Budúcnosť influencerov
Téma: Skoční niekedy éra povolanie - Infuencer?
Čo si myslíte? Či to už bude s nami stále a týchto povolaní bude len pribúdať?
Ja nie som proti tomu, ak je niekto šikovný, prečo nie, tiež je za tým kopec práce. Ja sama sledujem niektorých a viem, že ja by som sa na to nedala. Nie som typ na kameru a na fotku.
Len ma zaujíma, kam tento trend bude nasledovať a či to tu teda už bude s nami navždy...
Váš názor na to?
Influencer NIE JE POVOLANIE. je to predaj samého seba a "kvalitných" výrobkov natáčaním videí. Aj hovno vykreslia ako diamant.
@anonym_autor podla mna skor ti “rychlokvaseni” typu bianka rumanova a ostatni co sa propaguju napr v tej relacii, fitnessinfluenceri, recepty, zaujimavosti napr ako psyche, flydoc dr pecik , podcasty a pod toto bude mat sledovanost dalej
@anonym_autor podla mna skor ti “rychlokvaseni” typu bianka rumanova a ostatni co sa propaguju napr v tej relacii, fitnessinfluenceri, recepty, zaujimavosti napr ako psyche, flydoc dr pecik , podcasty a pod toto bude mat sledovanost dalej
@taktotedanie presne kvoli rakymto maju Jolany zafixovane, ze influencer rovna sa zufalka so zlymi upravami, ktora okrem svojej susurky na OF predava menstruacne gatky
a pritom existuje tolko inspirarativnych ludi...skoda reci
Najskôr nezanikne, ale zníži sa ich vplyv na verejnú mienku. Ak sa pozrieme trochu do histórie, tak také prvé médiá boli knihy. A ten čo vedel čítať bol tiež niečo ako stredoveký influencer. Po knihách prišli noviny. Po novinách rádio. Po rádiu televízia. Teraz je doba kedy končí vplyv televízie a nastupuje vplyv internetu a ten produkuje influencerov. Takže môžme predpokladať že ich bude iná pribúdať. Určitý čas, môže to byť 20-50 rokov. Pokiaľ nepríde zase voľačo iné a ich vplyv začne slabnúť. Nezmiznú nikdy, veď aj knihy sú tu stále. Akurát ich vplyv už nebude taký veľký ako v súčasnosti.
@anonym_autor nie je influencer ako influencer. Ten ktoreho obsah su len zlavove kody a zadky v dubaji asi neprinasaju spolocnosti ziadny uzitok. Naopak je vela profikov,ktori svoju vasen prinasaju dalsim ludom a su inspirativni - Filip Kuna, Dejepis inak, Šnidl, Marin Spano, Moderna psychologia, atd. Kto si mysli ze je to take lahke a jedna sa o lahko zarobene prachy skuste sa sami seba spytat ci by ste boli ochotni zaobstarat si vybavenie na fotenie,natacanie za tisicky eur,vymyslat content,strihat videa,upravovat fotky a nikdy nezaspat na vavrinoch.
@anonym_autor Ja nesledujem ziadneho,nikdy ma to nenapadlo,IG minimalne.Ja mam rada AI,proste toto je pre mna buducnost.Ak chcem nieco ,pytal sa tam,nie traperov na IG.

@lienka.7 a ty vieš i tom, že influencer nič NEPRIKAZUJE?
@nyusika nevzdelanej a nemodernej chudere predsa nemusíš nič vysvetľovať, lebo to aj tak nepochopi.
Mimochodom, Janka vie o čom píšem. Bud to hra na alzheimera alebo na amneziu.