prvé médiá boli knihy. A ten čo vedel čítať bol tiež niečo ako stredoveký influencer. Po knihách prišli noviny. Po novinách rádio. Po rádiu televízia. Teraz je doba kedy končí vplyv televízie a nastupuje vplyv internetu a ten produkuje influencerov. Takže môžme predpokladať že ich bude iná pribúdať. Určitý čas, môže to byť 20-50 rokov. Pokiaľ nepríde zase voľačo iné a ich vplyv začne slabnúť. Nezmiznú nikdy, veď aj knihy sú tu stále. Akurát ich vplyv už nebude taký veľký ako v súčasnosti.

denithestrange1993
27. okt 2025

@anonym_autor nie je influencer ako influencer. Ten ktoreho obsah su len zlavove kody a zadky v dubaji asi neprinasaju spolocnosti ziadny uzitok. Naopak je vela profikov,ktori svoju vasen prinasaju dalsim ludom a su inspirativni - Filip Kuna, Dejepis inak, Šnidl, Marin Spano, Moderna psychologia, atd. Kto si mysli ze je to take lahke a jedna sa o lahko zarobene prachy skuste sa sami seba spytat ci by ste boli ochotni zaobstarat si vybavenie na fotenie,natacanie za tisicky eur,vymyslat content,strihat videa,upravovat fotky a nikdy nezaspat na vavrinoch.

anonym_4f5d6a
28. okt 2025

@anonym_autor Ja nesledujem ziadneho,nikdy ma to nenapadlo,IG minimalne.Ja mam rada AI,proste toto je pre mna buducnost.Ak chcem nieco ,pytal sa tam,nie traperov na IG.

Strana
z4